Conecteaza-te cu noi

SOCIAL

Judecătorul de la Master Chef suspendat din magistratură pentru că ar fi bolnav psihic

Avatar

Publicat

in

Gabriel Apostol, judecător de la Judecătoria Piteşti care a fost concurent la Masterchef, este bolnav psihic. Gabriel Apostol a făcut circ la concurs şi a fost implicat în numeroase scandaluri până acum. El a lovit cu maşina un angajat al unui supermarket şi s-a bătut cu nişte poliţişti într-o benzinărie. Acum, el a fost suspendat din magistratură până în februarie 2016, pe motiv că suferă de o boală psihică.

“În şedinţa din data de 3 decembrie 2014, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a dispus suspendarea din funcţia de judecător a domnului Apostol Gabriel, de la Judecătoria Piteşti, începând cu data de 3 decembrie 2014 până la data de 1 februarie 2016. Hotărârea Secţiei pentru judecători a Consiliului a fost luată în temeiul dispoziţiilor art. 40 lit. j) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările şi completările ulterioare, precum şi a art. 62 alin. 1 lit. b şi art. 64 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare”, se arată într-un comunicat al CSM.

Potrivit comunicatului CSM, art. 64 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 arată că “boala psihică se constată printr-o expertiză de
specialitate, la sesizarea preşedintelui instanţei sau a conducătorului parchetului ori a colegiilor de conducere, iar suspendarea din funcţie se dispune pe perioada recomandată de comisia medicală de specialitate”. Potrivit aceluiaşi articol, “după expirarea perioadei prevăzute la alin. (1), Consiliul Superior al Magistraturii, pe baza unei noi expertize, poate hotărî încetarea suspendării şi repunerea în funcţie a judecătorului sau procurorului, prelungirea acesteia sau, dacă boala este ireversibilă, propune eliberarea din funcţie potrivit legii”. 

Gabriel Apostol a devenit cunoscut după ce a fost implicat în mai multe scandaluri şi după ce a participat la una dintre ediţiile emisiunii MasterChef.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Ecce homo! Condamnați-l pe Florian Bichir… prin vot

Avatar

Publicat

in

Deși nu prea merg la biserică, pot spune că nu sunt chiar un habarnist în ceea ce privește momentele cheie din bilblie și, cu atât mai puțin, o vită păstorită de ÎPF Daniel -așa cum ar putea crede CTP-ul, acest Bivolar al presei românești. Și nu, nu o să vorbesc despre bivoli, bivolari, cornute și încornorați ci despre o celebră scenă biblică, de fapt o celebra exclamație, din care unii au invâțat ceva, alții încă nu. O scenă pe care eu, unul, o văd transpusă, adaptată în actuala campanie electorală și din care Argeșul ar avea de câștigat.

Așadar, suntem in Argesul electoral al anului 2020. În gălbejitul județ roșu, pe tarabele politice electorale au apărut cam aceleași nume, prenume…. Personaje. Dacă e să fii atent, nu vezi mari noutăți ba, mai mult, îți dai seama că ți se cere să trimiți în Parlament oameni care vin bine crescuți politic din negura roșie care persista de 30 de ani peste acest județ, sau să menții în parlament, încă 4 ani, aceiași politicieni cărora nu le-a păsat de problemele voastre. Mai simplu vor sa condamnați Argesul să lâncezească încă 4 ani în aceeași negură… roșie. Ei bine, tot încercând să mă decid dacă voi merge sau nu la vot pe 6 decembrie, am vazut pe lista unui partid la care, sincer, nu mă așteptam, un nume care m-a făcut să exclam: Ecce homo ! De ce reacția asta? În primul rand că îl cunosc de ani buni și știu că e total diferit față de ce avem acum pe piața candidaților. În al doilea rând îl cheamă Florian Bichir iar CV-ul său este unul impecabil, oricat au incercat unii (și incă mai încearcă) să-i găsească nod în papură. Ei bine, nu în ultimul rând, Florian Bichir e un patriot adevărat, un patriot “tobă” de istorie care-și iubește la infinit țara. Ok, ați putea spune, în pripă cititind randurile de mai sus și necunoscându-l, că “vai, dar e prea erudit” sau “ce vorbești, nene, e un înfumurat” sau “e ca toți ceilalți politicieni”… Vă garantez că nu e deloc așa și vă veți convinge singuri de asta discutând cu el pe o stradă, pe o uliță, într-o sală de lectură, într-o piață, la o lansare de carte… oriunde. Trebuie doar să îl cunoașteți pe patriotul Florian Bichir, pe proaspătul politician Bichir pentru ca, mai apoi, sigur vă veți schimba optiunile de vot sau, dacă erați parte din acel procent însemnat de argeșeni care nu merge la vot anul acesta – pe 6 decembrie, sigur veți fi în cabina de vot.

Acum, nu Pilat din Pont vă va cere să alegeți ci propria conștiință, inclusiv a celor care erau deciși să nu mergă la vot. Ați putea fi mulți dintre aceia care, convinși de patriotul Florian Bichir, vor exclama “Ecce homo!(Iată Omul)” și tot voi veți decide: condamnați Argeșul pentru încă 4 ani de lâncezeală sau îl condamnați pe Florian Bichir la 4 ani de muncă în slujba voastra, ca parlamentar de Argeș ? Decizia vă aparține, urmările la fel….

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ALERTĂ ÎN ARGEȘ! 5 BĂTRÂNI de la AZILUL de la ȘUICI au murit – ACUM, 118 infectați

Avatar

Publicat

in

De

Vesti proaste vin de la Azilul de la Șuici ! 5 dintre batranii transferati la spitalele din județ, după ce au fost confirmati pozitiv cu COVID 19, au decedat. Iar problemele nu se opresc aici: numarul celor infectati a crescut la 118, dintre care 38 sunt angajati ai azilului.

Rudele batranilor acuza grave deficiente in ingrijiea acestora. Iată mărturia nepoatei unuia dintre batranii din Azilul de la Suici.

” În cazul de la Suici sunt mai multe informații neoficiale cei drept, care ar putea fi verificate. În primul rând cazul familiei mele, nu am fost informați ca bunicul a ieșit pozitiv, am aflat noi și am sunat disperați. Am fost asigurați ca sunt bine și au fost trimiși la spital, este vorba de ziua de vineri dimineața. Dar de unde, în urma telefoanelor date la prefectura și mai apoi la Spitalul Municipal din Câmpulung cei 7 bătrâni printre care și bunicul nu erau nicăieri. Cei de la Spitalul Municipal din Câmpulung îi așteptau de la ora 9, fapt confirmat de managerul spitalului, Mădălin Iordache, iar la ora 13 și ceva când am sunat la urgențe nu ajunseseră încă. Am revenit cu tel la urgente și abia la ora 14 au fost preluați de cadrele medicale din urgentă.
Am aflat ulterior de la una dintre persoanele din urgențe care i au primit ca erau într o stare deplorabilă dar nu din cauza covid ului, ci erau netunsi, nebărbieriti, cu unghii netaiate și cu escara.
Alta informație care ne pune semne de întrebare este faptul ca au fost lăsați fără foc câteva zile, deci există posibilitatea ca aceștia sa fi răcit și după cum se speculează testele pot ieși pozitive dacă se detectează și o gripa de sezon sau o răceală banală. Oare chiar sunt bolnavi de covid? Au spus ca sunt asimptomatici, bunicul a avut doar febră. Acum starea lui este rea, pt ca refuza sa mănânce, având probleme neurologice nu înțelege ce i se întâmplă, iar mutarea lui din mediul unde era obișnuit l a făcut sa fie foarte neliniștit și sa refuze mâncarea. Acești bătrâni sunt cei care sau sacrificat pt construirea acestei tari, bunicul a munci 40 de ani în pădure și nu merită să fie tratat așa. Probabil o sa vină și rândul nostru pt ca s a încăput cu cei mai vulnerabili…”

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend