Conecteaza-te cu noi

Administratie

La Albeştii de Muscel, aducţiunea de apă este prioritară pentru primarul interimar Manta

Publicat

in

Edilul localităţii Albeştii de Muscel, Mihai Manta a reuşit să obţină fonduri de la Consiliul Judeţean Argeş, din cotele defalcate din TVA, pentru finalizarea lucrărilor la aducţiunea reţelei de apă în satul Albeşti, (aceasta se face de la rezervorul existent în Bughea de Sus), dar şi aproximativ 1500 de metri de reţea în satul Cândeşti. Mihai MantaUlterior, speranţele primarului interimar Mihai Manta se leagă şi de atragerea de fonduri pentru finalizarea reţelei de canalizare, cu atât mai mult cu cât România este atenţionată de la Bruxelles să finalizeze în proporţie de 75%, până în 2019, alimentarea cu apă şi racordarea la reţeaua de canalizare a localităţilor din mediul rural. Practic, la Albeşti sunt necesare o staţie de pompare şi racordarea staţiei de epurare la reţeua eletrică, plus mici amenajări la gurile de canal. Nici asfaltarea drumurilor comunale nu este neglijată. În această categorie intră Drumul Canton, în lungime de 800 de metri, la ieşirea din Cândeşti către păstrăvării – acesta fiind un puct de atracţie turistică, dar şi Drumul Bolovanului – o variantă care leagă centrul localităţii de ieşirea către Bughea de Sus. Cu ocazia Zilei Femeii, Mihai Manta are în plan să le ofere câte o floare atât doamnelor şi domnişoarelor din Primăria Albeştii de Muscel, cât şi celor din localitate, care-i vor ieşi în cale.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

LUPTA ANTICOVID: Puhoi de amenzi date de polițiști și jandarmi, în Argeș

Publicat

in

De

Instituția Prefectului Argeș informează că polițiștii și jandarmii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19. Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, face apel la cetățeni să poarte masca de protecție, să evite zonele aglomerate și să respecte distanțarea fizică și igiena mâinilor, mai ales că în ultima perioadă ne confruntăm cu o creștere accelerată a numărului de cazuri COVID.
În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 35 de societăți comerciale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare de totală de 47.100 de lei, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.
Jandarmii argeșeni au aplicat o amendă de 500 lei și 13 avertismente pentru nepurtarea măștii de protecție în spații închise.
Pompierii argeșeni au verificat 4 societăți comerciale și 121 de persoane. Au fost depistate 12 persoane, care nu respectau măsurile de protecție individuală. Reprezentanții ISU Argeș au dat o amendă de 500 lei și 11 avertismente, conform Legii 55/2020.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO! TURCESU A TRECUT LA PNL, anunță un lider PMP care îl face praf pe fostul jurnalist

Publicat

in

De

Invitat al emisiunii CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV din această seară, secretarul de stat în Ministerul Economiei și lider al filialei Argeș a PMP, Cătălin Bulf, a făcut o serie de dezvăluiri despre activitatea de partid a deputatului Robert Turcescu. După ce a anunțat ca”Robert Turcescu nu mai e la PMP, ci la PNL”, Cătălin Bulf l-a atacat pe fostul jurnalist susținând ca a stat mai mult pe la televizor decât pe la partid, povestind despre periplul acestuia prin PMP Constanța. „Eu nu muncesc pentru Robert Turcescu!”, a spus Cătălin Bulf, secretarul de stat în Ministerul Economiei și lider al filialei Argeș a PMP.

BULF DESPRE ROBERT TURCESCU, DE LA MIN 32:30

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend