Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

KLANAR IMOBILIARE INFORMEAZĂ – 10 aspecte de care trebuie sa ţii cont la achiziționarea unui apartament

Publicat

in

Cumpărarea unui apartament reprezintă o sarcină cu mult mai dificil de realizat decât pare la o primă vedere. Aceasta implică o mulțime de responsabilități, mai ales că în calcul intră o investiție uriasă. Cei mai mulți fac împrumuturi pentru a putea avea spațiul propriu, pe care apoi le înapoiază în decursul unei vieți.
Pentru a nu comite nici un fel de eroare, o listă cu aspecte de bifat e de preferat a fi realizată. Alegerea unui apartament potrivit poate fi o provocare destul de mare, de aceea experții KLANAR IMOBILIARE, cea mai puternica agentie imobiliară din Argeş, îi întâmpină pe cei aflați în impas sau in cautarea unui apartament de cumparat cu un scurt ghid util. De asemenea, pe site-urile detinute de Klanar Imobiliare, www.arges-imobiliare.ro si www.maxioferte.ro sunt disponibile cele mai accesibile oferte de apartamente de vânzare în Curtea de Arges, Pitesti si Campulung pentru cei care doresc să se stabilească în aceste orașe.

Aspectele de bifat în alegerea apartamentului potrivit

Procesul de cumpărare nu trebuie nicicum grăbit sau realizat pe fugă. Pentru ca viitoarea locuință să fie ceea ce își dorește fiecare, selectarea celor mai potrivite anunțuri, după nevoie și preferințe este un pas de realizat. Pasul cel mai sigur este colaborarea cu o agentie imobiliara profesionista, cu experienta si vechime pe piata de profil. O idee de a găsi mai ușor soluția este notarea, in lista oferita de agentie, a fiecărui imobil cu calificative, după ce sunt vizitate. De asemenea, o gândire în perspectivă este de folos în aceste situații. Poate că situația prezentă nu necesită decât un spațiu restrâns de locuit. Trebuie avute în vedere însă și planurile de viitor, când nevoile ar putea fi altele.

Advertisements
  1. Identificarea tipului de apartament potrivit este un pas bun de început. Planul unora ar putea viza o garsonieră, al altora un apartament cu 2 sau 3 camere. Nevoile de viitor, mai ales în cazul celor căsătoriți trebuie să fie puse în față. Spațiile imobiliare mai noi sunt de preferat, pentru că vin cu mai multe avantaje decât alternativele.
  2. Structura blocului, a ansamblului rezidențial trebuie să se prezinte într-o stare excelentă pentru ca investiția să merite. Când apartamentul este nou sau an de constructie mai recente, șansele să existe datori sau alte nereguli sunt scăzute, dar totuși trebuie verificat și acest aspect.
  3. Prezența unor fisuri în structură ar trebui să ridice semne de întrebare. De asemenea, tipul de materiale folosite în construcție, îndeosebi atunci când alegerea vizează un apartament mai nou, ar trebui să conteze.
  4. Prezintă acestea caracteristici termice și fonice corespunzătoare sau lasă de dorit? În timp, aceste aspecte se reflectă în consistența cheltuielilor de întreținere. Mai sunt și alte aspecte de urmărit când vine vorba de achiziționarea de apartamente de vanzare in Arges, precum curățenia din bloc, mirosul specific – dacă există, starea geamurilor, aspectul general al cartierului și apartamentului.
  5. Un astfel de pas trebuie să aibă în vedere și posibilitatea de a vinde mai târziu, de a închiria. Așadar, este de preferat o proprietate care să permită acest lucru cu ușurință. Un factor foarte important în acest sens este zona în care este amplasat apartamentul. Cei cu familii trebuie să aibă în vedere și proximitatea grădiniței, respectiv a școlii.
  6. De asemenea, contează accesibilitatea pe care zona o oferă la mijloacele de transport, la magazine, farmacii, bănci etc. Pe lângă toate acestea, contează și atmosfera din regiune. Astfel, cei aflați în căutarea de apartamente de vânzare în Curtea de Arges, Pitesti si Campulung trebuie să ia în vizor nivelul de siguranță, traficul, zgomotul, salubritate, poluare etc.
  7. Contează de asemenea, etajul la care este situat imobilul. Spre exemplu, parterul și ultimul etaj sunt în general evitate, pentru că ar putea prezenta nevoia unei hidroizolaţii și termoizolații aparte, dar și pentru că apa și agentul termic ar putea avea o presiune mai scăzută.
  8. O atenție sporită trebuie acordată și posibilelor diferențe dintre metri pătrați construiți și cei utili. Spre exemplu, în cazul imobilelor vechi nu este măsurată suprafața construită, dat fiind că statul se ocupa cu pierderile din spațiile comune în perioada comunistă. În mod clar, o suprafață mai mare va spori gradul de confort, dar în același timp ar putea implica și cheltuieli mai mari de întreținere.
  9. Starea în care se prezintă apartamentul este poate dintre cele mai importante aspecte de bifat în alegerea apartamentului. Așadar, o atenție sporită trebuie acordată condiției instalațiilor, electrice și sanitare, dar și a pereților și pardoselii. Poate exista riscul de a apărea igrasii, crăpături și e de preferat să se evite astfel de situații.
  10. Luminozitatea apartamentului ar putea fi definitorie pentru unii, la fel și priveliștea pe care o oferă acesta. Sunt calități care pot să îmbunătățească enorm confortul locuinței.

 

Iată care sunt factorii de avut în vedere recomandați de către experții KLANAR IMOBILIARE, cea mai puternica agentie imobiliară din Argeş. Cei care sunt interesați de vizionarea unor apartamente de vânzare în Curtea de Arges si Pitesti sunt așteptați pentru sfaturi, consiliere, oferte și prețuri potrivite la sediile agentiei sau pe site-urile detinute de Klanar Imobiliare, www.arges-imobiliare.ro si www.maxioferte.ro unde sunt disponibile cele mai accesibile oferte de apartamente de vânzare în Curtea de Arges, Pitesti si Campulung. Tot KLANAR IMOBILIARE are echipa necesara pentru proiectare si arhitectura, cadastru, certificate energetice, evaluari imobiliare si solutii de finantare. De asemenea, pot apela zilnic si la telefoanele agentiei: 0743 237 183, 0348 569 111, 0348 569 121

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ciolacu, reacție furibundă: ‘Iohannis susține încălcarea drepturilor și libertăților românilor. Vrea să ascundă astfel că Executivul a pierdut total controlul asupra pandemiei’

Publicat

in

De

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că președintele Klaus Iohannis susține încălcarea drepturilor și libertăților românilor și „șantajează Parlamentul” dorind să ascundă astfel că Executivul „a pierdut total controlul asupra pandemiei din cauza propriilor prostii”.

„Nu ne şantajaţi cu pandemia ca să omorâţi democraţia! Preşedintele Iohannis susţine încălcarea drepturilor şi libertăţilor românilor dorită de Guvernul PNL şi şantajează Parlamentul. Vrea să ascundă astfel că Executivul a pierdut total controlul asupra pandemiei din cauza propriilor prostii. E doar vina Guvernului Orban că a încălcat drepturi şi libertăţi prin ordin de ministru. Aşa a ajuns să provoace o criză în care pacienţii infectaţi să plece din spitale. Este revoltător şi cinic să arunci în spatele Parlamentului tâmpeniile Cabinetului Orban!”, a scris Ciolacu, marţi, pe Facebook.

Potrivit acestuia, cei care contestă existenţa noului coronavirus o fac folosindu-se chiar de cuvintele lui Klaus Iohannis.

Advertisements

„Dacă există români care contestă existenţa virusului, o fac, din păcate, folosind chiar cuvintele preşedintelui Iohannis din martie, când spunea că virusul e o ‘simplă răceală’. Atunci când se gândea doar la anticipate în loc să se lupte cu pandemia! Dezastrul în care se află astăzi România, recunoscut astăzi inclusiv de preşedinte, aparţine în integralitate Guvernului Său! Aţi avut toate pârghiile necesare gestionării eficiente a pandemiei. Dar aţi scăpat situaţia de sub control! Nu mai încercaţi să găsiţi vinovaţi!”, spune Marcel Ciolacu.

În opinia sa, proiectul de lege trimis de Guvern în Parlament „încalcă flagrant drepturile şi libertăţile cetăţeneşti”.

„Nu vom ceda şantajului şi nu vom permite încălcarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. Soluţia este o lege clară, aplicabilă şi care să nu permită abuzuri. Asta vom şi face!”, precizează liderul PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că PSD „tergiversează” legea carantinării şi izolării şi a făcut apel la parlamentari să finalizeze discuţiile pe acest act normativ.

„Sunt siderat de felul în care PSD a reacţionat şi reacţionează în Parlament acum când este în discuţie o lege foarte importantă, legea care reglementează izolarea persoanelor bolnave şi carantinarea persoanelor. (…) PSD tergiversează această discuţie”, a spus şeful statului, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

Citește și:

Nelu Tătaru a dat lovitura! Afacerea soției sale aduce familiei sume impresionante

EXCLUSIV Atenție, Marcel Vela! Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei vinde halate de protecție, pe Olx

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Președintele Asociației Române a Băncilor: ‘Pentru România este o șansă uriașă ca să folosim această criză în avantajul nostru’

Publicat

in

De

Sergiu Oprescu, preşedintele Asociaţiei Române a Băncilor (ARB), a declarat la conferinta ZF Bankers Summit 2020 că România are o şansă uriaşă să folosească această criză în avantajul ei.

Şocul crizei generate de pandemie a venit simetric şi simultan pe mai multe canale, însă răspunsurile fiecărei ţări la criză sunt asimetrice, fiind necesară o prioritizare a celor mai importante aspecte, spune Oprescu.

“România, din punct de vedere economic, poate să aibă un răspuns adecvat, nu spun fantastic. Vedem din cifrele UE, ale FMI, privind scăderea PIB în 2020. Recâştigarea încrederii se bazează pe oportunităţi. Cred că pentru România este o şansă uriaşă ca să folosim această criză în avantajul nostru, pentru folosirea digitalizării, pentru alt model de business la nivelul societăţii. Avem pentru prima oara şansa să investim în economia românească. Această parte îmi dă zona de optimism, zona de precauţie. Ca bancher nu poţi să fii extrem de optimist, trebuie să fii precaut. Eu cred că de fapt este o problemă de încredere, de a recâştiga încrederea în răspunsul avut la criză”, a declarat şeful ARB la ZF Bankers.

Advertisements

România are unul dintre cele mai bine capitalizate sisteme bancare din Europa, cu o lichiditate foarte amplă şi extrem de adecvată pentru ceea ce se întâmplă, iar volatilitatea este extrem de scăzută din punctul de vedere al dobânzilor de bază, însă intermedierea financiară scăzută, de 25% din PIB, este o slăbiciune a sistemului bancar, susţine Oprescu. “O intermediere financiară de 25% este evident o slabiciune a sistemului bancar, care arată că nu este sufcieint ancorat în mediul economic din România. Media la nivel european este de100%. Iar ţările cu care ne place de obicei să ne comparăm, ţările din regiune au peste 50%. Noi suntem la jumătatea eşalonului şi la un sfet din media europeană”.

Citește și:

Nelu Tătaru a dat lovitura! Afacerea soției sale aduce familiei sume impresionante

EXCLUSIV Atenție, Marcel Vela! Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei vinde halate de protecție, pe Olx

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend