Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

La Spitalul Municipal : na, hârtia, dă-mi, hârtia, uite săpunul, nu e săpunul!

Avatar

Publicat

in

Ziarul nostru a tras un semnal de alarmă săptămâna trecută în legătură cu lipsa săpunului și a hârtiei igienice din toaletele spitalului. Ieri, după ce o comisie de la DSP Argeș a fost în inspecție prin saloanele spitalelor, un pacient de la secția chirurgie ne-a semnalat ceva demn de domeniul teatrului lui Eugen Ionescu . Înainte de sosirea comisiei de la DSP, asistentele împreună cu infirmierele au venit să facă ordine prin saloane, iar în toalete au pus suluri de hârtie igienică și săpun lichid. Frumos, din partea lor,ați zice, dar după ce a plecat comisia, infirmierele au venit și au luat înapoi săpunul și hârtia igienică! Da, ați auzit bine, au luat înapoi produsele igienice indispensabile unei toalete! Întrebate de ce le iau înapoi, infirmierele au replicat: ,,Astea costă bani, fac parte din dotarea spitalului!”Același scenariu a avut loc și în celelalte secții. Probabil, când a cumpărat săpunul și hârtia, managerul a zis: ,,Aveți grijă de hârtie și săpun, păstrați-le, că mai avem inspecții și peste zece ani!”Dacă tot v-ați demonstrat veleitățile de magicieni cu ,,uite săpunul, nu e săpunul sau uite,hârtie, nu e hârtia”, v-ați putea angaja și la altă instituție.

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES

ACTUAL

Gabriela Firea face noi acuzații: A fost un plan foarte bine pus la punct! S-au gandit la un plan diabolic

Avatar

Publicat

in

De

Gabriela Firea a declarat joi că este convinsă de existenţa unui „plan diabolic” al PNL prin care au fraudat alegerile locale, parte a acestui plan fiind chiar şi exipoll-ul CURS-Avangarde prezentat la Antena3 în seara alegerilor, care a arătat o diferenţă de aproape 10 procente în favoarea lui Nicuşor Dan, în timp ce în numărătoarea parţială a BEC, ecartul este de doar 4,7 puncte.

,,Cred că a fost un plan foarte bine pus la punct. Conducerea PNL era resemnată în ultimele zile că va pierde alegerile din București. Probabil că în ultimul moment s-au gândit la un plan diabolic. Așa se explică și diferența de la exit-poll-ul CURS-Avangarde, de 10% între mine și Nicușor Dan. A bătut toate recordurile, va rămâne ca cel mai trucat exitpoll de pe planetă, dovadă că diferența dintre noi e de 4 și ceva %, nici măcar 5%”, a spus joi Gabriela Firea la ieșirea din sediul PSD.

Exit-poll-ul realizat de CURS și Avangarde a fost singurul realizat în București în ziua alegerilor, iar rezultatele au fost transmise de toate televiziunile.

Exit-poll-ul final al CURS / Avangarde dădea o diferență de 9,6 puncte procentuale între Nicușor Dan (47,8%) și Gabriela Firea (38,2%), în timp ce rezultatele parțiale ale BEC arată o diferență de 4,7 puncte între cei doi (42,78% pentru Nicușor Dan față de 37,99% Gabriela Firea).

Sociologul Remuș Ștefureac (INSCOP) a explicat că alegerile din acest an au avut loc într-un context fără precedent, marcat de pandemia de Covid, ceea ce a dus la un grad major de incertitudine legat de predicțiile sociologice

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

ACTUAL

Nicușor Dan, despre procesele intentate Primăriei: Voi ieşi din incompatibilitate prin renunţarea la poziţia în asociaţie

Avatar

Publicat

in

De

Ca activist, Nicuşor Dan are 15 procese in curs cu Primaria Capitalei. „Ar fi o incompatibilitate dacă aş fi şi primar şi membru al Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul. Voi ieşi din incompatibilitate prin renunţarea la poziţia în asociaţie. În al doilea rând, asociaţia e constituită din mai multe persoane. Nu înseamnă că toţi oamenii fac ce spun eu. O să-mi menţin opinia legală. Interesul bucureştenilor e ca ce se întâmplă în Bucureşti să fie legal. E vorba de siguranţa juridică a investiţiei pe care un investitor o face. Câţi investitori mobiliari au venit de pe piaţa externi? Niciunul. Dacă vrei investitori trebuie să dai o siguranţă a actului juridic. Cum să fiu eu de bună-credinţă să încep să lucrez şi să vină un ONG să spună că e ilegal. Noi am distrus o piaţă a profesioniştilor. În prezent, în mică măsură contează cât de bun arhitect eşti, cel mai mult contează să iei o autorizaţie repede şi cu multe etaje”, a declarat Nicuşor Dan la Adevarul Live.

Reamintim că Traian Băsescu i-a cerut lui Nicușor Dan să renunțe la toate procesele intentate Primăriei Capitalei în calitatea de președinte al Asociației Salvați Bucureștiul.

DE INTERES

„Sper totuşi că Nicuşor Dan nu îşi va prelua mandatul până nu va retrage toate cele 400 de procese intentate PMB. Sper că nu va fi un primar care o să spună eu sunt în proces cu PMB. Cred că mâine are de scris multe hârtii din acestea de renunţare”, a declarat liderul PMP, duminică seara, imediat după aflarea rezultatelor sondajelor realizate la ieșirea de la urne.

Nicuşor Dan, primarul ales al Capitalei, a declarat miercuri că proiectul privind stimularea financiară a persoanelor care donează sânge şi plasmă este ilegal, motiv pentru care va fi oprit.

„În primul rând acele proiecte care sunt ilegale vor înceta. Proiectul privind stimulentul pentru donarea de plasmă este ilegal, pentru că şi în România şi în Uniunea Europeană, să-i stimulezi financiar pe cei care donează sânge este ilegal.

De ce este această politică? Pentru că încurajezi astfel oameni care nu sunt neapărat sinceri şi pot să-i pună în pericol pe cei cărora le donează sânge. Din acest motiv, acest program va fi stopat şi bineînţeles vom încerca să stimulăm oamenii să doneze gratuit sânge, plasmă pentru vindecarea altor oameni”, a declarat Nicuşor Dan.

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

ELECTORAL

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend