Conecteaza-te cu noi

Pitesti

La Piteşti se stropeşte împotriva bolilor și dăunătorilor plantelor

Publicat

in

Primăria Piteşti informează cetăţenii că Salpitflor Green S.A. efectueaza o serie de tratamente contra bolilor și dăunătorilor plantelor, tratamente recomandate de către Oficiul Fitosanitar Argeş. Tratamentele se efectuează la garduri vii și arbuști (Buxus) contra omizilor, păianjenului roșu comun, afidelor utilizând insecto-acaricidul Novadim 0,1% și se vor executa cu mijloacele terestre din dotare, pe timpul zilei între orele 7:30 – 11:30 conform programului următor :

„24.08.2018 (Str. Teilor, Str. Traian), 27.08.2018 (Cartier Tudor Vladimirescu), 28.08.2018 (Cartier Prundu), 29.08.2018 (Cartier Craiovei), 30.08.2018 (Zona Exercițiu), 31.08.2018 (Cartier Războieni), 03.09.2018 (Cartier Popa Șapcă), 04.09.2018 (Zona Nord), 05.09.2018 (Cartier Trivale), 06.09.2018 (Găvana II), 07.09.2018 (Găvana III).

 În zonele centrale precum Casa Cărții, zona Mobilux, b-dul I.C. Brătianu tratamentele au fost, deja, executate.

 În caz de timp nefavorabil perioada de efectuare a acestor stropiri se va prelungi cu numărul de zile improprii tratamentului”, informează Primăria Piteşti.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Toalete noi în Pitești, montate de Primărie

Publicat

in

De

Primăria Pitești anunță că pentru o mai bună gestionare a curățeniei în zonele de promenadă și agrement ale parcurilor publice și pentru un confort sporit al cetățenilor care accesează aceste zone, Primăria Municipiului Pitești a achiziționat toalete publice moderne, care au fost amplasate în Parcul Trivale (zona Grotă), în cartierul Craiovei (Parcul Tineretului) și în parcul Prundu.


Toaletele publice au fost racordate la utilități (electricitate, apă, canalizare), oferind condiții optime utilizatorilor și posibilitatea întreținerii și igienizării eficiente a spațiului respectiv. Toate cele trei toalete au fost puse în funcțiune ieri.

Pentru a evita evenimente nedorite (vandalizarea sau deteriorarea accidentală a toaletelor), acestea vor fi închise pe timpul nopții.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Polițiști argeșeni, evidențiați pentru activitatea lor – VEZI CINE SUNT ACEȘTIA

Publicat

in

De

Opt poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au primit certificate de apreciere din partea Direcţiei de Ordine Publică, pentru modul în care au acţionat pentru rezolvarea unor situaţii din activitatea lor profesională.

În ziua de 4 iunie a.c., comanda Inspectoratului de Poliție Județean Argeș le-a înmânat celor 8 poliţişti certificatele de apreciere în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul inspectoratului.

„Ei sunt colegii noştri cu care ne mândrim, care au dat dovadă de profesionalism şi respect faţă de cetăţenii în slujba cărora sunt şi şi-au făcut meseria cu pasiune:

– agent şef de poliţie Dinu Valentin şi agent principal de poliţie Scarlat Marian, din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, care au intervenit, în cursul nopţii de 2 spre 3 aprilie a.c., pentru acordarea primului ajutor victimei unei tentative de omor şi au contribuit la prinderea autorului;

– agent principal de poliţie Micu Dănuţ, agent principal Stoica Alexandru, agent de poliţie Dinescu Bogdan şi agent de poliţie Catrina Dănuţ din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului, care, în seara de 8 aprilie a.c., au reuşit, în scurt timp, identificarea şi salvarea unui copil de aproape trei ani, care dispăruse într-o zonă împădurită şi greu acesibilă din localitatea Uda;

– agent şef principal de poliţie Dună Daniel şi agent principal de poliţie Costache Ionuţ, din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, care, în noaptea de 27 spre 28 martie a.c., au avut o contribuţie deosebită la realizarea unei capturi importante de ţigări provenite din contrabandă”, informează IPJ Argeș

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend