Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

La Pitești, cărțile de indentitate se fac pe repede înainte

Avatar

Publicat

in

Totul pentru politic,totul pentru un vot, acesta pare a fi sloganul instituțiilor statului care lucrează în sectorul evidenței populației ale căror conduceri au decis ca angajații să lucreze la foc continuu pentru ca fiecare cetățean care nu are carte de identitate , sau are o carte de identitate cu valabilitatea expirată, să poate beneficia cât mai rapid de una care să-i permită accesul la vot. Direcția de Evidență a Populației Pitești a anunțat că în acest moment, la nivelul orașului există 350 de persoane care nu ar putea vota din cauza cărților de identitate expirate. Nu mai sunt necesare 14 zile pentru a intra în posesia unei cărți de identitate. În maximum 2 zile, după depunerea documentelor prevăzute de lege pentru reînnoirea cărților de indentitate , solicitatul are actul în mână iar sâmbătă , 4 iunie și duminică, 5 iunie, DGEP Pitești va lucra după următorul program – pe 4 iunie de la ora 8 la ora 16 iar pe 5 iunie, de la 7 dimineața până la ora 21.
Nici documentele fără de care până acum nici nu aveai ce căuta de Direcția de Evidență a Persoanelor, nu mai sunt chir obligatorii. Pentru votare se eliberează cărți de identitate provizorii pentru care există o singură condiție- fotografia solicitantului.
Cei mai mulți din cei care nu dispun în acest moment de o carte de identitate valabilă sunt fie plecați din țară pentru o perioadă mai lungă de timp, fie au plecat în alte localități în căutarea unui loc de muncă, fie sunt arestați.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Traian Băsescu: ‘Aici nu e ca la Geoană’

Avatar

Publicat

in

De

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, a făcut spectacol, după ce a aflat rezultatele de la exit-poll.

Băsescu a declarat că Nicușor Dan va câștiga bătălia și i-a transmis Gabrielei Firea că degeaba speră ca situația să se schimbe dimineața. „Aici nu e ca la Geoană”, a declarat Traian Băsescu.

Publicitate

Am realizat scorul de la europarlamentare. Ne-am fi dorit mai mult. Suntem mulțumiți că nu am ajuns la nivelul ALDE sau Pro România.

Dintre partidele mici, suntem cel mai mare partid.

Vreau să-l felicit pe Nicuțșor Dan. Am văzut că doamna Firea speră să se schimbe spre dimineață. Aici nu e ca la Geoană.

Doamnă, mergeți acasă, la copii.

Este un semn bun. Pe această polarizare, PMP trece pragul”, a afirmat Traian Băsescu.

Vezi și

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelor

Contracte cu ‘cântec’ pentru ‘Trupa lui Biluță’. Șapte dintr-o lovitură!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend