Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Klanar Imobiliare intră pe piața imobiliarelor de lux din România

Avatar

Publicat

in

După 15 ani de activitate intensă in zona Argeș, Agenția Klanar, cea mai puternică agenție din Argeș, a făcut pasul spre zona de lux și și-a extins activitatea la nivel național. Acest lucru a venit ca urmare a colaborării cu trei dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din țară dar si a lărgirii, în ultimul an, a portofoliului de proprietăți de lux din zona București, Prahova, Vatra Dornei, pasul Rucăr – Bran sau Delta Dunării. ” Am început cu dreptul, aș putea spune, după ce zilele trecute am tranzacționat un penthouse in București si un conac refacut complet de colaboratorii noștri in Sinaia. Începutul pare promițător la doar câteva zile după ce am inaugurat birourile din București, acolo unde, deja, am început activitatea cu echipa Klanar”, a declarat Narcisa Uță, managerul Klanar Imobiliare. Aceasta a precizat că oferta de locuințe de lux cuprinde, în momentul de față, apartamente in ansambluri rezidențiale noi de lux din București, în zone precum Herăstrău, lacul Floreasca, parcul Verdi și alte zone precum și în stațiunile turistice de top din România , Mamaia sau Sinaia. “Nu aș spune că oferta bogata pe care o avem in București este de lux, dar clar sunt apartamente ceva mai scumpe pentru pretențioși, apartamente in zone exclusiviste, cu suprafețe de minim 100 mp și penthouse-uri generoase. Raportat la metrul pătrat dar și la faptul că sunt construcții noi realizate de profesioniști în arhitectură și constructii, prețul este doar un pic mai ridicat, pe măsura pretențiilor”, a mai precizat Narcisa Uță, managerul Klanar Imobiliare . Aceasta a mai anunțat ca de maine va fi lansat portalul web luximo.ro, dedicat exclusiv proprietăților din ansamblurile rezidențiale noi din București dar și al celor aflate in portofoliul agenției pe Valea Prahova, Mamaia, Vatra Dornei, pasul Rucăr – Bran sau Delta Dunării.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Virgil Guran: ‘Se va încheia conflictul din Coaliție. Deși noi am dovedit că am putut guverna singuri’

Avatar

Publicat

in

De

Liderul senatorilor PNL  Virgil Guran crede că lucrurile se vor rezolva și că Executivul va continua să lucreze la rezolvarea problemelor reale ale românilor: criza economică și cea medicală. EL a comentat și declarația șefei Senatului, care a spus că Guvernul Năstase a fost cel mai performant pe care l-a avut România.

”Se va încheia conflictul din Coaliție. Sunt orgolii, dar se va încerca să se caute soluții în coaliție. Trebuie să ne ocupăm de problemele reale ale României. Poate nu vom ajunge mâine la o soluție, dar vom reuși să ajungem la o înțelegere în zilele următoare.

Doamna Dragu se referea la faptul că a rezistat 4 ani Cabinetul Năstase, nu datorită unei afinități cu PSD. În acel moment nu au fost scandaluri în coaliția de guvernare Năstase. (…) Nu ne gândim să guvernăm singuri, cred că se va ajunge la o înțelegere între PNL și USR-PLUS. Deși noi am dovedit că am putut guverna singuri”.

Virgil Guran consideră că la alegerile prezidențiale din 2024 vom avea tot un președinte liberal, răspunzând astfel la întrebarea dacă Dan Barna are șanse să devină șeful statului la următoarele alegeri”, informează realitatea.net

Citește și:

Anca Dragu, ieșire în forță: ‘Politicile publice fragmentate nu duc la rezultate. Ministerele, în momentul în care se schimbă miniștrii, devin destul de greoaie și reactive

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Bilanțul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19! Sub 72.000 de persoane vaccinate, 68 de reacții comune și minore, în ultimele 24 de ore

Avatar

Publicat

in

De

Potrivit datelor puse la dispoziţia Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), care ţine evidenţa vaccinărilor, situaţia din ziua de 18 aprilie a.c., ora 17.00, este următoarea:

În ultimele 24 de ore, au fost administrate 71.922 de doze de vaccin, dintre care 54.818 – Pfizer, 8.481 – AstraZeneca şi 8.623 – Moderna, potrivit datelor puse la dispoziţie de Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor.

Potrivit unui comunicat al CNCAV, 48.097 de persoane au fost vaccinate cu prima doză, iar 23.825 de persoane şi cu cea de-a doua. De la începutul campaniei de vaccinare, pe 27 decembrie 2020, au fost administrate 4.231.714 de doze unui număr de 2.626.810 de persoane, dintre care 1.021.906 au primit o doză şi 1.604.904 şi pe cea de-a doua.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 68 de reacţii adverse – 12 de tip local şi 56 de tip general. Totodată, de la începutul campaniei de vaccinare s-au înregistrat 12.891 de reacţii adverse la vaccinurile Pfizer, Moderna şi AstraZeneca, 1.326 de tip local şi 11.565 de tip general.

CNCAV menţionează că 136 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend