Conecteaza-te cu noi

Mioveni

La Mioveni, tiroliana din zona de picnic Făget, repusă în funcţiune

Avatar

Publicat

in

Instalaţia de tiroliană montată în zona de picnic Făget, aflată în administrarea Serviciilor Edilitare pentru Comunitate Mioveni, va fi repusă în funcţiune, începând cu 1 mai. Anunţul a fost făcut saptamana trecuta de oficialităţile locale din Mioveni. În minivacanţa de Paşti, spaţiul de relaxare din sânul naturii, amenajat corespunzător cu foişoare şi grătare, a fost înţesat de argeşeni. Startul distracţiei la firul ierbii a fost dat. În zona de picnic accesul turiştilor este permis de luni, până duminică, între orele 9 la 21. La Mioveni, autorităţile locale au făcut eforturi pentru a le asigura locuitorilor o zonă modernă de picnic. Acesta este utilată cu grătare, mese şi bănci, în care locurile de joacă pentru copii se îmbină armonios cu spaţiile verzi şi cu… urmele civilizaţiei (iluminat public, locuri de parcare, pubele etc).

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cătălin Mîndroc, candidat PSD Argeș pentru Camera Deputaților: “Este nevoie să sprijinim firmele și producătorii autohtoni!”

Avatar

Publicat

in

De

La doar 34 de ani, a condus mai multe societăți din postura de director general ,societăți din domeniul comerțului intern și internațional , Cătălin Mîndroc este candidat al PSD Argeș pentru Camera Deputaților. Formator de conexiuni cu furnizorii externi, participând în delegații în China, Turcia , Italia, India, Cătălin Mîndroc își propune să își pună experiența în Parlament în sprijinirea producătorilor autohtoni.

“Antreprenor de la o vârstă fragedă, am condus, din postura de director general, societăți pe care am reușit să le dezvolt intr-un termen foarte scurt . Am respectat tot timpul munca și regulile care fac posibilă performanța. Am intrat în politică pentru că România are nevoie acum de lideri competenți, preocupați de viitorul și bunăstarea cetățenilor ei. Consider că pentru o dezvoltare rapidă a țării noastre este nevoie să sprijinim firmele autohtone, producătorii români indiferent de domeniul lor de activitate, să le facilităm o dezvoltare rapidă și solidă, pentru ca aceste societăți să ofere locuri de muncă plătite la nivel european. Voi propune măsuri legislative pentru dezvoltarea IMM-urilor prin acordarea de grant-uri, programe de start-up și acordarea de credite cu dobândă fixă.”, declară Cătălin Mîndroc.

Realizat de Klanar Imob Tour SRL la comanda PSD – Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

EXPLOZIE DE CAZURI COVID ÎN ARGEȘ – PREFECTUL A DECIS: RESTAURANTELE ÎNCHISE ÎN TOATE ORAȘELE, cu exceptia celor de la hoteluri

Avatar

Publicat

in

De

Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, numărul de cazuri nou confirmate, în ultimele 24 de ore, acrescut alarmant la 264 (față de ieri, 177). De asemenea, in ultimele 24 ore, 5 argeseni au decedat din cauza COVID-19. Cum rata de infectare se menține peste 3 la mia de locuitori, s-a intrunit CJSU care e decis luarea unor masuri mai severe.

RESTAURANTELE SE ÎNCHID, la fel și SĂLILE DE JOCURI DE NOROC li CINEMATOGRAFELE

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, condus de prefectul Emanuel Soare, a hotărât în ședința de vineri, 13 noiembrie, impunerea unor măsuri suplimentare în mai multe localități din județ, în conformitate cu prevederile H.G. nr.856/2020.
O serie de măsuri vizează localitățile Pitești, Curtea de Argeș, Câmpulung, Ștefănești, Topoloveni, Mioveni, Bradu, Mărăcineni, Mioarele, Bascov, Dârmănești, Albeștii de Mușcel, Leordeni, Lerești, Poiana Lacului, Aninoasa, în care incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este mai mare de 3/1.000 de locuitori. Acestea se vor aplica începând cu data de 14 noiembrie 2020, ora 00.00, pentru o perioadă de 14 zile și sunt următoarele:

  • Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor;
  • Este permisă activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, doar pentru persoanele cazate în aceste unități;
  • Este interzisă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc;
  • Sunt interzise activitatățile în cadrul cinematografelor și instituțiilor de spectacole și/sau concerte.
    Măsurile intră în vigoare începând cu data de 14.11.2020, ora 00.00, pentru o perioadă de 14 zile.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend