Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Lamentările selecționerului Edward Iordănescu după rușinea cu Bosnia: Clar meritam cel puţin un punct. Echipa a răspuns bine, incomparabil faţă de primul joc

Publicat

in

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, marţi seară, după meciul cu Bosnia, scor 1-0, că naţionala României merita cel puţin un punct şi a avut o atitudine mult mai bună decât în prima partidă din grupele Ligii Naţiunilor.

“Le-am spus băieţilor şi înainte şi la final că atât timp cât atitudinea este corectă atunci eu sunt pregătit să-mi asum total responsabilitatea. Echipa a răspuns bine, incomparabil faţă de ce am văzut în primul joc. Am avut momente bune şi foarte bune. Clar meritam cel puţin un punct. Am avut ocaziile mari. Eu sunt ferm pe poziţii, am încredere totală în acest grup. Urmează două jocuri acasă, trebuie să scoatem maxim de puncte. Am avut şi ghinion şi poate şi puţină lipsă de inspiraţie în faţa porţii. Nu vreau decât să văd atitudine şi spirit, ceea ce am văzut în seara asta. Sunt sigur că lucrurile se pot întoarce în favoarea noastră, se pot întoarce rapid. Denis probabil are ruptură. Cinste lui că a jucat şi într-un picior.”, a spus Iordănescu la Antena 1.

Reprezentativa României a fost învinsă, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de selecţionata Bosniei, într-un meci din Grupa a 3-a a Diviziei B din Liga Naţiunilor.

A marcat Prevljak, în minutul 68.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Gazprom oferă Republicii Moldova, pe luna decembrie, un preț mai mic la gazele naturale

Publicat

in

De

Compania de gaze naturale din Republica Moldova, SA „Moldovagaz”, va procura gaze naturale în luna decembrie din Rusia la un preț de 785 dolari/1000 m3, a anunțat președintele Consiliului de administrație al companiei moldovenești, Vadim Ceban.

Totodată, acesta a mai menționat că volumul zilnic al gazelor naturale livrate va rămâne la nivelul lunii noiembrie – 5,7 mln. m3.

De menționat că prețul la gaze naturale în luna decembrie este în scădere cu 36 dolari, comparativ cu luna noiembrie.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Cu un război la graniță și un obiectiv național, Nicolae Ciucă are un mesaj pentru români: ‘Ne găsim, din nou, într-un moment marcant al istoriei noastre’

Publicat

in

De

Să arătăm că 1 Decembrie este, cu adevărat, ziua unităţii noastre, o zi a tuturor celor a căror inimă tresaltă în faţa tricolorului, transmite prim-ministrul Nicolae Ciucă, într-un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a României.

„La 104 ani de la Marea Unire, ne găsim, din nou, într-un moment marcant al istoriei noastre: un război în desfăşurare la graniţa de Est şi un obiectiv naţional către care ne canalizăm toată energia, aderarea la Spaţiul Schengen. Şi acum, ca şi la încheierea Primului Război Mondial, principalele subiecte pe agenda naţională sunt siguranţa, stabilitatea şi modernizarea României. Faţă de 1918, acum avem de partea noastră fonduri europene pentru reforme şi dezvoltare, precum şi protecţia oferită de NATO, cea mai puternică alianţă militară din istorie”, a scris premierul, joi, pe pagina sa de Facebook.

El spune că „avem astăzi datoria de a depăşi orice diferenţe de suprafaţă şi a ne concentra eforturile pe atingerea obiectivelor de interes naţional, pe bunăstarea oamenilor, pe ziua de mâine”.

„Partidul Naţional Liberal rămâne un partid al tuturor românilor, devotat intereselor ţării şi cu un puternic angajament de a aduce România acolo unde îi este locul, alături de marile democraţii europene. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”, mai scrie şeful Executivului.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend