Conecteaza-te cu noi

EVENIMENTE / CINEMA

La Piteşti, începe Festivalului Internațional de dans ”Dansul Lalelelor”

Publicat

in

Sămbătă, 9 iunie, în Piața Vasile Milea din Pitești, între orele 09.00 – 16.00, se va desfășura cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional de dans ”Dansul Lalelelor”.
La festivalul organizat de Școala Populară de Arte și Meserii Potești vor participa peste 800 de copii din țară și din străinătate. Concursul Internaţional „DANSUL LALELELOR” se adresează formaţiilor de dans tradiţional şi modern din unităţile de învăţământ (palate, cluburi, şcoli de arte si meserii), limita de vârstă pentru participanți fiind de 7-18 ani.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Concerte la Mioveni: Uite ce artiști fac show la Târgul de Crăciun

Publicat

in

De

Prim]ria Mioveni păstrează și în acest an tradiția si, pe 5 decembrie, în Ajun de Sfântul Nicolae, se va aprinde  bradul de Crăciun, moment care va marca startul celei de-a patra editii a „Târgului de Crăciun” din Mioveni.Astfel, în zilele de 12, 13, 14 și 15 decembrie vor fi organizate zilnic spectacole cu artiști îndrăgiți și multe surprize.Mai exact, Ansamblul „Balada Humorului”, Marcela Fota,  Wendell, Nicolae Datcu, Amna, Alina Eremia & Band, Nicoleta Oancea& Band,Sandra N, Randi & Band și Cătălin Măruță și-au anunțat prezența la Mioveni.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

NU RATA ! Vineri, super show etno cu Radu Ille, doar La Conac

Publicat

in

De

Va fi super show vineri, 22 noiembrie, la restaurantul La Conac din Curtea de Argeș ! Radul Ille , îndrăgitul interpret de muzica etno-dance va susține un concert de excepție pentru argeșeni.
„Artistul sufletului tău”, așa cum îi place să i se spună, Radu Ille este numai un zâmbet atunci când urcă pe scenă și înveselește de fiecare dată publicul care participă la evenimentele sale. Vino sa te convingi de asta, vineri 22 noiembrie, doar la restaurantul La cInac din Curtea de Argeș.

Rezervări la nr:  0740.077.889

Pret Bilet: 40 Lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend