Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Jurnalistul criminalist Sorin Ovidiu Bălan aruncă bomba: Răpirea Alexandrei a fost făcută de o vastă rețea de trafic de persoane sau de organe

Publicat

in

Cunoscutul jurnalist de investigații Sorin Ovidiu Bălan aruncă bomba! Acesta nu crede varianta „criminalului singuratic” în cazul dispariției Alexandrei de la Caracal.

Jurnalistul  spune că sunt multe lucruri care au fost ascunse opiniei publice de către autorități și sunt detaliile cazului, așa cum ne sunt ele prezentate, nu se leagă.

El se întreabă cum este posibil să se ardă un corp într-o curte fără ca să rămână vreo urmă și fără ca cineva din apropiere să simtă ceva. În concluzie, Bălan afirmă că fata a fost răpită de o rețea de trafic de persoane sau de organe.

„Am aflat ca Alexandra a dat de fapt 5 telefoane la 112. Am aflat ca în timpul penultimei convorbiri, Alexandra a spus despre criminal ca acesta „s-a dus la farmacie sa-i cumpere alifie pentru rănile de la încheieturile mâinilor cauzate de faptul ca era legată”. Poftim???? Deci psihopatul se dusese la farmacie sa cumpere alifie pentru rănile de la încheieturile Alexandrei!!!

Hai va spun un lucru: în toată istoria criminalisticii nu exista un caz de psihopat pedofil care sa se fi dus sa cumpere alifie pentru a trata niște răni superficiale ale victimei! Un criminal psihopat nu se gândește la asa ceva, pentru ca în mintea lui bolnavă, el își răpește victima tocmai pentru a-i cauza suferința fizică, nu pentru a-i obloji rănile. Un criminal psihopat/pedofil nu e capabil de empatie cu victima, nu are un asemenea modus operandi. În cazul Alexandrei, criminalul pare interesat de cum arata Alexandra ceea ce ce nu are decât o SINGURĂ EXPLICAȚIE:
Casa criminalului nu era destinația finala a răpirii Alexandrei iar ea trebuia sa arate bine pentru „beneficiarul” ultim. Asta înseamnă că răpirea Alexandrei a fost făcută de o vastă rețea de trafic de persoane sau de organe care cuprinde polițiști din Caracal, judecători, procurori și politicieni. Asta explica de statul roman a întârziat să intervină și de ce procurorul i-a ținut la poarta pe polițiștii care voiau sa intre peste criminal. De fapt, au dat timp rețelei de trafic sa o facă dispărută pe Alexandra.

Va propun un experiment: încercați să dați foc unei găini în curtea din spatele casei și vedeți cam cât timp și cât combustibil trebuie pentru a o calcina complet. Voi credeți că polițiștii și vecinii de la poarta nu ar fi văzut fumul ridicat de la arderea unor cadavre umane???? Nu se poate să nu se fi simțit mirosul de carne arsă în zonă!
În plus, în timpul descinderii mama Alexandrei primea telefon de un bărbat care o informa că Alexandra a plecat cu el în Belgia. Acest modus operandi (mod de operare) e identic celui din alte cazuri de dispariție mergând cu până la 20 de ani în urmă și nu e doar o coincidență, sunt convins”, a spus jurnalistul criminalist.

Vezi și:

De ce a repezit-o polițistul de la 112 pe Alexandra – Dumitru Coarnă dezvăluie ce se ascunde în spatele cortinei

Detalii incendiare! Averea fabuloasă a lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal

EXCLUSIV Monstrul din Caracal nu ar fi acționat singur! Legătură-bombă: ‘M-am întâlnit cu un băiat’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Eugen Teodorovici a luat decizia! Ce funcție a vizat fostul ministru

Publicat

in

De

Senatorul Eugen Teodorovici și-a anunțat, în curtea sediului PSD din Kiseleff, candidatura la Congresul PSD pentru șefia partidului.

”Nu poți sta în opoziție și să dai din coadă pe lângă Iohannis, în timp ce Iohannis calcă în picioare PSD. Nu cred că s-au făcut înțelegeri cu președintele Iohannis sau era mai bine să se fi făcut, decât să se datoreze prostiei.

În opoziție, partidele cresc, dar PSD scade. Am scăzut sub cota de la prezidențiale, dar și sub cota la europarlamentare. Nu-mi doresc să ajungem un partid care se bate pentru a face pragul electoral. Așadar, am venit astăzi aici pentru a-mi anunța candidatura la Congresul PSD.”, a anunțat Eugen Teodorovici.

Citește și: Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

EXCLUSIV Lovitură în plin pentru șeful SRI, Eduard Hellvig! Salariul său, în cădere liberă, după ‘Era Dragnea’ și până în prezent!

EXCLUSIV Lovitură pentru Mihai Gâdea! Afacerea soției s-a prăbușit

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

OMS lansează un avertisement dur: Cu toţii vrem să evităm ca ţările să revină la închidere totală, dar exista situaţii în care aceasta este singura opţiune

Publicat

in

De

Organizația Mondiala a Sănătății (OMS) a transmis un avertisment dur, după ce, în ultimele două săptămâni, numărul de cazuri a crescut alarmant.

Organizația Mondiala a Sănătății (OMS) a avertizat că toate țările ar trebui să ia în calcul impunerea din nou a unor restricții stricte, care să limiteze deplasarea populației, totul pentru a scădea răspândirea COVID-19.

Dr. Michael Ryan, directorul executiv al Programului OMS pentru Situaţii de Urgenţă,  susține că ţările ar trebui să fie pregătire să intre din nou în carantină totală.

„Cu toţii vrem să evităm ca ţările să revină la închidere totală, nimeni nu îşi doreşte asta, dar exista situaţii în care aceasta este singura opţiune. Odată ce restricţiile au fost ridicate, a existat întotdeauna riscul ca boala să înceapă să se răspândească din nou. Țările ar trebui să fie gata să meargă înapoi sau înainte în funcţie de numerele pe care le au. Trebuie să accepte faptul că în situaţia noastră actuală este foarte puţin probabil să putem eradica sau elimina acest virus”, a declarat dr. Michael Ryan, directorul executiv al Programului OMS pentru Situaţii de Urgenţă, într-o conferință de presă.

Acesta a îndemnat ca fiecare țară şi comunitate să pună în aplicare un sistem în care să poată detecta micile focare, putând astfel să blocheze doar zonele mici pentru a putea bloca virusul.

„Când virusul este prezent, există riscul de răspândire”, a completat el, citează Mediafax.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend