Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

La benzinăriile Mol din Ungaria se pot cumpăra maximum 50 de litri de carburanţi cu preţ redus

Publicat

in

Cantitatea maximă de carburanţi care poate fi achiziţionată la preţ redus de la benzinăriile Mol din Ungaria este de 50 de litri, până acum limita fiind de 100 de litri, relatează MTI, precizând că argumentul Mol este acela că o astfel de măsură este necesară pentru asigurarea deservirii clienţilor şi a bunei funcţionări a staţiilor de alimentare citează News.ro.

Benzinarie MOLFoto: molgroup.info

Întrebată de agenţia ungară de presă MTI, compania a spus că limita a fost stabilită în funcţie de ceea ce se consideră că este suficient pentru un utilizator persoană fizică.

De asemenea, reprezentanţii Mol atrag atenţia, totodată, şi asupra faptului că atunci când un client alimentează o maşină cu număr de înmatriculare maghiar, va plăti preţul redus, însă dacă doreşte să cumpere carburanţi la canistră, va achita preţul pieţei.

Prin urmare, Mol solicită clienţilor ca în cazul în care doresc să alimenteze atât maşina, cât şi să cumpere carburanţi la canistră, să alimenteze prima oară autoturismul şi să efectueze plata aferentă, după care se poate trece la umplerea canistrei, care va fi achitată separat, la un preţ diferit.

Dacă alimentarea maşinii şi umplerea canistrei au loc în acelaşi timp, pe o singură tranzacţie, se va plăti preţul pieţei pentru întreaga cantitate de carburanţi care a fost achiziţionată.

  • Urmărește ultimele evoluții ale războiului din Ucraina LIVETEXT pe HotNews.ro
  • Citeste mai mult
    Click si comenteaza

    You must be logged in to post a comment Login

    Lasa un comentariu

    NATIONAL

    Nicușor Dan, despre apa caldă: ‘Iarna asta a fost mai bine. Un apartament nu avea, 99 aveau’

    Publicat

    in

    De

    Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat joi seară, la România TV, că s-au înregistrat „progrese” în privința modernizării instalației de termoficare a Bucureștiului.

    „Să știți că pe rețeaua de termoficare am făcut progrese. Bineînțeles că nu se puteau rezolva…acum două zile a crăpat o conductă care avea 60 de ani, da? Cert este că a schimbat în trei ani 110 kilometri. Avem 1.000 rețeaua principală și 3.000 rețeaua secundară între punctul termic și scara de bloc, aici stăm foarte bine. Anul ăsta o să facem 70 de kilometri, avem 15 șantiere mari. Studiile sunt bine făcute, adică începem exact acolo unde sunt avariile cele mai multe. Toți indicatorii sunt spre bine, adică iarna asta a fost spre bine, am avut o medie de 99%, adică într-o zi normală un apartament nu avea, 99 aveau”, a declarat acesta.

    „Am redus, în sfârșit, cantitatea de apă care se vărsa în pământ, cu 20%, deci mergem în direcția bună. Și sunt cartiere întregi care nu mai au problema asta, de exemplu Rahova”, a adăugat Nicușor Dan.

    Citeste mai mult

    NATIONAL

    FOTO | Pe un bulevard mare din București au dispărut peste noapte toți copacii: Cum s-a ajuns în această situație

    Publicat

    in

    De

    Decizia ALPAB de a transplantă nouă copaci de pe bulevardul Ghencea din București pentru a permite extinderea străzii a stârnit controverse în rândul locuitorilor. Deși unii înțeleg necesitatea acestei măsuri, alții consideră că bulevardul arată acum mai sărac fără copaci și cer înlocuirea lor.

    Reprezentanții ALPAB au explicat că transplantarea a fost necesară pentru a permite lucrările de extindere a bulevardului, iar această acțiune nu va afecta sănătatea copacilor. Totodată, primarul Capitalei, Nicușor Dan, a susținut că mutarea copacilor a fost necesară pentru relocația utilităților în vederea refacerii bulevardului Ghencea.

    Nemulțumirile exprimate de bucureșteni vin în contextul în care orașul suferă deja de o deficiență de spații verzi, iar orice pierdere a arborilor este privită cu îngrijorare. Lipsa unui registru actualizat al spațiilor verzi din București accentuează această preocupare, iar unele statistici arată o scădere alarmantă a acestora în ultimele decenii.

    Datele furnizate de ALPAB arată o reducere semnificativă a spațiilor verzi în București, de la 16,79 de metri pătrați pe cap de locuitor în 1989, la 9,67 de metri pătrați în 2006. Comparativ cu alte capitale europene, Bucureștiul se situează la o distanță semnificativă în ceea ce privește proporția de spațiu verde per locuitor, cu unele orașe precum Viena, Helsinki și Stockholm având valori mult mai ridicate. Această lipsă de spații verzi afectează calitatea vieții și starea de sănătate a locuitorilor și arată necesitatea unei abordări mai strategice în gestionarea peisajului urban.

    content-image

    content-image

    Citeste mai mult
    Publicitate

    Curtea de Argeș

    Publicitate

    Câmpulung

    În Trend