Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

La Lerești se fac pregătiri – Centenarul și Ziua Comunei, evenimente de marcă pentru localitate

Avatar

Publicat

in

Primarul comunei Lerești, Marin Toader, a declarat pentru PROFIT că se ocupă în acestă perioadă de organizarea unor evenimente importante pentru comună. Vrea ca Centenarul să fie marcat așa cum trebuie și în localitatea pe care o conduce, drept pentru care, pe data de 27 mai, se va organiza un eveniment în acest sens. ”Pe 27 mai vom avea Centenarul. Se va aduce și la noi flacăra de la Golești, cea care umblă prin tot județul, vom premia urmașii veteranilor și eroilor de război și de asemenea alte activități specifice. A doua zi, pe 28 mai, avem Ziua Comunei și încă de pe acum ne pregătim și cerem oferte pentru spectacole, pentru concerte. Vom avea mai multe activități iar încă nu este totul stabilit.” A spus primarul Toader.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend