Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Justin Trudeau bate cu pumnul în masă în fața referendumurilor comandate de ruși: Granițele Ucrainei nu se vor modifica

Publicat

in

Guvernul Canadei nu recunoaște și nu va recunoaște niciodată rezultatele ‘referendumurilor’ rusești din teritoriile ocupate temporar ale Ucrainei. Autorităţile de la Ottawa intenționează să impună sancțiuni împotriva mai multor persoane fizice și a unor companii şi instituţii implicate în implementarea acestor referendumuri, relatează RBC-Ucraina cu referire la comunicatul postat de premierului canadian, Justin Trudeau, pe Twitter. „Canada nu recunoaște și nu va recunoaște niciodată rezultatele referendumurilor nelegitime ale Rusiei şi tentativele acesteia de a anexa în mod ilegal teritoriile ucrainene. Să vă explic: granițele Ucrainei nu se vor modifica!”, a mai scris el pe Twitter, potrivit rador.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Video – Peste 100 de morți și răniți – Un atentator s-a detonat într-o moschee din Pakistan

Publicat

in

Cel puțin 17 persoane au fost ucise și 90 rănite în urma unui atentat sinucigaș într-o moschee aglomerată din orașul pakistanez Peshawar. Atacatorul și-a detonat vesta sinucigașă în timp ce un număr mare de credincioși – inclusiv mulți polițiști de la birourile de poliție din apropiere – se rugau în moschee.

Citeste mai mult

NATIONAL

780 funding contracts worth over 1.5 billion RON to rehabilitate buildings, green transportation

Publicat

in

Development, Public Works and Administration Minister Cseke Attila signed 780 new funding contracts through the National Recovery and Resilience Plan (PNRR), component C10 – Local Fund, worth 1,531,044,607.78 RON, for the rehabilitation of public buildings and infrastructure for green transportation, told Agerpres.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend