Conecteaza-te cu noi

Administratie

La Albeştii de Muscel, aducţiunea de apă este prioritară pentru primarul interimar Manta

Avatar

Publicat

in

Edilul localităţii Albeştii de Muscel, Mihai Manta a reuşit să obţină fonduri de la Consiliul Judeţean Argeş, din cotele defalcate din TVA, pentru finalizarea lucrărilor la aducţiunea reţelei de apă în satul Albeşti, (aceasta se face de la rezervorul existent în Bughea de Sus), dar şi aproximativ 1500 de metri de reţea în satul Cândeşti. Mihai MantaUlterior, speranţele primarului interimar Mihai Manta se leagă şi de atragerea de fonduri pentru finalizarea reţelei de canalizare, cu atât mai mult cu cât România este atenţionată de la Bruxelles să finalizeze în proporţie de 75%, până în 2019, alimentarea cu apă şi racordarea la reţeaua de canalizare a localităţilor din mediul rural. Practic, la Albeşti sunt necesare o staţie de pompare şi racordarea staţiei de epurare la reţeua eletrică, plus mici amenajări la gurile de canal. Nici asfaltarea drumurilor comunale nu este neglijată. În această categorie intră Drumul Canton, în lungime de 800 de metri, la ieşirea din Cândeşti către păstrăvării – acesta fiind un puct de atracţie turistică, dar şi Drumul Bolovanului – o variantă care leagă centrul localităţii de ieşirea către Bughea de Sus. Cu ocazia Zilei Femeii, Mihai Manta are în plan să le ofere câte o floare atât doamnelor şi domnişoarelor din Primăria Albeştii de Muscel, cât şi celor din localitate, care-i vor ieşi în cale.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ALERTĂ! CARANTINAREA PITEȘTIULUI într-un document, un fake news demontat de prefectură

Avatar

Publicat

in

De

A fost alertă maximă în mediul online dar și la Prefectura Argeș, în aceasta dimineață, după ce a început să circule în mediul online, un “fake” de cea mai joasă speță, care se referă la #carantinarea Piteștiului și a altor localități!

Subprefectul Adrian Bughiu a reacționat imediat demontand ceea ce , spune prefectura, este un fake news extrem de periculos.

Publicitate

“Pentru că sunt asaltat de telefoane de îngrijorare, pot să precizez că, această pseudo-ciornă, nu are nicio legătură cu realitatea: ieri NU a fost nicio sedință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. În niciun context, eu personal, nu am asistat la vreo discuție oficială vreodată, în care să se pună problema carantinării municipiului reședință de județ. Lucru cu care oricum, nu aș fi de acord în condițiile date (adică dacă situația epidemiologică nu escaladează). Vom încerca identificarea celor care lansează aceste știri false alarmiste, pentru a fi trași la răspundere, conform legii. Recomand totodată tuturor cetățenilor județului Argeș, să se informeze doar din surse oficiale!”, a anunțat subprefectul Adrian Bughiu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ARGEȘENII AU PRIMIT MĂȘTI DE PROTECȚIE PRIN CAMPANIA DESFĂȘURATĂ DE INSTITUȚIA PREFECTULUI

Avatar

Publicat

in

De

Prefectul Emanuel Soare a participat în această dimineață, în Pitești, la o acțiune de conștientizare și informare, împreună cu reprezentanții ISU Argeș, jandarmii și polițiștii argeșeni. Acțiunea a avut loc în cadrul campaniei “RĂMÂI #NEGATIV – ACȚIONEAZĂ POZITIV”, inițiată de Instituția Prefectului, în parteneriat cu Crucea Roșie filiala Argeș și cu sprijinul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Argeș.
La acțiune a participat și șeful ISU Argeș, Bogdan Olar. Prefectul Emanuel Soare, jandarmii, polițiștii și reprezentanții ISU au oferit argeșenilor măști de protecție, explicându-le, în același timp, de ce este ncesar să le poarte. De altfel, din 30 iulie, masca de protecție este obligatorie în Argeș, atât în spațiile închise, cât și în exterior. În cartierele piteștene, în zonele comerciale și în stațiile de transport în comun, prefectul Emanuel Soare le-a spus oamenilor că pandemia poate fi gestionată doar prin respectarea celor 3 reguli de bază: purtarea măștii de protecție, păstrarea distanței fizice, de 1,5-2 metri și prin păstrarea igienei mâinilor. În plus, prefectul Emanuel Soare le-a vorbit oamenilor despre faptul că numai prin conștientizarea, la nivel personal, a măsurilor de protecție se va putea controla pandemia de coronavirus.
Campania “RĂMÂI #NEGATIV – ACȚIONEAZĂ POZITIV”, inițiată de Instituția Prefectului, în parteneriat cu Crucea Roșie filiala Argeș și cu sprijinul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Argeș, va continua, măștile urmând să fie distribuite către cetățenii din Argeș, prin intermediul instituțiilor județene sau prin intermediul autorităților locale, adresabilitatea fiind, în special, către oamenii cu probleme financiare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend