Conecteaza-te cu noi

Campulung

La Campulung, Viceprimarul PSD a castigat 10.000 euro la pariuri sportive

Avatar

Publicat

in

Cum mai trag banii la pesedisti …. ? Jucand la pariuri, de exemplu ! Joi seara, în mediul online, pe o retea de socializare, viceprimarul municipiului Câmpulung, Mărgărin Blidaru se întreba amuzat „Ce avem noi aici?” postând fotografia unui bilet de pariuri sportive cu un câştig de puţin peste 45 de mii lei la o miză de aproape 1.200 lei. Numai că, minunea de bilet a dispărut rapid, posibil după ce vicelui i-a fost atrasă atenţia că nu e de bine pentru partid să atragă atenţia, în prag de campanie electorală parlamentară, prin astfel de gesturi, gen jocurile de noroc şi pariurile mai ales pe mize cât un salariu minim pe economie.

viceprimar-campulung-pariu-pag-14

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO, ACUM – Incendiu violent la o cunoscută pensiune din Argeș! Mobilizare de amploare a pompierilor

Avatar

Publicat

in

De

In urma cu putin timp, un violent incendiu a izbucnit la o binecunoscuta pensiune din Argeș. Este vorba de Pensiunea Brâncovenească din municipiul Câmpulung, situată pe str. Brâncoveanu. La fața locului intervin pompierii cu 7 autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor. Din datele preliminare, flăcările s-au manifestat violent la aproximativ 100 mp de acoperiș și la o încăpere de circa 80 mp.

Potrivit informațiilor, in pensiune nu se aflau cazati turisti dar se aflau cativa angajati. La fața locului au ajuns și dl. Prim adjunct al inspectoratului șef, locotenent colonel Berevoescu Alin, care a preluat coordonarea forțelor în teren.

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Grav accident în Argeș – o mașină a luat foc după impact

Avatar

Publicat

in

De

Un grav accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, intre 2 autoturime, în comuna Slobozia. In urma impactului violent unul dintre autoturisme a luat foc. Potrivit primelor informații, în urma accidentului a rezultat 7 victime, printre care și un băiat de 16 ani . Aacesta se afla in stare grava, a suferit multiple răni la nivelul corpului și este transportat la spital de către echipajul SAJ. Militarii asigura măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor la locului evenimentului.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend