Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Klaus Iohannis, mesaj direct pentru Viorica Dăncilă: TREBUIE să vă prezentați în fața Parlamentului

Publicat

in

Președintele Klaus Iohannis a ținut să-i transmită premierului Viorica Dăncilă că este absolut necesar să meargă în Parlament pentru o revalidare a Cabinetului.

”Am primit o astfel de solicitate de remaniere la sfârșitul lunii august, iar la câteva ore ALDE a anunțat că părăsește coaliția de guvernare. În aceste condiții Constituția cere neapărat un vot în Parlament, dacă se schimbă miniștrii.

După câtva timp doamna prim-ministru a venit cu o nouă serie de miniștri interimari, pe care

Doamna prim-ministru vă spun acum direct și public: trebuie să vă prezentați în fața Parlamentului României pentru o solicitare de validare a Guvernului dumneavoastră.

Această nouă solicitare de numire a miniștrilor este cras neconstituțională, pentru că am primit înștiințare oficială că ALDE a ieșit de la guvernare.”, a spus Klaus Iohannis.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Inundațiile din Japonia lasă în urmă zeci de morți. Alți zeci de mii de oameni au fost evacuaţi

Publicat

in

De

Cel puţin 12 persoane au murit, iar zeci de mii au fost evacuate în urma inundaţiilor şi alunecărilor de teren din Japonia, cauzate de ploile torenţiale din ultimele zile, informează agenţia Associated Press.

Peste 75.000 de persoane au fost evacuate din prefecturile Kumamoto şi Kagoshima. Imaginile difuzate de postul tv NHK arată inundaţii de amploare în orăşelul Hitoyoshi, situat în regiunea Kumamoto. O altă zonă afectată este orăşelul Ashkita. Alunecări de teren au fost raportate în zona montană Kuma, potrivit Medifax.ro.

Citește și: Președintele CCR avertizează Guvernul:’Măsurile care vizează restrângerea drepturilor trebuie luate prin lege’

Cel puţin 12 persoane au murit, iar alte zece sunt date dispărute. Numeroase case şi maşini au fost avariate. Aproximativ 8.000 de locuinţe au rămas fără electricitate.

Premierul Shinzo Abe a mobilizat circa 10.000 de membri ai serviciilor de intervenţie în zonele calamitate.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO Nelu Tătaru, dezvăluiri despre grupurile de interese și ‘băieții deștepți’ din sănătate

Publicat

in

De

Ministrul Sănătății a afirmat că există „băieți deștepți” și în Sănătate. Tătaru a vorbit în emisiunea “La cină, cu ionela Năstase și Adi Hădean” despre grupurile de interese pe care și-a propus să le destructureze.

„Există băieți deștepți peste tot. Există grupuri de interese. E foarte greu când încerci să schimbi ceva într-un grup de interese sau printre băieții deștepți. Mi-am propus să le destructurez, mi-am propus să schimb ceva fiindcă sunt convins că după această perioadăeste momentul în care trebuie să schimbăm ceva. Dacă nu schimbă acum, nu știu în ce moment vom mai putea schimba. Este un moment în care toți suntem de acord că am fost prinși săraci”, a spus Nelu Tătaru, la Digi24.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend