Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Joia viitoare, vedetele sportului rege se vor întâlni pe Stadionul Municipal Câmpulung

Publicat

in

În cadrul Zilelor municipiului ce se desfăşoară sub titulatura „Împreună pentru Câmpulung”, joia viitoare, 16 iulie 2015, pe stadionul municipal se va desfăşura Gala Fotbalului Muscelean, un eveniment ce va reuni pe toţi iubitorii sportului rege pentru a lua parte la un meci jucat în memoria celebrilor fotbalişti Nicolae (Gicu) Dobrin şi Ion Oblemeco. dobrin
Atât pe stadion, cât şi în teren, sunt aşteptate să apară fotbaliştii care au senat în cartea de istorie a fotbalului, la Campionatul Mondial din Statele Unite, arbitrii internaţionali, dar şi oficialităţi ale Federaţiei Române de Fotbal.
Printre cei invitaţi să participe la evenimentul câmpulungean se vor număra şi foşti fotbalişti ce au jucat în decursul anilor trecuţi la echipa ARO Câmpulung, precum: Ionel Augustin, Paul Rinder, Ionuţ Bălan, Vasile Mănăilă, Jean Gorgonaru, Nicuşor Ceapraz, Ionuţ Ilie, Victor Glăvan, Cornel Mihart, Sandu Din, Petre Gheorghe, Iulian Tameş, Ionuţ Badea, Ionuţ Blidescu, Liviu Bădescu, Sendi Popovici, Remus Safta, Marius Pleş, Ionuţ Stancu, Cristi Constantin, Cici Butaru, Victor Medeleanu, Marius Coporan, Vali Ştefănică, Robert Craioveanu, Sergiu Coman, Alin Durdun, Mihai Ilie, Cornel Mihart, Marius Cumpănaşu, Ovidiu Ceclan, Gabi Ioniţă, Ionuţ Bălan, Sorin Bucuroaia, Adrian Predică, Liviu Hapaină, Dorin Isac, Florin Tălpeanu, Marius Axinciuc, Claudiu Mutu, Cristi Niculescu, Victor Medeleanu şi Petre Gheorghe, dar şi antrenorii Ionel Augustin, Dan Eftimie, Sendi Popovici şi Vasile Mănăilă.fotbal 1
Potrivit organizatorilor, pin vocea celui de ani de zile a fost preşedintele echipei de fotbal ARO Câmpulung, Ţil Popescu, pentru a putea fi prezenţi şi foşti jucători de top ce locuiesc, acum, în alte ţări, s-au făcut eforturi considerabile de a-i reavea Câmpulungul în teren, chiar şi pentru un meci demonstrativ, în memoria a cea ce a reprezentant odată fotbalul câmpulungean.
Astfel că printre cei ce vor veni de peste mări şi ţări se vor număra: Sandu Din, care vine din Spania, Jean Gorgonaru, din Anglia şi Victor Medeleanu, ce vine din Germania.
Totodată de abia la finele acestei săptămâni, organizatorii vor putea prezenta o listă completă a tuturor participanţilor, fiind trimisă o invitaţie şi către toţi cei ce au făcut parte din Echipa Naţională ce a participat la Campionatul Mondial din SUA, în anul 1994.fotbal 2
De asemenea pe lista celor invitaţi se regăsesc şi numele foştilor directori ai defunctei SC ARO SA, care au susţinut echipa de fotbal pe perioada cât uzina musceleană încă avea porţile deschise.
Cert este că evenimentul va fi nu numai unul sportiv, dedicat sportului rege, ci şi un moment în care numele de ARO va readus în memoria câmpulungenilor.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend