Conecteaza-te cu noi

CAN CAN

Jurnalistul Marian Matei este din nou director ! La gemuri si pampersi !

Avatar

Publicat

in

Plecarea lui Liviu Ionica de la carma afacerii Antena 1 Pitesti a insemnat si plecarea catorva jurnalisti, printre acestia numarandu-se si Marian Matei, realizatorul unei emisiuni matinale si director al statiei locale pentru o saptamana. Sa nu credeti insa ca ” baiatul de suflet” al lui Pendiuc a ramas somer. Pentru ca ca Liviu Ionica l-a tot dorit director, Marian Matei chiar este iar director, si nu orice tip de director ci unul executiv la firma lui Liviu Ionica, Ionton Dali Trans SRL, cea care detine supermarket-urile Jam.  Daca ne luam dupa numarul de angajati aflati in subordinea sa acum, circa 70, putem spune ca fostul jurnalist e un director cu mult mai plinut decat la Antena.  Noile atributiuni al lui Maran Matei sunt cu totul diferite fata de cele de la statia locala a Antenei 1, asa ca acestuia ii va lua ceva timp pana se va acomoda si va invata cum se comercializeaza eficient pampersii, gemurile sau salamul sasesc.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Șoc! O artistă iubită de public a divorțat

Avatar

Publicat

in

Anca Turcașiu, după 22 de ani de căsnicie cu George Cristian, divorțează. Anunțul cu un puternic impact a fost făcut chiar de către artistă.

“Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!
Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată!

Publicitate

Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, acesta a fost mesajul artistei într-o postare de pe rețeaua de socializare Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO VIRAL ! În Argeș, o siliconată cu BMW, la un pas să fie… agățată de un urs, după o tentativă de selfie

Avatar

Publicat

in

De

Pe Transfagărășan, lângă Valea cu Pești, încă un caz cu un turist teribilist amator de poze cu ursul a ajuns de râsul României. O femeie siliconată a coborât dintr-un BMW, la marginea drumului, în zona hotelului Valea cu Pești, pentru a se fotografia cu un urs, scenă surprinsă de alți turiști, aflați în zonă.

Tânăra de fițe, posesoare de BMW, a fost la un pas să trăiască „o vacanță ne neuitat”, în cel mai teribil mod posibil. S-a apropiat la câțiva pași de urs, pentru a se fotografia cu animalul săbatic.  În momentul în care ursul a simțit că tânăra siliconată încalcă „distanța socială”, s-a repezit către ea fiind la un pas să o pună la pământ. Femeia a apucat să reacționeze la timp. S-a retras instant și a fugit către mașină.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend