Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

L-a amenințat Klaus Iohannis pe Ludovic Orban cu DNA-ul? ‘Da, acel Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului!’

Avatar

Publicat

in

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu a scris, pe pagina de socializare, că președintele Klaus Iohannis l-ar fi amenințat pe Ludovic Orban cu DNA-ul.

În mod surprinzător, Ionel Dancă, șeful Cancelariei prim-ministrului, i-a apreciat postarea lui Vasilcoiu.

Fostul jurnalist a speculat momentul și a făcut o captură foto în care se vede cum Dancă i-a apreciat comentariul referitor la cearta dintre șeful statului și șeful PNL.

Opriți planeta!
Fostul meu coleg Ionel Dancă mi-a dat like la această postare!
Da, acel Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului!”, este mesajul postat de Vasilcoiu, pe Facebook.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, text care spune „11:38 Cristian Vasilcoiu 10m Umblă vorba că lohannis I-ar fi amenințat pe Orban cu DNA-u' că demișii Antonel și Costel nu r cei mai fericiți de acest aspect! Urmăriți-mă pentru mai multe rețete! Îmi place Comentează Bogdan Florea Distribuie alți 24 Kevin Kirmizigul MI-NU-NAT' 6m Îmi place Răspunde Toate cele 25 12 lonel Danca 538 prieteni comuni Mesaj Claudia Moise 41 prieteni comuni Mesaj Stela lonescu prieteni comuni Mesaj Liana Mocuța 27 prieteni comuni Mesaj Dana Vlad prieteni comuni Mesaj Kevin Kirmizigul 200 prieteni comuni Mesaj Dan Claudiu Tamas Mesaj”

Postarea apreciată de Ionel Dancă

Umblă vorba că Iohannis l-ar fi amenințat pe Orban cu DNA-u’ și că demișii Antonel și Costel nu ar fi cei mai fericiți de acest aspect!
Urmăriți-mă pentru mai multe rețete!”, a scris Cristian Vasilcoiu, iar Dancă i-a apreciat mesajul.

Vezi și

Document. Mutări la vârful Ministerului de Interne, în ianuarie 2021! Vor fi puși șefi plini la ‘Doi și-un sfert’ și DGA

Super veste pentru toți angajații acestei companii! Vor avea parte de o primă de Crăciun de 500 de euro

Blocajul din negocierile dintre PNL, USR-PLUS și UDMR ar putea lovi în toți șoferii! Din ianuarie 2021, amenzile ar putea crește semnificativ

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Andrei Caramitru: ‘Față de sistemul Islamic și China, în vest există conceptul de nație, de partide, de alegeri, de dezbatere și de drepturile omului’

Avatar

Publicat

in

De

Andrei Caramitru, fost consilier al liderului USR, Dan Barna, a făcut o scurtă comparație între sistemul Islamic, China și țările vestice din Europa.

”Dacă îl cititi pe Kissinger o sa aflați ca sistemele politice din vest, țările islamice si China NU sunt compatibile:

– În vest exista conceptul de nație (care e separată de biserica), de partide, de alegeri, de dezbatere, de drepturile omului. Chestie istorică – de la democrația ateniană și senatul roman. Nici nu ne imaginam alt model.

– În Islam, statul este același lucru cu biserica. Constituția e de fapt Coranul. Exista un anumit grad de dezbatere permis (prin ideea de Uumah) dar in cadrul sistemului asta și pe baza preceptelor religioase. Ideea de națiune nu exista – contează nația islamica universală. Infidelii trebuie convertiți – Războiul este sfânt și e obligatoriu.

– În China, statul este nația. Democrația este de neimaginat. Sistemul funcționează pe baza de meritocrație (oricine poate ajunge mare sef in stat, prin examene și tot). Insa ăștia așa selectionați sunt in mod natural puși sa decida pentru ceilalți. Nu ai voie sa te revolți pentru ca devii un pericol absolut. China, considera ei, este “Middle Kingdom” adică este între Dumnezeu și celelalte nații, e natural sa domine pe absolut toți ceilalți, asta e ordinea naturală.

Aici e marea problema. Pentru ca – așa cum pentru noi sistemul Islamic sau chinezesc este total străin și inacceptabil – la fel este sistemul nostru pentru ei. Și faliile astea (care exista de peste 1500 de ani deja) vor rămâne pentru multe generații de acum încolo. E inevitabil. Ideea e sa înțelegem și sa ne apărăm și protejam. Atât”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Crimă șocantă în Argeș – Și-a omorât soția și copilul în curtea bisericii, apoi a încercat să își ia viața

Avatar

Publicat

in

Un bărbat de 42 de ani este bănuit a omorât un copil de 15 ani și pe mama lui, în curtea unei biserici din județul Argeș, apoi a încercat să își ia viața

Surse judiciare au declarat că băiatul de 15 ani a fost găsit, duminică, mort, cu răni la cap, pe marginea unui drum din comuna Mihăiești. Puțin mai târziu, mama lui a fost găsită cu gâtul tăiat, în curtea bisericii. „Erau concubini. Copilul era dintr-o relație anterioara, nu era fiul lui. Nu exista ordin de protecție. Din primele date, nu au fost sesizări la Poliție, anterior acestui eveniment”, arată surse apropiate din anchetă.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, s-a certat cu soția atât de rău încât a scos un cuțit și a înjunghiat-o. Copilul de 15 ani, martor la incident, a încercat să își salveze mama dar s-a ales și el cu lovituri de cuțit. Rănit fiind, minorul a fugit și s-a prăbușit în fața bisericii unde a fost prins de tata și dat cu capul de asfalt.

Imediat ce i-ar fi ucis pe cei doi, suspectul, un bărbat de 42 de ani, a încercat să își ia viața.

„ IPJ Argeș a fost sesizat cu privire la faptul că în timp ce se afla în curtea unei biserici din com. Mihăiești, sat Drăghici, un bărbat și-a agresat soția și fiul în vârstă de 15 ani, aplicându-le mai lovituri de cuțit, în urma cărora ambele victime au decedat. Ulterior, agresorul a încercat să se sinucidă, însă a fost imobilizat de către polițiști. Se fac cercetări”, precizează IPJ Argeș.

Starea acestuia este gravă, spun sursele citate, dar a ajuns la spital în viață.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend