Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

La benzinăriile Mol din Ungaria se pot cumpăra maximum 50 de litri de carburanţi cu preţ redus

Publicat

in

Cantitatea maximă de carburanţi care poate fi achiziţionată la preţ redus de la benzinăriile Mol din Ungaria este de 50 de litri, până acum limita fiind de 100 de litri, relatează MTI, precizând că argumentul Mol este acela că o astfel de măsură este necesară pentru asigurarea deservirii clienţilor şi a bunei funcţionări a staţiilor de alimentare citează News.ro.

Benzinarie MOLFoto: molgroup.info

Întrebată de agenţia ungară de presă MTI, compania a spus că limita a fost stabilită în funcţie de ceea ce se consideră că este suficient pentru un utilizator persoană fizică.

De asemenea, reprezentanţii Mol atrag atenţia, totodată, şi asupra faptului că atunci când un client alimentează o maşină cu număr de înmatriculare maghiar, va plăti preţul redus, însă dacă doreşte să cumpere carburanţi la canistră, va achita preţul pieţei.

Prin urmare, Mol solicită clienţilor ca în cazul în care doresc să alimenteze atât maşina, cât şi să cumpere carburanţi la canistră, să alimenteze prima oară autoturismul şi să efectueze plata aferentă, după care se poate trece la umplerea canistrei, care va fi achitată separat, la un preţ diferit.

Dacă alimentarea maşinii şi umplerea canistrei au loc în acelaşi timp, pe o singură tranzacţie, se va plăti preţul pieţei pentru întreaga cantitate de carburanţi care a fost achiziţionată.

 • Urmărește ultimele evoluții ale războiului din Ucraina LIVETEXT pe HotNews.ro
 • Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

  NATIONAL

  Rusia raportează că a preluat controlul deplin asupra satului Pisky din regiunea ucraineană Doneţk

  Publicat

  in

  De

  Forţele ruse au preluat controlul deplin asupra satului Pisky, de la periferia regiunii Doneţk din Ucraina, a anunţat, sâmbătă, Ministerul rus al Apărării, relatează agenţia de presă rusă Interfax, citată de Reuters, scrie news.ro.

  Reuters nu a putut verifica din surse independente anunţul Ministerului rus al Apărării.

  Forţele ruse şi pro-ruse au anunţat că au preluat controlul deplin asupra satului ucrainean Pisky cu mai bine de o săptămână în urmă.

  Ministerul a mai precizat că forţele ruse au distrus un sistem de rachete HIMARS furnizat de Statele Unite în apropiere de oraşul Kramatorsk din Ucraina şi un depozit cu muniţie pentru sistem, potrivit  Interfax.

  Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
  Citeste mai mult

  NATIONAL

  La câți decibeli s-a ajuns în arena unde David Popovici a stabilit un nou record mondial al probei de 100 m liber

  Publicat

  in

  De

  „Bun venit în universul lui Popovici” a postat Federaţia Europeană de Nataţie pe Twitter după ce românul a doborât recordul mondial în proba de 100 m liber, sâmbătă, la Campionatele Europene de Natație din Roma. Într-o altă postare, LEN a dezvăluit la câți decibeli au ajuns ovațiile publicului prezent la Foro Italico.

  David PopoviciFoto: Andrew Medichini / AP / Profimedia

  David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului European de Natație la seniori de la Roma și a stabilit și un nou record mondial în această cursă (46.86).​

  Înotătorul din România a fost urmat de Kristof Milak (47.47) și de Alessandro Miressi (47.63).

  Peste 117 decibeli în momentele în care David Popovici a doborât recordul mondial în proba de 100 m liber

  „Bun venit în universul lui Popovici. După ce a doborât recordul competiţiei şi recordul european în a doua zi a Campionatului European, David Popovici a doborât acum recordul mondial cu timpul 46.86 la 100 m liber” – Federaţia Europeană de Nataţie.

  „Zgomot ca al unui avion care decolează? La 117,5 decibeli, Foro Italico a ÎNNEBUNIT după ce l-au văzut pe David Popovici doborând recordul mondial la 100 m liber”, a adăugat LEN.

  David Popovici va mai evolua la CE Natație Roma în probele de 200 m liber, 400 m liber și ştafetă 4×100 m liber în zilele următoare.​

  Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
  Citeste mai mult
  Publicitate

  Curtea de Argeș

  Publicitate

  Câmpulung

  În Trend