Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

JUSTIȚIA ÎN ARGEȘ – Cazul Cătălin Plăiașu, bărbatul omorât în trafic – Unul din agresori a fost eliberat

Publicat

in

Fraţii Adrian şi Leonard Tudorici din Merișani, arestati preventiv pentru loviturile care au cauzat moartea lui Catalin Plaiasu din Curtea de Argeş după celebrul incident in trafic, au fost trimisi in judecată de procurori, zilele trecute. Dar, ce sa vezi ! Unul dintre cei doi fraţi, Adrian Tudorici, a fost pus în libertate. Asta pentru că, in cazul sau, procurorii nu au mai cerut prelungirea mandatului de arestare , așa cum a cerut pentru fratele său, Leornard Tudorici. Mandatul de arestare a lui Adrian Tudorici a expirat în data de 21 noiembrie, iar procurorii nu au mai cerut prelungirea acestuia, având în vedere încadrarea faptelor, făcute în baza probatoriului finalizat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti.

Încadrarea faptelor celor doi frați din Merișani este următoarea: Leornard Tudorici a fost trimis în judecată (în stare de arest), în calitate de autor pentru loviri cauzatoare de moarte, ameninţare şi tulburarea liniştii publice. Adrian Tudorici a fost trimis în judecată (în stare de libertate), în calitate de complice pentru LCM, complicitate la tulburarea liniştii publice şi ameninţare.

Advertisements

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend