Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Kit Harington, starul din ‘Game Of Thrones’, a povestit despre lupta sa cu dependenţa de alcool şi depresia în timpul filmărilor

Publicat

in

Actorul Kit Harington, star în „Game Of Thrones”, a vorbit, într-un interviu pentru The Sunday Times, despre lupta sa cu alcoolismul şi depresia.

Actorul în vârstă de 34 de ani, astăzi vindecat, a povestit că a trăit lucruri „traumatizante” în timpul şi după filmările la serial şi că „alcoolul a făcut parte din acestea”.

„Ajungem într-un punct în care avem impresia să suntem o persoană rea, când ne simţim atât de ruşinaţi. Avem impresia că nu există ieşire, că aşa e corect să fim”, a explicat Kit Harington. „Iar prin trezire îşi spui: „Pot să mă schimb”.

Actorul, care a luat o pauză de un an în carieră după finalul serialului „Game of Thrones”, a vorbit şi despre depresie, mărturisind că s-a gândit la ce este mai rău. „Da, bineînţeles”, a fost răspunsul al întrebarea dacă a avut gânduri de sinucidere.

„Am trecut prin perioade de depresie profundă în care voiam să fac tot felul de lucruri. Dar poate că vordind despre ele va ajuta pe cineva, undeva. Nu vreau să fiu considerat un martir sau cineva special”, a spus el, conform news.ro

Kit Harington a confirmat că nu mai este dependent de doi ani şi că se simte bine. „Viaţa este frumoasă. Am un copil şi o relaţie bună. Sunt un om fericit, mulţumit şi treaz”.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Incendiu lângă centrala de la Cernobîl: Norul de fum se îndreaptă spre nordul Mării Negre

Publicat

in

De

Norul de fum de la Cernobîl se deplasează joi spre zona Odessa și nordul Mării Negre, iar din noaptea de joi spre vineri tendința de deplasare va fi spre estul Ucrainei și sud-vestul Rusiei, a anunțat joi Administrația Națională de Meteorologie.

Potrivit ANM, direcția dominantă a vântului va fi joi dinspre nord-nord-vest către sud-sud-vest, astfel că tendința de evoluție a norului de fum va fi de deplasare către sud, respectiv spre sud-vestul Ucrainei – zona Odessa și nordul Mării Negre.

Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafală de până la 40-45 km/h.

Începând din noaptea de joi spre vineri, circulația aerului se va reorienta și se va realiza dinspre vest către est, astfel că tendința de evoluție a norului de fum va fi de deplasare către estul Ucrainei și sud-vestul Rusiei.

Meteorologii spun că în zona de evoluție a norului de fum, în intervalul 19 – 21 mai, probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă.

Autoritățile din Ucraina au anunțat miercuri un incendiu de vegetație în zona Cernobîl.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Un bărbat din Sibiu a fost transportat inconştient la spital, după ce a căzut de pe trotineta electrică

Publicat

in

De

Un bărbat a fost transportat inconştient, cu traumatism grav la cap, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, după ce a căzut de pe trotineta electrică în Parcul Sub Arini din municipiul Sibiu, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

„Un echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgenţă în Parcul Sub Arini din municipiul Sibiu pentru acordarea asistenţei medicale unui bărbat căzut de pe trotinetă. La sosirea forţelor, bărbatul se află în stop cardio-respirator şi i s-au aplicat manevrele de resuscitare. Din fericire acesta a răspuns manevrelor şi a fost transportat de urgenţă la UPU Sibiu în stare de inconştienţă şi cu un traumatism cranio cerebral grav”, au precizat reprezentanţii ISU Sibiu, potrivit Agerpres.ro.

Poliţiştii anchetează circumstanţele în care bărbatul în vârstă de 50 de ani a căzut de pe trotineta electrică pe o alee din parcul sibian.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend