Conecteaza-te cu noi

CULTURA

La Mioveni, Deschiderea cursurilor de limbǎ chinezǎ într-un cadru festiv cu numeroase evenimente

Publicat

in

 

Consiliul Local Mioveni, Primăria, Centrul Cultural Mioveni și Asociația ChinaRo, în parteneriat cu Ambasada R.P. Chineze la București vă invită marți, 1 noiembrie, la deschiderea oficială a Cursurilor de Limbă și Cultură Chineză, în județul Argeș. Evenimentul va avea loc, începând cu ora 13.00, la Centrul Cultural Mioveni, iar în deschidere va avea loc vernisajul expoziției de fotografie “Chinese Story 2016”
Vor participa Excelenţa Sa, Xu Feihong, Ambasadorul Republicii Populare Chineze, reprezentanți ai Ambasadei, ai Consiliului Județean Argeș, conducerea Primăriei Mioveni, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar, ai școlilor din Argeș în care se organizează cursuri de limba chineză, consilieri locali, consilieri județeni, reprezentanți ai administrației publice județene, elevi cursanți din cadrul proiectului “Școala de chineză”, membrii asociației ChinaRo și reprezentanți ai Institutului Confucius din Sibiu.
Evenimentul va fi găzduit de Centrul Cultural Mioveni și este organizat cu sprijinul Ambasadei din București a Republicii Populare Chineze.
Programul:
Ora 12.15 – vernisajul expoziției “Chinese story 2016“
Ora 13.00 – deschiderea cursurilor “Școlii de Chineză”
Ora 13.30 – program artistic

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Ludovic Orban vine mâine în Argeș – SE INAUGUREAZĂ MUZEUL BRĂTIANU

Publicat

in

Conacul-Bratianu-0.jpg Conac-Bratieni-2-1.jpg

Duminică, 24 mai 2020, cu începere de la ora 09:00, va fi inaugurat Muzeul Național Brătianu din Ștefănești. La eveniment au confirmat prezența prim-ministrul Ludovic Orban și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO – Mâine, Moaștele Sfintei Mucenițe Filoteia, purtate prin prin întreg Argeșul- VEZI PROGRAMUL DEPLASĂRII

Publicat

in

De

Maine, miercuri, 22 aprilie 2020, moaștele Sfintei Mucenițe Filoteia de la Curtea de Argeș, Ocrotitoarea Spirituală a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, vor fi purtate într-o deplasare specială prin municipiile și orașele din cuprinsul Județului Argeș.

Mașina care va purta moaștele Sfintei Mucenițe Filoteia, va trece prin fața bisericilor centrale și a spitalelor din municipii și orașe, pentru a invoca mijlocirea lui Dumnezeu, astfel ca Județul Argeș și România, să fie izbăvite de epidemia de Coronavirus Covid – 19.

Credincioşii sunt îndemnați și rugați, să urmărească procesiunea de la fereastră, de la balconul locuinței, sau de la locul de muncă, unindu-se în rugăciune, fără a se alătura procesiunii în vreun fel, date fiind restricțiile legale din această perioadă.

Racla cu Sfintele moaşte va pleca de la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș, în jurul orei 09:00, după ce Înaltpreasfințitul Părinte Calinic Argeșeanul, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, va rosti Rugăciunea specială pentru încetarea epidemiei și Rugăciunea către Sfânta Muceniță Filoteia.

Ora aproximativă a trecerii Moaștelor Sfintei Mucenițe Filoteia:

ora 09.30: Curtea de Argeș

ora 10.30: Pitești

ora 12.00: Podu Broșteni

ora 12.30: Costești

ora 13.30: Leordeni

ora 15.00: Mioveni

ora 16.30: Câmpulung Muscel

ora 19.00: Curtea de Argeș

Miercuri, 22 aprilie 2020, moaștele Sfintei Mucenițe Filoteia de la Curtea de Argeș, Ocrotitoarea Spirituală a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, vor fi purtate într-o deplasare specială prin municipiile și orașele din cuprinsul Județului Argeș.

Publicată de Profit 24 TV pe Marţi, 21 aprilie 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend