Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

HOROSCOP

La ce boli ești predispus în funcție de luna în care te-ai născut

Publicat

in

Experții susțin că luna în care am venit pe lume determină riscul apariției unor boli. Află și tu la ce boli ești predispus.

DECEMBRIE – IANUARIE – FEBRUARIE

Cei născuți în aceste luni friguroase au riscul de deficit de vitamina D. Cercetătorii susțin că cei născuți în aceste luni sunt mai predispuși și la afecțiuni cardiovasculare. De asemenea, tulburările bipolare, schizofrenia și Alzheimerul sunt și ele frecvente.

MARTIE – APRILIE – MAI

Se pare că bolile autoimune precum scleroza multiplă, artrita reumatoidă și colita ulcerativă i-ar afecta pe cei născuți primăvara. Mai mult decât atât, sunt predispuși la alergii, dar și la astm.

IUNIE – IULIE – AUGUST

Cei născuți vara sunt caracterizaţi de schimbările bruște de dispoziție, de la euforie la depresie. Aceștia au un risc mai mare de consum excesiv de alcool și tulburări de alimentație. Alte probleme pe care le pot întâmpina sunt problemele dermatologice, inclusiv cancerul de piele.

SEPTEMBRIE – OCTOMBRIE – NOIEMBRIE

Persoanele născute în aceste luni sunt mult mai predispuse la probleme pulmonare. Sensibilitatea respiratorie favorizează, astfel, astmul. De asemenea, vor întâmpina și alergii alimentare la nuci, miere sau lapte. Se pare că cei născuți în aceste luni au un risc mai mare de ADHD-tulburări de deficit de atenție.

Conform topremediinaturiste.ro, persoanele născute toamna, între septembrie și noiembrie, au șanse mult mai mari de a ajunge la vârsta de 100 de ani. De altfel, experții spun că cele mai mici șanse de a ajunge la 100 de ani. De altfel, experții spun că cele mai mici șanse de a ajunge la 100 de ani le au persoanele născute primăvara.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

HOROSCOP

Iunie 2022, luna marilor schimbari in plan sentimental pentru toate zodiile

Publicat

in

Se anunta mari schimbari si clarificari pentru nativii din toate zodiile. Aceste schimbari sunt declansate de eclipsa totala din 16 mai, care aduce cu sine o viziune mai limpede asupra situatiei in care ne aflam, inclusiv in plan sentimental. Pentru multi nativi, se ridica ceata si isi vor vedea partenerul/partenera in adevarata lumina, mai ales daca e vorba de iubiri recente, de doar cateva luni. Alte semne zodiacale, Berbecul de exemplu, plang dupa trecut si regreta niste decizii, dar isi dau seama abia acum ca au gresit. In iunie are loc “marea trezire”: ne vom intelege greselile si vom avea claritatea mintii pentru a merge mai departe. Explicatii pentru fiecare zodie in planul iubirii gasiti aici https://www.ucoz.ro/horoscop-de-dragoste-iunie-2022/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Luna MAI – cele mai importante informatii de care ai nevoie, in functie de zodie

Publicat

in

Luna mai aduce schimbari majore pe plan sentimental, financiar si al carierei. Sunt schimbari uriase, cu efecte pe termen foarte lung, in contextul fenomenului din 30 aprilie – Luna Noua si eclipsa de Soare in Taur. Sunt posibile despartiri de parteneri, desi relatia parea stabila, sunt posibile tradari, deceptii sau esecuri profesionale. Indiferent de zodie, acestea sunt, in realitate, o binefacere. Unii au curajul de a taia raul de la radacina si de a iesi din relatii toxice, altii au curajul de a renunta la un job, dar vor gasi ceva mai bun. Tot ce pare o pierdere in aceasta luna este, de fapt, un semn din partea universului ca lucrurile se vor aranja mai bine. Cum va fi luna mai pentru fiecare zodie citeste aici https://newsin.ro/ce-schimbari-ne-asteapta-incepand-de-astazi-horoscopul-lunii-mai/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend