Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Klaus Iohannis, mesaj emoționant în ziua care a schimbat omenirea: ‘Ne reafirmăm hotărârea de a combate terorismul’

Publicat

in

Klaus Iohannis a transmis un mesaj emoționant despre ziua care a schimbat omenirea, 11 septembrie. În urmă cu 20 de ani, atentatele teroriste care au lovit SUA au ucis aproape 3.000 de oameni. ”Ne solidarizăm cu poporul american și ne reafirmăm hotărârea de a combate terorismul”, transmite președintele României.

”La 20 de ani de la 11 septembrie, gândurile noastre se îndreaptă către familiile victimelor, supraviețuitorilor, salvatorilor și tuturor celor ale căror vieți au fost afectate de acel atroce act de ură. În această zi a comemorării, ne solidarizăm cu poporul american și ne reafirmăm hotărârea de a combate terorismul.”, e mesajul lui Iohannis.

Citește și: FOTO Florin Cîţu, comemorare de 11 septembrie 2001: ‘Solidaritate cu poporul american. Nu vom uita niciodată. Uniţi şi mai puternici împreună’ .

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

127.305 persoane, vaccinate în ultimele 24 de ore, 91.665 cu prima doză sau cu serul Johnson&Johnson

Publicat

in

De

Comitetul de coordonare a vaccinării a transmis, sâmbătă, că 127.305 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, 91.665 cu prima doză sau cu serul Johnson&Johnson, potrivit news.ro.

Potrivit CNCAV, d la ultima raportare au fost vaccinate în total 127.305 persoane.

Prima doză sau serul Johnson&Johnson au fost administrate unui număr de 91.665 persoane.

Citește și: Se ZGUDUIE ministerul de INTERNE – Pretinse fapte penale de ABUZ în SERVICIU și DELAPIDARE..

De asemenea, 9.907 persoane au făcut doza a doua şi 25.733 pe cea de-a treia.

S-au folosit, de la debutul campaniei de vaccinare, 11.740.280 doze de vaccin şi au fost complet imunizate 5.876.418 persoane.

În ultimele 24 de ore s-au raportat 33 de reacţii adverse, alte 130 fiind în curs de investigare.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Americanca Mikaela Shiffrin a câştigat slalomul uriaş de la Soelden

Publicat

in

De

Americanca Mikaela Shiffrin a câştigat sâmbătă slalomul uriaş de la Soelden, prima cursă din acest sezon în Cupa Mondială feminină de schi alpin, ea fiind urmată pe podium de elveţianca Lara Gut-Behrami şi slovaca Petra Vlhova, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Cronometrată în 2 min 07 sec 22/100, Mikaela Shiffrin a devansat-o cu 14/100 pe Lara Gut-Behrami şi cu 1 sec 30/100 pe Petra Vlhova, reuşind a 70-a sa victorie în circuitul mondial la doar 26 de ani. Doar suedezul Ingemar Stenmark şi compatrioata sa Lindsey Vonn au mai multe victorii.

Citește și: Se ZGUDUIE ministerul de INTERNE – Pretinse fapte penale de ABUZ în SERVICIU și DELAPIDARE..

Ea nu mai câştigase un slalom uriaş din decembrie 2020, când s-a impus la Courchevel.

Shiffrin impresionează după două sezoane mai slabe, marcate de moartea subită a tatălui său la începutul lui 2020 şi pandemia de Covid-19.

Vlhova, deţinătoarea ultimului mare glob de cristal, a limitat pagubele după o primă manşă dezamăgitoare, încheiată cu al şaptelea timp.

Gut-Behrami, câştigătoarea marelui glob în 2016 şi din nou în luptă până la capăt pentru clasamentul general în sezonul trecut, confirmă ca va trebui contat pe ea şi în acest an. Elveţianca a fost doar la a doua clasare pe podium la slalom uriaş după grava sa accidentare la genunchiul stâng din 2017.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend