Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

La Klanar Imobiliare, CADOU de CASĂ NOUĂ în valoare de 2.000 lei

Publicat

in

Ne place competitia, ne place sa fim cei mai buni din piata, asa ca ridicam standardele. Klanar Imobiliare continuă să vină în sprijinul clienților, și în această vară, cu noi facilități și bonusuri. Alături de binecunoscutele beneficii oferite de cea mai puternica agenție imobiliară din Argeș – certificat energetic gratuit, transfer gratuit al utilităților către noul proprietar sau comision 0 pentru anumiți clienți, se adaugă o nouă campanie promoțională. Astfel, începand cu data 02 august 2021, la Klanar Imobiliare s-a dat startul campaniei promoționale pentru creditele ipotecare/ imobiliare prin care UniCredit Bank ofera clienților agenției Klanar un CADOU de casa noua in valoare de 2.000 Lei net. Grație unui parteneriat de tradiție cu UniCredit Bank, Klanar Imobiliare vă pune la dispoziție cele mai bune oferte imobiliare finanțabile prin UniCredit Bank dar și ajutorul in a obține creditul și, desigur, cadoul de casă nouă în valoare de 2000 lei net.

Klanar Imobiliare își ajută clienții cu toate actele necesare pentru a intra în aceasta cursa. Tot ce trebuie făcut este să iți alegi un apartament sau o casă din oferta agenției noastre iar agenții Klanar Imobiliare vor intocmi toate documentele și vor face toate diligențele în vederea obținerii rapide a creditului prin partenerul său UniCredit Bank. Odată semnat contractul, cei care indeplinesc condițiile primesc, garantat, cadoul de casă nouă în valoare de 2.000 lei net. Suntem convinși că aceasta campanie arată că suntem aproape de clienții noștri, va sustine cresterea vanzarilor si ne va ajuta in atingerea obiectivelor comune. Va așteptăm la sediul agențiilor Klanar Imobiliare din Curtea de Argeș, strada Mihai Bravu, bloc E 15, sc.C, parter, Bucuresti – Soseaua Mihai Bravu 110 D, metrou Piața Iacului, sau pe e-mail: narcisa@arges-imobiliare.ro, office@arges-imobiliare.ro sau la numărul de telefon 0743.237.183 pentru mai multe informatii dar și cu oferte noi, oferte pe care le găsiți permanent pe portalurile arges-imobilare.ro, maxioferte.ro sau luximo.ro “, a declarat Narcisa Uță, managerul Klanar Imobiliare.

Aceasta ne-a detaliat și minimele condiții care trebuiesc îndeplinite pentru a obtine bonusul oferit in parteneriat cu UniCredit Bank

1. Cine se califica? Toti clientii noi sau clientii existenti care vor solicita in perioada campaniei un credit ipotecar/imobiliar nou sau vor solicita refinantarea unor astfel de credite de la alte banci.

2. Ce oferim? Un premiu in valoare neta de 2.000 lei, tuturor clientilor care indeplinesc cumulativ criteriile campaniei mentionate mai jos:

· solicita un credit ipotecar/imobiliar prin semnarea si depunerea unei cereri de credit in perioada campaniei! Atentie: NU sunt incluse in campanie creditele ipotecare acordate in cadrul programului Noua Casa.

· nu au depus nici o cerere de credit ipotecar/imobiliar in perioada 02.06.2021-30.07.2021· creditul solicitat este aprobat pe baza cererii de credit depusa in perioada campaniei

· creditul este utilizat pana la data de 29.11.2021· creditul este acordat pentru achizitia unei case/locuinte sau pentru refinantarea unui credit ipotecar/imobiliar acordat de alta banca. Premiul se vireaza pana la finalul lunii urmatoare tragerii creditului in contul curent in lei al clientului. Impozitul va fi retinut de catre UniCredit Bank.

3. Perioada campaniei: Perioada de depunere a cererii de credit: 02.08.2021 – 01.10.2021 (inclusiv). In aceasta perioada trebuie sa se realizeze semnarea si depunerea la UniCredit a unei cereri de credit prin partenerul Klanar Imobiliare. Data limita de contractare si tragere a creditului: 29.11.2021 (inclusiv). Pana la data de 29.11.2021 trebuie sa se realizeze semnarea contractelor de credit si tragerea creditului.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Marcel Ciolacu bagă ‘mâna în foc’ pentru numirea lui Marian Neacșu la Secretariatul General al Guvernului: ‘Nu îi apare nimic în cazier. Ce facem, omorâm oamenii?’

Publicat

in

De

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că îşi „asumă” propunerea ca Marian Neacşu să fie susţinut de PSD pentru funcţia de secretar general al Guvernului, deşi acesta a fost condamnat penal, Ciolacu explicând că Neacşu nu are în cazier antecedente penale, pentru că acea condamnare „e depăşită juridic”. Întrebat ce părere a avut premierul Nicolae Ciucă despre această propunere, Ciolacu a răspuns că „nu are nicio părere”.

„Am făcut această propunere domnului Marian Neacşu şi nu e atributul meu, e atributul primului ministru, am adus la cunoştinţă primului ministru ce dorim să fie secretarul general”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România Tv.

Întrebat ce părere are premierul Nicolae Ciucă despre propunere, liderul PSD a răspuns:

„Nu are nicio părere… domnul Neacşu este un om care a avut performanţe, e un om serios”.

În ceea ce priveşte trecutul lui Marian Neacşu, condamnat, în februarie 2016, la şase luni de închisoare cu suspendare, acuzaţia fiind de conflict de interese, fiindcă şi-ar fi angajat fiica la biroul de parlamentar, Ciolacu a susţinut că acea condamnare „e depăşită juridic”. 

„Nu a fost atât de norocos ca alţi preşedinţi, de exemplu, de ţară. Ca să dau un exemplu. Hai să înţelegem, domnul Neacşu nu a furat nimic! Domnul Neacşu, ca mulţi alţi aleşi locali, primari, a făcut parte dintr-un Consiliu de Administraţie, nu a fost plătit, nici nu mai ştiu, la o şcoală sau aşa ceva. Şi-a angajat fata pe o perioadă de patru luni, deci haideţi… Asta e corupţie? În acest moment, cred că lucrurile sunt foarte clare! Staţi uşor că domnul Neacşu am înţeles că a avut o condamnare pe această incompatibilitate, pe conflict de interese… e depăşită juridic. Domnului Neacşu nu îi apare nimic în cazier. Ce facem, omorâm oamenii? Eu îmi asum această numire. Categoric!”, a adăugat preşedintele PSD.

Marian Neacşu urmează să fie numit, joi sau vineri, în funcţia de secretar general al Guvernului, la propunerea PSD, au precizat surse politice, pentru News.ro.

Marian Neacşu, în vârstă de 57 de ani, ocupă în prezent funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE). 

Acesta a fost exclus din PSD, în anul 2018, în perioada în care preşedinte al formaţiunii era Liviu Dragnea, fiind unul din semnatarii scrisorii prin care solicita ca Dragnea să facă un pas în spate de la şefia PSD. Ulterior, Neacşu s-a înscris în Pro România, în februarie 2019, însă în iunie 2019 acesta a fost susţinut şi votat în Parlament de către social-democraţi pentru a deveni vicepreşedinte al ANRE.

Fostul secretar general al PSD Marian Neacşu a avut două mandate de deputat, în legislaturile 2008 – 2012 şi 2012 – 2016.

El nu a mai putut candida pentru un nou mandat, deoarece instanţa l-a condamnat, în februarie 2016, la şase luni de închisoare cu suspendare, acuzaţia fiind de conflict de interese, fiindcă şi-ar fi angajat fiica la biroul de parlamentar, conform news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Alexandru Rafila nu vrea să îi ia totul lui Raed Arafat: ‘Trebuie să găsim o cale de mijloc, echilibrată’

Publicat

in

De

Ministrul Sănătăţii, Alexadru Rafila, vrea o reîmpărţire a atribuţiilor între Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) şi Ministerul Sănătăţii. „(…) lucrul ăsta trebuie foarte clar stabilit în viitor şi sunt convins că o să ajungem destul de rapid la o soluţie”, afirmă el.

„Eu aş vrea ca în mâna ministrului Sănătăţii să fie competenţele legate de sănătate, asta pare logic. Pandemia e sănătate, dar există măsuri de natură administrativă care nu pot fi luate de Ministerul Sănătăţii şi acolo este Ministerul Administraţiei şi Internelor, în general, abilitat să ia măsuri de natură administrativă. Dar dacă noi avem propuneri şi măsuri care ţin de sănătatea publică şi care implică în mod evident Ministerul Sănătăţii, e normal ca Ministerul Sănătăţii să fie implicat şi în luarea deciziei”, a afirmat Rafila, miercuri seară, la România Tv.

El a vorbit despre „o cale de mijloc, echilibrată”.

„Eu nu cred că un stat – nu România, ci orice stat – trebuie să funcţioneze în legătură cu o anumită persoană, fie că e vorba, de exemplu, de persoana mea sau de persoana domnului doctor Arafat. Aici noi discutăm despre anumite competenţe şi responsabilităţi instituţionale, nu nişte competenţe şi responsabilităţi legate de o anumită persoană. Gândiţi-vă că se putea ca foarte bine şeful acestui Departament pentru Situaţii de Urgenţă să nu fie un medic.

Eu cred că trebuie să găsim o cale de mijloc, echilibrată, în care partea de urgenţă sunt de acord că trebuie gestionată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, dar sunt multe alte lucruri care nu ţin de Departamentul de Situaţii de Urgenţă şi mecanismul care duce la luarea deciziei în momentul de faţă face ca Ministerul Sănătăţii să nu aibă, într-adevăr, un cuvânt de spus aşa cum ar trebui să aibă atunci când se ia o decizie legată de pandemie şi lucrul ăsta trebuie foarte clar stabilit în viitor şi sunt convins că o să ajungem destul de rapid la o soluţie”, a susţinut Alexandru Rafila, conform news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend