Conecteaza-te cu noi

Campulung

La multi ani, rucareni ! Mesajul primarului Ionel Dulama

Avatar

Publicat

in

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Bărbatul strivit de excavator a murit

Avatar

Publicat

in

Așa cum relatam într-o știre anterioară, în urmă cu puțin timp un grav incident a avut loc în Argeș, o persoană a fost prinsă într-un agregat in Câmpulung, ce aparține unei societăți. Potrivit ISU Argeș este vorba de un bărbat care a fost prins între cupa de la excavator și utilaj al unui mini buldo excavator. Bărbatul a suferit răni grave și a fost extras. Paramedicii executa manevre de resuscitare.

In urma manevrelor de resuscitate, bărbatul in vârsta de 41 de ani a fost declarat decedat de către medicul de pe echipajul SAJ.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

11 permise de conducere reținute de polițiștii din Argeș, în doar 24 de ore

Avatar

Publicat

in

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 219 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 40.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 11 permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend