Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

La Curtea de Arges se baga taxa pe locul de parcare

Avatar

Publicat

in

De cateva saptamani de zile, la solicitarea primariei Curtea de Arges, asociatiile de proprietari au facut un fel de recensamant al locurilor de parcare. Asta pentru ca autoritatile sa stie de cate ar fi nevoie la fiecare bloc si sa ia masurile care se impun.

Deocamdata nu s-a comunicat nimic oficial referitor la necesitatea locurilor si nici daca cei din primaria Curtea de Arges au de gand sa extinda parcarile, sa scoata toate rablele care ocupa degeaba zeci de locuri sau pur si simplu cei din conducerea orasului vor sa mai faca ceva bani la bugetul local instituind taxa pe locul de parcare.

Publicitate

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend