Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Kobe Bryant va fi introdus post-mortem în Hall of Fame.

Publicat

in

Câştigătorul a cinci titluri NBA a decedat într-un tragic accident de elicopter, la data de 26 ianuarie, alături de fiica sa Gianna, dar şi de alte 7 persoane, potrivit Mediafax.

Bryant s-a retras din NBA, în anul 2016, după o carieră remarcabilă.

Citește și: Raluca Turcan a rămas blocată în timpul şedinţelor online!

”El a fost unul dintre cei mai mari jucători ce au păşit pe terenul de baschet şi s-a asigurat că impactul său s-a simţit pe ambele părţi ale mingii. Se află pe locul 4 în clasamentul punctelor din NBA (33.643). Îl felicităm postmortem pe cvintuplul campion NBA Kobe Bryant”, a fost anunţul făcut pe Twitter de organizatorii Basketball Hall of Fame.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

OFICIAL – Guvernul britanic a DECIS: data la care se va relua Premier League

Publicat

in

De

Guvernul britanic a autorizat, sâmbătă, revenirea competiţiilor sportive, fără public, începând din data de 1 iunie, relatează AFP.

Citește și: Premierul, AMENDAT după poza devenită virală: Cât a scos Ludovic Orban din buzunar

“Aşteptarea s-a încheiat. Sportul britanic va reveni curând în condiţii de siguranţă şi sub control strict”, a declarat ministrul Sporturilor, Oliver Dowden.

Competiţiile din Marea Britanie sunt suspendate de mai mult de două luni, din cauza pandemiei de coronavirus.

Premier League se va relua la 17 iunie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Protestatarii ar fi fost ‘întâmpinaţi cu câini feroci şi arme ameninţătoare’ dacă ar fi sărit gardul Casei Albe, avertizează Donald Trump

Publicat

in

De

Preşedintele american Donald Trump a scris sâmbătă, pe Twitter, că demonstranţii care protestau faţă de moartea unui afro-american în cursul unei arestări violente ar fi fost ‘întâmpinaţi cu cei mai feroci câini şi cu cele mai ameninţătoare arme pe care le-am văzut’ dacă ar fi sărit gardul Casei Albe, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Într-o serie de tweet-uri, preşedintele a părut de asemenea să-şi cheme susţinătorii să se strângă sâmbătă seara în faţa Casei Albe. ‘Diseară înţeleg că este seara MAGA la Casa Albă ???’, a scris el cu majuscule, MAGA fiind iniţialele sloganului său ‘MakeAmerica Great Again’.

Sute de persoane au demonstrat vineri seara în faţa Casei Albe, după proteste pe alocuri violente în alte oraşe, pentru a-şi exprima furia după ce George Floyd, un afro-american de 46 de ani, a murit luni, în Minneapolis, în timpul unei arestări violente.

Citește și: Anunț oficial! Ce se întâmplă cu cardurile de sănătate

  • Protestatarii ar fi fost ‘întâmpinaţi cu câini feroci şi arme ameninţătoare’ dacă ar fi sărit gardul Casei Albe

Casa Albă a fost blocată temporar când sute de persoane s-au adunat de cealaltă parte a străzii, în Lafayette Square.

După ce s-au îndepărtat, manifestanţii s-au reunit mai târziu, iar imagini video au arătat busculade între forţe de ordine şi protestatari, care s-au dispersat sâmbătă dimineaţa.

Trump i-a lăudat ca fiind ‘foarte cool’ pe agenţii Secret Service care păzesc Casa Albă. ‘Eram înăuntru, am urmărit fiecare mişcare şi n-aş fi putut să mă simt mai în siguranţă’, a notat el.

‘Mare mulţime, profesionist organizată, dar nimeni nu s-a apropiat de a sări gardul. Dacă ar fi făcut-o, ar fi fost întâmpinaţi cu cei mai feroci câini şi cu cele mai ameninţătoare arme pe care le-am văzut’, a comentat el. ‘Mulţi agenţi ai Secret Service abia aşteptau acţiune”, a adăugat el.

Trump a acuzat-o pe primăriţa din Washington D.C., Muriel Bowser, că a refuzat să trimită poliţia în sprijinul Secret Service, deşi Washington Post a relatat că poliţişti au ajutat ulterior la ţinerea sub control a mulţimii.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend