Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

La Klanar Imobiliare, CADOU de CASĂ NOUĂ în valoare de 2.000 lei

Publicat

in

Ne place competitia, ne place sa fim cei mai buni din piata, asa ca ridicam standardele. Klanar Imobiliare continuă să vină în sprijinul clienților, și în această vară, cu noi facilități și bonusuri. Alături de binecunoscutele beneficii oferite de cea mai puternica agenție imobiliară din Argeș – certificat energetic gratuit, transfer gratuit al utilităților către noul proprietar sau comision 0 pentru anumiți clienți, se adaugă o nouă campanie promoțională. Astfel, începand cu data 02 august 2021, la Klanar Imobiliare s-a dat startul campaniei promoționale pentru creditele ipotecare/ imobiliare prin care UniCredit Bank ofera clienților agenției Klanar un CADOU de casa noua in valoare de 2.000 Lei net. Grație unui parteneriat de tradiție cu UniCredit Bank, Klanar Imobiliare vă pune la dispoziție cele mai bune oferte imobiliare finanțabile prin UniCredit Bank dar și ajutorul in a obține creditul și, desigur, cadoul de casă nouă în valoare de 2000 lei net.

Klanar Imobiliare își ajută clienții cu toate actele necesare pentru a intra în aceasta cursa. Tot ce trebuie făcut este să iți alegi un apartament sau o casă din oferta agenției noastre iar agenții Klanar Imobiliare vor intocmi toate documentele și vor face toate diligențele în vederea obținerii rapide a creditului prin partenerul său UniCredit Bank. Odată semnat contractul, cei care indeplinesc condițiile primesc, garantat, cadoul de casă nouă în valoare de 2.000 lei net. Suntem convinși că aceasta campanie arată că suntem aproape de clienții noștri, va sustine cresterea vanzarilor si ne va ajuta in atingerea obiectivelor comune. Va așteptăm la sediul agențiilor Klanar Imobiliare din Curtea de Argeș, strada Mihai Bravu, bloc E 15, sc.C, parter, Bucuresti – Soseaua Mihai Bravu 110 D, metrou Piața Iacului, sau pe e-mail: narcisa@arges-imobiliare.ro, office@arges-imobiliare.ro sau la numărul de telefon 0743.237.183 pentru mai multe informatii dar și cu oferte noi, oferte pe care le găsiți permanent pe portalurile arges-imobilare.ro, maxioferte.ro sau luximo.ro „, a declarat Narcisa Uță, managerul Klanar Imobiliare.

Aceasta ne-a detaliat și minimele condiții care trebuiesc îndeplinite pentru a obtine bonusul oferit in parteneriat cu UniCredit Bank

1. Cine se califica? Toti clientii noi sau clientii existenti care vor solicita in perioada campaniei un credit ipotecar/imobiliar nou sau vor solicita refinantarea unor astfel de credite de la alte banci.

2. Ce oferim? Un premiu in valoare neta de 2.000 lei, tuturor clientilor care indeplinesc cumulativ criteriile campaniei mentionate mai jos:

· solicita un credit ipotecar/imobiliar prin semnarea si depunerea unei cereri de credit in perioada campaniei! Atentie: NU sunt incluse in campanie creditele ipotecare acordate in cadrul programului Noua Casa.

· nu au depus nici o cerere de credit ipotecar/imobiliar in perioada 02.06.2021-30.07.2021· creditul solicitat este aprobat pe baza cererii de credit depusa in perioada campaniei

· creditul este utilizat pana la data de 29.11.2021· creditul este acordat pentru achizitia unei case/locuinte sau pentru refinantarea unui credit ipotecar/imobiliar acordat de alta banca. Premiul se vireaza pana la finalul lunii urmatoare tragerii creditului in contul curent in lei al clientului. Impozitul va fi retinut de catre UniCredit Bank.

3. Perioada campaniei: Perioada de depunere a cererii de credit: 02.08.2021 – 01.10.2021 (inclusiv). In aceasta perioada trebuie sa se realizeze semnarea si depunerea la UniCredit a unei cereri de credit prin partenerul Klanar Imobiliare. Data limita de contractare si tragere a creditului: 29.11.2021 (inclusiv). Pana la data de 29.11.2021 trebuie sa se realizeze semnarea contractelor de credit si tragerea creditului.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Șoc pe scena politică din România! Al doilea om în stat continuă ‘seria’ demisiilor. Nicolae Ciucă: ‘Și-a anunțat demisia, urmând ca funcția de președinte al Senatului,să fie exercitată de Alina Gorghiu’

Publicat

in

De

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a anunţat miercuri că Florin Cîţu şi-a dat demisia de la şefia Senatului.

Potrivit acestuia, Alina Gorghiu va prelua interimar conducerea Camerei superioare a Parlamentului.

„Ţinând cont de activitatea guvernamentală şi parlamentară, de responsabilitatea PNL şi de nevoia de coerenţă care trebuie luate la nivelul Guvernului şi în deplină concordanţă cu deciziile luate politic la nivelul Coaliţiei, au avut loc discuţii, au avut loc dezbateri şi în urma acestora preşedintele Senatului, Florin Cîţu, şi-a anunţat demisia, urmând ca funcţia de preşedinte al Senatului, cu delegare de atribuţii, să fie exercitată de dna senator Alina Gorghiu”, a spus Ciucă, miercuri, după şedinţa senatorilor PNL, informează agerpres.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Premierul britanic Boris Johnson: ‘Dacă Putin ar fi fost o femeie, nu cred că s-ar fi angajat într-un război nebun, macho, de invazie și violență, în felul în care a făcut-o’

Publicat

in

De

Boris Johnson ridică întrebarea dacă ar fi existat un război în Ucraina dacă președintele Rusiei ar fi fost o femeie. Premierul britanic susține că dacă Vladimir Putin ar fi fost femeie nu ar fi invadat Ucraina.

Comentariile lui Boris Johnson vin înaintea celei de-a doua zile a summit-ului NATO de la Madrid, în care aliații vor discuta și decide cum să răspundă amenințărilor viitoare, inclusiv ale Rusiei.

„Dacă Putin ar fi fost o femeie, ceea ce evident că nu este, dar, dacă ar fi fost, chiar nu cred că s-ar fi angajat într-un război nebun, macho, de invazie și violență, în felul în care a făcut-o”, a declarat premierul britanic în interviul acordat postului german ZDF.

Boris Johnson l-a descris pe liderul de la Kremlin ca fiind exemplul perfect de toxicitate masculină.

„Dacă vreți un exemplu perfect de masculinitate toxică, acesta este ceea ce face el (Putin, n.r.) în Ucraina”, a punctat premierul britanic.

Johnson a invocat egalitatea de gen când a făcut afirmațiile privind ocuparea poziției de la Kremlin, spunând că este nevoie „de mai multe femei în poziții de putere”.

Premierul britanic a explicat că, deși liderii G7 doresc „cu ardoare” încheierea războiului din Ucraina, în prezent „nu există niciun acord disponibil”, dar liderii au făcut pași foarte importanți către un acord.

Johnson a mai spus că Occidentul trebuie să sprijine strategia militară a Ucrainei, pentru a-l aduce pe președintele Volodymr Zelensky „în cea mai bună poziție posibilă” în negocierile cu Rusia „când vor veni în cele din urmă discuțiile”.

Tot în interviul acordat ZDF, premierul britanic a anunțat că va cere colegilor din Alianță majorarea cheltuielilor pentru apărare. Cheltuielile Marii Britanii pentru apărare vor ajunge la 2,3% din PIB în acest an, în urma investițiilor în industria apărării și a sprijinului militar de 1,3 miliarde de lire sterline pentru Ucraina, potrivit BBC, conform realitatea.net

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend