Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

La Dedulesti e jale ! S-a rupt soseaua de la Pitesti spre Rm. Valcea

Avatar

Publicat

in

domnesti 2Puhoaiele de apa au creat serioase probleme la soseaua ce leaga Pitestiul de Rm. Valcea. Astfel, potrivit informatiilor oferite redactorilor nostrii de reprezentantii CNADNR in zona Dedulesti s-a produs o alunecare de teren iar in zona circulatia se desfasoara  cu restrictionare de viteza la 30 km/h, pe o lungime de 100 m ,cu semnalizare  rutiera corespunzatoare.

De asemenea, tot din cauza precipitatiilor abundente, un zid de sprijin cazut pe carosabil tot pe soseaua spre RM. Valcea, mai exact in comuna Milcoiu. Aici circulatia se desfasoara pe 2 benzi (sector de drum cu 3 benzi de circulatie) . Zona este semnalizata corespunzator .

Publicitate

Un alt drum spre RM. Valcea, cel de la Curtea de Arges a fost serios afectat de ploile torentiale in zona Burlusi. Aici s-a produs o grava alunecare de teren si cedarea fundatiei drumului (in 4 zone). Circulatia se desfasoara restrictionat pentru autovehiculele cu MTMA > 12.5 tone. Ruta ocolitoare: DN 73C km 60+000 (Piatra) – DJ 678A – DN 7 (Dedulesti).

 

Vom reveni cu amanunte.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend