Conecteaza-te cu noi

Stirea Ta

Lansare de album la Onesti

Publicat

in

Screenshot_20210604-161451_Facebook.jpg

Vă invităm pe toți iubitorii muzicii ușoare în data de 19.06.2021 la Pensiunea Basarabia pentru a vă bucura de un regal artistic prilejuit de lansarea albumului de autor al renumitului compozitor Dumitru Jijie, “Cântece pentru sufletul tău”. Interpreţii prezenţi pe album sunt: Viorela Filip, Iustin Gondoș, Ioana Sandu, Diana Moroşanu, D. Prepeliță (Dya), Bianca Băcilă, Romeo Zaharia, Elena Gondoș, Oana Dima, Ion Chiriac, Denisa Ciobanu, Diana Ursulescu, E. Hristea (Cristinelle), Maria Solomie, Grupul Ante, Grup Flash, Elena Dănilă şi Alexandrina Dăriescu.
În cadrul acestui frumos eveniment vă veți putea bucura de un extraordinar recital susţinut de artiştii prezenţi, de sesiune de autografe, de posibilitatea de a putea achiziţiona în premieră albumul dar și de multe alte surprize pregătite pentru a vă asigura construcţia unei frumoase amintiri de sâmbătă seara!
Vă așteptăm în număr cât mai mare pe terasa Pensiunii Basarabia!!!
Rezervări la numărul de telefon 0767239600.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

Stirea Ta

Frig si bataie de joc in spital covid

Publicat

in

De

In Spitalul Municipal Turnu Magurele, Teleorman, spital suport covid nu exista caldura. Aceasta va fi pornita incepand cu 1 noiembrie. Pana atunci liber la decese.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

Stirea Ta

barbat mort gasit italia cu o biblie

Publicat

in

De

pexels-photo-923681.jpeg

www.stiridiaspora.ro/italia-cadavrul-unui-roman-tinut-de-trei-ani-in-congelator-la-morga-avea-langa-el-o-biblie-in-limba-romana-nimeni-nu-stie-cine-este_474998.html barbat mort gasit italia cu o biblie – numele lui este IONUT are 45 ani cind a murit si este din Calarasi are o sotie si copii . mesaj urgent pentru familia lui de la un medium anonim

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend