Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

La Curtea de Argeș, buget de criza – O treime din acesta se duce pe salarii ! Ce spune directorul economic

Publicat

in


În timp ce in alte orase al judetului bugetul pentru anul 2020 a fost facut public, la Curtea de Arges acesta pare invizibil sau, in cel mai rau caz, greu de gasit pe site-ul primariei. E si normal in gandirea administratiei Panturescu, de ce sa pui in prim plan un buget, caci ce mai e bugetul si pe cine intereseaza ? Nici macar consilierii locali nu prea l-au vazut ! Cu toate acestea, pe ici pe colo au aparut informatii ca bugetul pe anul va fi dezbatut iar asta este sigur, nu de alta dar asa prevede legea. Astfel, ceva informatii despre buget aflam doar pe pagina de facebook a primariei unde se anuntă propunea spre dezbatere publică a Proiectul Bugetului Local al Municipiului Curtea de Argeş pe anul 2020. Tota colo se specifica faptul ca proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-un instituţiei la adresa www.primariacurteadearges.ro şi la sediul instituţiei si ca persoanele interesate, asociaţiile de afaceri, alte entităţi pot trimite în scris propuneri sau sugestii cu privire la Proiectul Bugetului Local al Municipiului Curtea de Argeş pe anul 2020 la sediul Primăriei Curtea de Argeş – Biroul Registratură, sau în format electronic pe adresa de email a instituţiei Municipiului Curtea de Argeş – primariacurteadearges@yahoo.com până la data de 10.02.2020. Da, dar daca ajungi pe site si vrei sa consulti proiectul de buget… mai nimic la sectiunea specială dediata BUGET si nici macar la capitolul PROIECTE DE HOTARARI. În aceste conditii, se pare ca iar vor lipsi dezbaterile cu cetatenii, asta pentru ca termenul limita de depunere a sugestiilor este 10 februarie. Ca sa nu mai aimintim ca in alte orase, administratiaile locale si-au miscat fundurile din birourile caldute si au mers in cartiere sa prezinte bugetul in fata cetatenilor. Pana una alta, sa va spunem ca, potrivit lui Gheorghe Florescu, directorul economic al Primăriei, bugetul pe anul 2020 nu ofera mari surprize fată de anul trecut, fiind aproape identic la capitolul cheltuieli si la venituri. Mai pe scurt, bugetul pe anul 2020 este, in linii mari, similar celui din 2019 si este estimat la aproape 700 miliarde lei vechi, ramanând, ca si in anii precedenti, prea mic pentru pretentiile mari ale urbei. La capitolul cheltuieli, grosul, aproape o treime din buget, se va duce pe salarii angajaților primăriei si instituțiilor subordonate.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

A apărut un nume nou din PNL! Cine ar fi personajul care nu apare în fotografie și l-ar fi pozat pe ascuns pe Ludovic Orban și echipa sa

Publicat

in

De

Chiar dacă premierul Ludovic Orban a declarat că suspectează că persoana care a servit l-ar fi fotografiat pe ascuns, iată că apare un nou nume din PNL vehiculat ca fiind autorul fotografiei anului.

Surse din interiorul Partidului Național Liberal au dezvăluit că cel suspectat că ar fi făcut fotografia în care apare premierul Ludovic Orban, alături de câţiva miniştri, în biroul de la Palatul Victoria, este deputatul Ben Oni Ardelean, informează Libertatea.

Conform sursei citate, deputatul Ben Oni Ardelean s-ar fi aflat, alături de cei prinşi în fotografie, la petrecerea organizată în cinstea premierului Ludovic Orban, luni, pe 25 mai, când a împlinit 57 de ani.

În birou se aflau vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

În partea cealaltă a camerei se aflau, potrivit surselor din PNL, deputatul Ben Oni Ardelean, şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă şi ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Premierul Ludovic Orban a confirmat, de altfel, în declaraţia dată Libertatea, că în încăpere se mai aflau trei persoane, pe lângă protagoniştii imaginii apărute în spaţiul public.

Vezi și

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

EXCLUSIV De necrezut! Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății nu răspund la solicitarea LIDL: ‘Se contestă măsurarea temperaturii si se reclamă încălcarea drepturilor fundamentale’

Lovitură de proporții încasată de DNA! Mutare neașteptată făcută de CCR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ULTIMA ORĂ! SONDAJ: Jumătate din români vor DEMISIA lui ORBAN, după apriția pozei sfidătoare

Publicat

in

De

Un sondaj online efectuat de PROFIT 24 TV arată ca 46 % din români vor demisia premierului Ludovic Orban după apariția pozei in care acesta apărea fumând, la o masă pe care se aflau băuturi alcoolice, în interiorul unei instituții de stat. Peste 2000 de români au votat în sondajul a cărei unică întrebare a fost: CREDEȚI CĂ ESTE NECESAR CA PREMIERUL LUDOVIC ORBAN SĂ ÎȘI DEA DEMISIA, DUPĂ APARIȚIA POZEI ÎN CARE APARE FUMÂND ȘI CU ALCOOL PE MASA ÎN SEDIUL UNEI INSTITUȚII A STATULUI ?

Rezultatul votului, aflat încă în desfasurare, la ora 20:00, arată 46% dintre cei care au raspuns vor demisia premierului Orban, iar 54 % nu sunt de acord, motivand ca nu are motive pentru a face asta.

Poti vota si tu mai jos:

CREDEȚI CĂ ESTE NECESAR CA PREMIERUL LUDOVIC ORBAN SĂ ÎȘI DEA DEMISIA, DUPĂ APARIȚIA POZEI ÎN CARE APARE FUMÂND ȘI CU ALCOOL PE MASA ÎN SEDIUL UNEI INSTITUȚII A STATULUI ?

Publicată de Profit 24 TV pe Sâmbătă, 30 mai 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend