Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Lansare de carte la Biblioteca Municipală din Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

Azi la ora 15:00 are loc o dublă lansare de carte la Biblioteca Municipală din Curtea de Argeș – Secția pentru copii. Marietta Șerban își va lansa cartea Sursa de lumină – Tainică Armonie (POEME RELIGIOASE), în timp ce Ion Ionescu Bucovu va prezenta cartea Viața lui Mihai Eminescu între adevăr și mistificare. Domnul Bucovu  va vorbi și despre un alt roman de-al său Îngerul Care A Căzut Din Paradis. Vor vorbi despre cărți: Profesor Florica Popa și Profesor Daniel Dejanu.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Oficial este primăvară! Vezi cum va fi vremea în prima săptămână a lunii martie, în județul Argeș!

Avatar

Publicat

in

Potrivit informațiilor furnizate de satelitul EUMETSAT, temperaturile din aceste zile vor fi normale pentru această perioadă, situându-se între 9 și 11°C. Spre sfârșitul săptămânii temperaturile vor crește ușor, cu maxime cuprinse între 12 și 15°C.

Minima nopții se va situa între 0 și 2°C. În timpul zilei, cerul va fi parțial însorit cu adieri ușoare ale vântului.

În zilele de week-end temperaturile vor scădea brusc, în timpul zilei maximele ajungând la 4 și 8 °C fiind prezente și precipitațiile.

Vezi graficul de mai jos pentru mai multe detalii!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Curtea de Argeș plin de flori și mărțișoare!

Avatar

Publicat

in

Odată cu venirea primăverii au apărut și micii comercianți de mărțișoare, în speranța că în contextul pandemiei veniturile vor fi la fel de considerabile ca în anii precedenți.

În ultimele zile orașul a fost împânzit de tarabe, fiind expuse mărțișoare de toate culorile și de toate formele, oferindu-le cumpărătorilor o gamă cât mai variată din care pot alege, în zone special destinate comercializării acestora.

După lungi discuții și dezbateri, veștile bune au fost anunțate de către autorități. Dacă ordinul comun al ministerelor Educației și Sănătății au afirmat că în contextul redeschiderii școlilor este interzis „schimbul de obiecte personale”, categorie în care ar fi putut intra mărțișoarele și florile oferite cadrelor didactice și elevelor de 1 și 8 martie, ministrul Educației afirmă că nu există nicio interdicție și că acestea sunt permise, floarea fiind „un simbol”, nu un „obiect personal”, cu condiția de a se respecta în continuare regulile de combatere a virusului Sars Cov-2.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend