Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Joia viitoare, vedetele sportului rege se vor întâlni pe Stadionul Municipal Câmpulung

Avatar

Publicat

in

În cadrul Zilelor municipiului ce se desfăşoară sub titulatura „Împreună pentru Câmpulung”, joia viitoare, 16 iulie 2015, pe stadionul municipal se va desfăşura Gala Fotbalului Muscelean, un eveniment ce va reuni pe toţi iubitorii sportului rege pentru a lua parte la un meci jucat în memoria celebrilor fotbalişti Nicolae (Gicu) Dobrin şi Ion Oblemeco. dobrin
Atât pe stadion, cât şi în teren, sunt aşteptate să apară fotbaliştii care au senat în cartea de istorie a fotbalului, la Campionatul Mondial din Statele Unite, arbitrii internaţionali, dar şi oficialităţi ale Federaţiei Române de Fotbal.
Printre cei invitaţi să participe la evenimentul câmpulungean se vor număra şi foşti fotbalişti ce au jucat în decursul anilor trecuţi la echipa ARO Câmpulung, precum: Ionel Augustin, Paul Rinder, Ionuţ Bălan, Vasile Mănăilă, Jean Gorgonaru, Nicuşor Ceapraz, Ionuţ Ilie, Victor Glăvan, Cornel Mihart, Sandu Din, Petre Gheorghe, Iulian Tameş, Ionuţ Badea, Ionuţ Blidescu, Liviu Bădescu, Sendi Popovici, Remus Safta, Marius Pleş, Ionuţ Stancu, Cristi Constantin, Cici Butaru, Victor Medeleanu, Marius Coporan, Vali Ştefănică, Robert Craioveanu, Sergiu Coman, Alin Durdun, Mihai Ilie, Cornel Mihart, Marius Cumpănaşu, Ovidiu Ceclan, Gabi Ioniţă, Ionuţ Bălan, Sorin Bucuroaia, Adrian Predică, Liviu Hapaină, Dorin Isac, Florin Tălpeanu, Marius Axinciuc, Claudiu Mutu, Cristi Niculescu, Victor Medeleanu şi Petre Gheorghe, dar şi antrenorii Ionel Augustin, Dan Eftimie, Sendi Popovici şi Vasile Mănăilă.fotbal 1
Potrivit organizatorilor, pin vocea celui de ani de zile a fost preşedintele echipei de fotbal ARO Câmpulung, Ţil Popescu, pentru a putea fi prezenţi şi foşti jucători de top ce locuiesc, acum, în alte ţări, s-au făcut eforturi considerabile de a-i reavea Câmpulungul în teren, chiar şi pentru un meci demonstrativ, în memoria a cea ce a reprezentant odată fotbalul câmpulungean.
Astfel că printre cei ce vor veni de peste mări şi ţări se vor număra: Sandu Din, care vine din Spania, Jean Gorgonaru, din Anglia şi Victor Medeleanu, ce vine din Germania.
Totodată de abia la finele acestei săptămâni, organizatorii vor putea prezenta o listă completă a tuturor participanţilor, fiind trimisă o invitaţie şi către toţi cei ce au făcut parte din Echipa Naţională ce a participat la Campionatul Mondial din SUA, în anul 1994.fotbal 2
De asemenea pe lista celor invitaţi se regăsesc şi numele foştilor directori ai defunctei SC ARO SA, care au susţinut echipa de fotbal pe perioada cât uzina musceleană încă avea porţile deschise.
Cert este că evenimentul va fi nu numai unul sportiv, dedicat sportului rege, ci şi un moment în care numele de ARO va readus în memoria câmpulungenilor.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Raed Arafat atrage atenția: ‘La acest moment singura frână care este cantitatea vaccinului care se primește’

Avatar

Publicat

in

De

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a declarat că ”Stăm mult mai bine decât majoritatea țărilor europene. Am ajuns pe zi să vaccinăm peste 30.000 de oameni”.

”La acest moment singura frână care este cantitatea vaccinului care se primește. Aici sunt aspectele de livrare pe care le ştiu colegii de la Comitetul de Vaccinare. Dacă ne comparăm cu alte ţări şi există site-uri care ne compară, nu e o chestie băgată de România să spunem că ne lăudăm. Stăm mult mai bine decât majoritatea ţărilor europene.

Noi avem deja 2% vaccinaţi. Dacă vedeţi harta Europei cu 2% vaccinaţi sunt încă două-trei ţări care au atins această cifră. Sunt ţări care sunt mult sub noi. Sunt ţări care sunt sub 1%, aşa că România totuşi este în rândul ţărilor care au fost mai active în acest sens.

Eu zic că modul de organizare, faptul că s-a implicat Ministerul Apărării, faptul că s-a colaborat între noi toţi, Ministerul Apărării cu DSU, cu Ministerul Sănătăţii, faptul că au fost implicate resurse la nivel naţional, logistice, personal medical. A fost organizat din punctul meu de vedere, destul de eficient ca să putem vaccina mai mulţi.

Am ajuns pe zi să vaccinăm peste 30.000 de oameni. Toate ţările au probleme. Orice problemă care poate fi corectată, sunt covins că colegii o vor corecta, dar nu e nimeni care să poată să spună: e perfect la mine totul. Ideea este ce realizăm şi rezultatul nostru în acest moment, este un rezultat bun. Echipa de vaccinare şi-a făcut treaba, din punctul meu de vedere”, a declarat Raed Arafat, conform Antena3.ro.

Citește și:

Lovitură pentru locuitorii din Sectorul 1! Clotilde Armand vrea să crească de 8 ori această taxă! Proiectul aflat în dezbatere până în această săptămână

Doctorul Răzvan Constantinescu, jignit la magazin: ‘Nu-l serviți pe boul ăsta dacă nu are mască! Și mai e și medic!’

Kaufland provoacă un cutremur în piața supermarketurilor! A început marea vaccinare a angajaților

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Situație dramatică: O fetiță de 8 ani, infectată cu COVID-19, a căzut de la etajul locuinței în care se afla în izolare cu mama sa

Avatar

Publicat

in

De

O fetiță în vârstă de 8 ani se afla în izolare, la domiciliu, alături de mama sa, după ce ambele au fost depistate pozitiv cu COVID-19. 

Momentan nu se cunosc împrejurările în care fetița a suferit un asemenea accident.

„Echipajul deplasat la faţa locului a găsit copilul conştient dar cu un traumatism de coloană vertebrală dorsolombară. Fetiţa se afla în izolare cu mama, amândouă fiind confirmate cu boala COVID-19. A fost transportată la spitalul din Huși. S-a solicitat elicopter pentru a fi transportată la Spitalul «Sfânta Maria» Iaşi”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

„Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj specializat pentru asigurare măsuri PSI la aterizarea, respectiv decolarea. elicopterului SMURD Iași care, a preluat o fetiță în vârstă de opt ani diagnosticată cu politraumatisme în urma unei căderi de la înălțime. Victima a fost transportată de ambulanța aparținând SAJ Vaslui”, mai informează autoritățile.

Primele verificări arată că mama victimei se afla într-o altă cameră la momentul producerii accidentului teribil. Fetița se afla în camera ei și se juca, informează Gândul.ro.

Citește și:

Lovitură pentru locuitorii din Sectorul 1! Clotilde Armand vrea să crească de 8 ori această taxă! Proiectul aflat în dezbatere până în această săptămână

Doctorul Răzvan Constantinescu, jignit la magazin: ‘Nu-l serviți pe boul ăsta dacă nu are mască! Și mai e și medic!’

Kaufland provoacă un cutremur în piața supermarketurilor! A început marea vaccinare a angajaților

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend