Conecteaza-te cu noi

ECONOMIC

La Camera de Comerţ Argeş dai banu` ca să-ţi iei diploma şi fripturica !

Avatar

Publicat

in

Cele mai importante asociatii ale oamenilor de afaceri din Arges au gasit noi metode de a face bani. Daca incazul A.O.A esti scolit pe cateva mii de euro dar macar te alegi cu ceva folositor fara a regreta sumele cheltuite, la Camera de Comert si Industrie lucrurile stau cu totul altfel, mai exact penibil si rusinos deopotriva. La fel cum de rusinos a fost modul in care, recent, AOA a primit 300 mp de la Primaria Pitesti in buricul targului dar, cu tupeu, ocupa moca inca vreo 700 mp in plus.
Asa se face ca Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş îşi diversifică obiectul de activitate şi începe organizarea de cursuri în activitatea de coaching. Absolvenţii de învăţământ superior, doritori să urmeze cursurile anunţate de AOA Argeş, trebuie să scoată din buzunar 1500 euro. Valoarea totală a cursului este de 6.750 RON-echivalentul a 1500 de euro (pentru cursurile acreditate ANC nu se percepe TVA) şi poate fi achitată în rate lunare.Pentru plata integrală a cursului înainte de începerea primului modul, valoarea investiţiei este de numai 5.900 RON.

LA CCI Arges – diploma si friptura se vând cu 250 lei  !

Publicitate

O metoda de a multumi si capra si varza se practica de ani buni la Camera de Comert si Industrie. Mai exact, afaceristii din Arges sunt invitati anual la o gala de premiere la restaurantul de casa al sefilor CCI. Presa nu prea are acces decat daca demonstreaza ca a lins pe parcursul unui an strachinile indicate. Ceea ce pare penibil in toata aceasta afacere este faptul ca sefimea Camerei de Comert realizeaza anual acest top pe criterii neprofesioniste in urma caruia te invita la o chilaba ca sa iti dea diploma asortata cu o friptura. Chiar daca esti in topul lor needificator pentru pulsul economiei argesene, nu iti poti primi diploma decat daca platesti 250 lei. Totusi, sefii CCI Arges, au si un dram de sinceritate profesionala: te anunta chiar pe invitatia de participare la eveniment ca diploma si friptura lor se vând cu doar 250 lei. Asadar, toti cei care vreti statutul de premiant al CCI Arges, nu trebuie decat sa platiti infima suma si o sa aveti de agatat in birou o diploma iar in stomac sa bagati o friptura….

 

premiere-camera-de-comert

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ULTIMA ORĂ: Terasele vor fi deschise până la ora 24

Avatar

Publicat

in

De

Terasele din România vor fi deschise până la ora 24. Este anunțul de ultimă oră făcut de premierul Ludovic Orban. Decizia de a închide terasele la ora 23 nu are niciun fundament științific, au avertizat mai mulți medici.

“Am avut mai multe solicitări legate de prelungirea programului până la ora 24 pentru terase și mi-am dat acordul. Va exista o decizie, dacă nu cumva a și fost aprobată, a CNSU, pentru a pregungi programul până la ora 24”, a declarat Ludovic Orban, conform Mediafax.

Publicitate

El a spus că vor exista și alte modificri, dar că sunt “chestiuni mai mici”.

“Altele sunt chestiuni mai mici, legate de prezența la loturile naționale a sportivilor care activează în alte țări – să se permită fără a se aplica regulile de izolare. De asemenea, chestiuni legate de diplomație și de corpul diplomatic”, a adăugat premierul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ÎN SFÂRȘIT! Cadastru gratuit la Băiculești, Merișani, Dâmbovicioara și Valea Mare Pravăț

Avatar

Publicat

in

De

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară a inițiat o procedură de licitație deschisă pentru cadastrarea cu bani de la stat, printr-un program finanțat de UE, a 261 de localități din 35 de județe. Pe listă se află și patru comune din județul Argeș. Este vorba despre Băiculești, Dâmbovicioara, Valea Mare Pravăț și Merișani. După licitație vor fi încheiate contracte multianule, pe o perioadă de 24 de luni pentru implementare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend