Conecteaza-te cu noi

POLITICA

Kelemen Hunor agită, din nou, apele în Parlament: Ce vrea să facă pe 15 martie

Avatar

Publicat

in

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, în cadrul Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) de la Târgu Mureş, că ziua de 15 martie este o sărbătoare importantă şi că ar trebui depăşită ‘polemica’ pe acest subiect. “15 martie este o sărbătoare importantă şi poate să fie o sărbătoare importantă şi pentru români, fiindcă pe 15 martie, indiferent ce spun unii sau alţii, se poate verifica, nu au murit nici maghiari, nici români, nici austrieci, nimeni. Pe 15 martie a fost ziua libertăţii, egalităţii şi a fraternităţii. Din acest punct de vedere, eu cred că cel puţin pentru 15 martie, am putea depăşi această polemică, hai să zicem aşa seculară, fiindcă nu acolo au fost problemele şi pentru români poate să fie ziua libertăţii, poate să fie o zi importantă, fiindcă libertatea nu este o chestiune pe care, dacă o împarţi în mai multe bucăţi, se epuizează şi nu-ţi rămâne, până la urmă, nimic. Nu, libertatea poate fi şi trebuie împărţită şi fiecare, dacă este liber şi îl respectă pe celălalt, atunci fiecare va avea şi şansa de a se realiza în viaţă”, a afirmat Kelemen Hunor!Liderul UDMR a spus că manifestarea centrală din acest an, din 15 martie, va fi la Satu Mare, acolo unde în urmă cu 170 de ani s-a deschis, la 5 zile după izbucnirea Revoluţiei de la 1848, teatrul de la Satu Mare. “Deci, este o aniversare importantă şi vom inaugura şi statuia lui Istvan Szechenyi, un om politic important şi de aceea mergem acolo”, a precizat Kelemen Hunor.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

PNL DEVINE TOT MAI ROȘU! Primarul PSD de la Cicănești a trecut la PNL!

Avatar

Publicat

in

De

Continuă sarabanda traseistilor politici in Argeș iar PNL devine tot mai rosu. Primar social-democrat de la Cicăneşti, Ion Ionescu, și-a băgat COVIDU-n PSD ul care l=a hranit si a trecut în tabăra lui Adrian Miuţescu.

Confirmarea oficiala a venti prin faptul ca ediul a fost validat de PNL Argeş pentru a candida, pentru un nou mandat, la Primăria Cicăneşti.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

OMUL DE AFACERI DUMITRU GRECU ESTE CANDIDATUL PRO ROMÂNIA PENTRU PREŞEDINŢIA CONSILIULUI JUDEŢEAN ARGEŞ!

Avatar

Publicat

in

De

În data de 6 august, partidul PRO România si-a desemnat candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, în persoana omului de afaceri Dumitru Grecu.

Dumitru Grecu este vicepreşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turism din România şi unul dintre cei mai importanţi investitori din turismul argeşean.
“De peste 25 de ani duc o luptă permanentă pentru a atrage atenția asupra potențialului turistic al județului Argeş și-n mod special al zonei de nord a județului. Am investit în această perioadă peste 5 milioane de euro în obiective turistice pe Valea Argeșului și Transfăgărășan și peste o sută de mii de euro în promovarea zonei. Urmarea a fost că și alți investitori și-au făcut curaj și au investit în turism astfel încât totalul investițiilor din zona Valea Argeșului-Transfăgărășan, au depășit 20 milioane de euro. Din păcate, autoritățile locale și politicienii din Argeș, n-au înțeles nimic deși am atras atenția de nenumărate ori asupra potențialului turistic al județului nostru. Consider că a venit vremea ca întreaga mea experiență de management acumulată timp de 42 de ani de muncă și 26 de ani în activitatea de investitor privat în turism, fără nici un fel de afaceri din și cu bani publici, să o pun în slujba oamenilor, a argeșenilor, pentru a gospodări mult mai eficient banii pe care-i plătesc aceștia prin taxe și impozite, exclusiv în folosul lor.”, a declarat Dumitru Grecu.
Bogdan Ivan, preşedintele PRO România Argeş, susţine candidatura omului de afaceri Dumitru Grecu şi afirmă că argeşenii vor prefera un astfel de candidat care a construit şi a confirmat prin fapte şi lucruri concrete, nu politicieni de carieră care de cele mai multe ori au fost plătiţi doar din bani publici fără să facă mai nimic.
“Mă bucur nespus că un om deosebit, un manager şi un profesionist desăvârşit, aşa cum este Dumitru Grecu, s-a alăturat partidului Pro România si candideaza pentru președinția Consiliului Județean Argeș. Mă onorează faptul că suntem colegi şi sunt convins că argesenii vor prefera sa aleagă un astfel de președinte, cu reuşite extraordinare si cu experiență de management în mediul privat, un om care a construit şi a confirmat prin fapte şi lucruri concrete. În Argeş a venit vremea să alegem cu adevărat o schimbare a județului nostru, să ştim să folosim potențialul turistic extraordinar de care dispunem, să investim în educaţie, în infrastructură şi într-un sistem sanitar modern la care să aibă acces toată populația.”, a transmis Bogdan Ivan.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend