Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Kaka, despre cum este văzut Ronaldo în Brazilia: „Doar un gras care merge pe stradă”

Publicat

in

Fostul fotbalist Kaka, campion mondial în 2002, a criticat tratamentul pe care selecționata braziliană și în special Neymar îl primesc în țara sa în timpul Cupei Mondiale, dar și modul în care sunt percepuți idolii precum Ronaldo Nazario.

Ronaldo NazarioFoto: Fabio FERRARI / AFP / Profimedia

Ronaldo, doar un om gras care merge pe stradă

„Este ciudat că spun asta, dar mulți brazilieni nu susțin Brazilia. Dacă îl vezi pe Ronaldo oriunde în lume vei spune wow. În Brazilia, este doar un om gras care merge pe stradă.

În acest moment mulți oameni din Brazilia vorbesc despre Neymar, dar într-un mod negativ. Poate din cauza politicii, dar brazilienii uneori nu mai apreciază talentele”, a declarat Kaka, conform As.

Întrebat dacă Ronaldo nu este la fel de apreciat de brazilieni precum în restul lumii Kaka a oferit răspunsul.

„Desigur, mulți brazilieni îl iubesc pe Ronaldo, cum îl iubesc și eu. Dar felul în care se arată respectul în Brazilia este diferit de restul lumii. Este mai respectat în afara țării”.

Kaka și Ronaldo au făcut parte din selecționata braziliană care a câștigat ultima Cupă Mondială, în 2022, în Coreea și Japonia.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Ce beneficii au românii care lucrează în minivacanța de 1 iunie și de Rusalii

Publicat

in

Românii se vor bucura din nou de o minivacanţă în această săptămână, iar angajaţii care nu o primesc trebuie să ştie că pot avea parte de alte beneficii.

Este vorba de cinci zile libere la început de iunie, de care vor beneficia elevii, profesorii şi bugetarii, după ce Guvernul a decis să facă punte între Ziua copilului și Rusalii. Mai exact, aceștia vor avea liber în intervalul 1-5 iunie inclusiv, pentru Ziua copilului (1 iunie), urmată de Sărbătoarea Rusaliilor care pică anul acesta pe 4 și 5 iunie.

Citeste mai mult

NATIONAL

Trei pacienţi au murit într-un incendiu produs într-un spital de lângă Viena

Publicat

in

Trei pacienţi au murit într-un incendiu declanşat marţi la o clinică din Mödling, o suburbie din sudul Vienei, din cauze încă necunoscute, a informat Agenţia regională de sănătate, transmit AFP şi APA.

Incendiul a fost declarat în jurul orei 01.00 (23.00 luni) într-o încăpere de la etajul 3 al clădirii şi s-a propagat rapid, a comunicat agenţia.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend