Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Joia viitoare, vedetele sportului rege se vor întâlni pe Stadionul Municipal Câmpulung

Publicat

in

În cadrul Zilelor municipiului ce se desfăşoară sub titulatura „Împreună pentru Câmpulung”, joia viitoare, 16 iulie 2015, pe stadionul municipal se va desfăşura Gala Fotbalului Muscelean, un eveniment ce va reuni pe toţi iubitorii sportului rege pentru a lua parte la un meci jucat în memoria celebrilor fotbalişti Nicolae (Gicu) Dobrin şi Ion Oblemeco. dobrin
Atât pe stadion, cât şi în teren, sunt aşteptate să apară fotbaliştii care au senat în cartea de istorie a fotbalului, la Campionatul Mondial din Statele Unite, arbitrii internaţionali, dar şi oficialităţi ale Federaţiei Române de Fotbal.
Printre cei invitaţi să participe la evenimentul câmpulungean se vor număra şi foşti fotbalişti ce au jucat în decursul anilor trecuţi la echipa ARO Câmpulung, precum: Ionel Augustin, Paul Rinder, Ionuţ Bălan, Vasile Mănăilă, Jean Gorgonaru, Nicuşor Ceapraz, Ionuţ Ilie, Victor Glăvan, Cornel Mihart, Sandu Din, Petre Gheorghe, Iulian Tameş, Ionuţ Badea, Ionuţ Blidescu, Liviu Bădescu, Sendi Popovici, Remus Safta, Marius Pleş, Ionuţ Stancu, Cristi Constantin, Cici Butaru, Victor Medeleanu, Marius Coporan, Vali Ştefănică, Robert Craioveanu, Sergiu Coman, Alin Durdun, Mihai Ilie, Cornel Mihart, Marius Cumpănaşu, Ovidiu Ceclan, Gabi Ioniţă, Ionuţ Bălan, Sorin Bucuroaia, Adrian Predică, Liviu Hapaină, Dorin Isac, Florin Tălpeanu, Marius Axinciuc, Claudiu Mutu, Cristi Niculescu, Victor Medeleanu şi Petre Gheorghe, dar şi antrenorii Ionel Augustin, Dan Eftimie, Sendi Popovici şi Vasile Mănăilă.fotbal 1
Potrivit organizatorilor, pin vocea celui de ani de zile a fost preşedintele echipei de fotbal ARO Câmpulung, Ţil Popescu, pentru a putea fi prezenţi şi foşti jucători de top ce locuiesc, acum, în alte ţări, s-au făcut eforturi considerabile de a-i reavea Câmpulungul în teren, chiar şi pentru un meci demonstrativ, în memoria a cea ce a reprezentant odată fotbalul câmpulungean.
Astfel că printre cei ce vor veni de peste mări şi ţări se vor număra: Sandu Din, care vine din Spania, Jean Gorgonaru, din Anglia şi Victor Medeleanu, ce vine din Germania.
Totodată de abia la finele acestei săptămâni, organizatorii vor putea prezenta o listă completă a tuturor participanţilor, fiind trimisă o invitaţie şi către toţi cei ce au făcut parte din Echipa Naţională ce a participat la Campionatul Mondial din SUA, în anul 1994.fotbal 2
De asemenea pe lista celor invitaţi se regăsesc şi numele foştilor directori ai defunctei SC ARO SA, care au susţinut echipa de fotbal pe perioada cât uzina musceleană încă avea porţile deschise.
Cert este că evenimentul va fi nu numai unul sportiv, dedicat sportului rege, ci şi un moment în care numele de ARO va readus în memoria câmpulungenilor.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ministrul Sănătății reacționează după ce a fost acuzat că şi-a angajat rudele la stat: Voi desface caracatița

Publicat

in

De

Ministrul Sănătăţii a avut o primă reacţie după ce a fost acuzat de PSD că şi-a numit rudele în diverse funcţii publice importante din aparatul de stat. 

Vezi și:Scandal uriaș în Guvern! Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii aflați pe ‘lista neagră’: ‘Iar te răzgândești?!’

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

EXCLUSIV De necrezut! Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății nu răspund la solicitarea LIDL: ‘Se contestă măsurarea temperaturii si se reclamă încălcarea drepturilor fundamentale’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Florin Cîțu: Încă o promisiune onorată! Am promis și ne-am ținut de cuvânt

Publicat

in

De

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu a postat un mesaj, pe pagina sa de Faceboo, în care arată că  România nu mai este țara din Uniunea Europeană cu cea mai mare rată a inflației. Cîțu susține că PSD ținea voit rata inflației la un nivel ridicat, dar liberalii au reușit să o scadă.

”Încă o promisiune onorată!

În guvernarea PNL România nu mai este țara cu cea mai mare rată a inflației din UE. Am promis și ne-am ținut de cuvânt.

PSD a ținut VOIT trei ani de zile Romania în topul rușinii în UE.

În guvernarea socialistă România a avut CEA MAI MARE rata a inflației din UE, luna de luna. Trei ani la rând. PSD a crescut voit rata inflației de la 0% la peste 5% pe an.

Rata inflației mare și imprevizibila îi afectează pe românii cu venituri mici. Trei ani de zile PSD a avut o politica PREMEDITATĂ de a crește rata inflației care i-a lovit tocmai pe românii cu venituri mici.

Am promis că scoatem România din topul rușinii și am reușit. Astfel creștem puterea de cumpărare a TUTUROR românilor.

Nu ne oprim aici!”, scrie Florin Cîțu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend