Conecteaza-te cu noi

Stirea Ta

La mulţi ani Iustin Gondos!

Publicat

in

IMG-20210708-WA0070.jpg

Redacţia ziarului Prpfit urează un sincer şi călduros „La mulţi ani” interpretului Iustin Gondos, un artist complex ce îşi face tot mai des simţită prezenţa în muzica ușoară românească.
Sfârşitul sezonului estival îl oferă lui Iustin Gondos multiple motive de bucurie, săptămâna trecută acesta fiind sărbatorit la Bucureşti de numeroşi colegi de scenă și radio iar weekendul acesta de prietenii din oraşul său natal unde s-a întors pentru a susţine un recital într-o localitate din apropiere. Aşa cum declara într-un interviu acordat unui post naţional, Iustin Gondos este un bărbat fericit şi împlinit. Pe plan profesional pregăteşte un duet cu una dintre marile doamne ale muzicii ușoare românești, Viorela Filip, o piesă individuală şi lansarea unui album single iar pe plan personal are o familie frumoasă şi soţia alături în toate proiectele sale.
Invităm şi cititorii noştri să îl caute pe reţelele sociale pe Iustin Gondos sau pe youtube accesând Radio Diamant.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Stirea Ta

Frig si bataie de joc in spital covid

Publicat

in

De

In Spitalul Municipal Turnu Magurele, Teleorman, spital suport covid nu exista caldura. Aceasta va fi pornita incepand cu 1 noiembrie. Pana atunci liber la decese.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

Stirea Ta

barbat mort gasit italia cu o biblie

Publicat

in

De

pexels-photo-923681.jpeg

www.stiridiaspora.ro/italia-cadavrul-unui-roman-tinut-de-trei-ani-in-congelator-la-morga-avea-langa-el-o-biblie-in-limba-romana-nimeni-nu-stie-cine-este_474998.html barbat mort gasit italia cu o biblie – numele lui este IONUT are 45 ani cind a murit si este din Calarasi are o sotie si copii . mesaj urgent pentru familia lui de la un medium anonim

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend