Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

JIHAD ÎN PNL Argeş ! Miuţescu îşi face ţăndări un coleg de partid: George Păltineanu, fost şef DIPI, apelează la metode de intoxicare securiste

Avatar

Publicat

in

Metodele de „kompromat” iniţiate de George Păltineanu, fost şef DIPI, sunt demult răsuflate!

Pentru că PNL Argeş a început să se organizeze în vederea alegerilor din 2019, oponenţii politici consideră că este momentul să recurgă la atacuri profund necinstite.
Indiferent cât de jos vor coborî ştacheta luptei politice, noi le vom răspunde cu fermitate.

Publicitate

Atacurile despre care vorbim şi pe care cetăţenii le-au putut vedea în anumite publicaţii sunt executate grosolan cu ajutorul unor oameni din interiorul PNL, foarte recent înscrişi în partid.
Acum se văd şi scopurile reale pentru care aceşti oameni şi-au depus adeziunea la PNL.
Deşi nu s-au implicat niciodată în activităţile de rutină ale partidului, ei se comportă ca şi cum ar fi muncit dintotdeauna în PNL. Nu au vechime, nu au expunere, nu au participat la alegeri, nu au fost evaluaţi niciodată de cetăţeni, pe cale de consecinţă, nu au credibilitate.

Ne referim, mai ales, la domnul George Păltineanu, fost şef DIPI.
Acest domn, absent în munca de partid şi suspect de vocal la adresa partidului în care s-a înscris, atacă deosebit de agresiv PNL.

George Păltineanu, fost şef DIPI, a scris recent o scrisoare în care susţine că s-ar afla în posesia unui sondaj de opinie defavorabil PNL Argeş şi preşedintelui PNL Argeş, Adrian Miuţescu.

Acelaşi George Păltineanu, fost şef DIPI, „a oferit” această scrisoare unor colegi din PNL şi presei.

De unde a luat Geroge Păltineanu, fost şef DIPI, acest sondaj?

Poate nu vă vine să credeţi… Tot din presă. Deci nu i-a parvenit pe căi oficiale.

Păi, dacă presa ar fi scris, ca pe vremea mineriadelor, că la sediul PNL “se tipăresc bani sau se vând droguri”, ce ar fi făcut domnul Păltineanu, fost şef DIPI? Ar fi luat de bună această intoxicare de tip securist? Probabil că aşa ar fi făcut.
Intenţiile lui George Păltineanu, fost şef DIPI, sunt limpezi pentru toată lumea. Vrea destabilizarea PNL Argeş, folosindu-se de o serie de intoxicări publicate strategic, cu ceva timp înainte, în presă.

Chiar George Păltineanu, fost şef DIPI, din dorinţa de a părea deteşat şi obiectiv în scandalul pe care l-a iniţiat, recunoaşte că habar nu are dacă sondajul publicat în presă a fost realmente iniţiat. Însă nu a aşteptat un răspuns oficial în acest sens din partea conducerii PNL. El s-a dus la o anumită publicaţie şi a creat un scandal în baza unor date incerte şi, în tot cazul, neoficiale ca să fie sigur că destabilizează PNL.

Nu ştim cum este la DIPI.  Dar în PNL există un „Cod Etic” care spune următoarele: „Atât în mass-media cât şi în public, membrul PNL va susţine şi va prezenta linia partidului, nu va face declaraţii care să dăuneze intereselor şi/sau imaginii partidului, liderilor săi sau a oricărui membru al formaţiunii noastre. În afara partidului, în lupta politică şi în campaniile electorale, membrul PNL va adopta un discurs decent, bazat pe argumente, pe fapte, iar promisiunile şi soluţiile propuse vor fi realiste şi viabile.”

Inutil să mai spunem că Păltineanu – DIPI nu a respectat prevederile etice menţionate.

Pe scurt, George Păltineanu, fost şef DIPI, nu vrea decât să strice coeziunea echipei, să decredibilizeze conducerea judeţeană şi să facă o imagine proastă partidului în faţa cetăţenilor.
Tehnicile pe care Păltineanu, fost şef DIPI, le utilizează sunt depăşite.

Toată lumea înţelege astfel de fumigene, fiindcă societatea românească s-a confruntat permanent cu aşa ceva în cei aproape 30 de ani de democraţie.

Încă un exemplu de fumigenă marca Păltineanu, fost şef DIPI. El spune că membrilor PNL ar fi trebuit să li se transmită doar ideile principale din scrisoarea pe care a scris-o, dar scrisoarea le-a ajuns întreagă, la fel cum tot din greşeală scrisoarea sa a ajuns întreagă într-o publicaţie locală. Ridicol!

Cine mai crede în 2019 asemenea poveşti?

Personajul Păltineanu, fost şef DIPI, a vrut un scandal în jurul PNL. Acest scandal se întoarce, însă, împotriva sa, fiindcă metodele pe care le foloseşte sunt transparente, grosolane şi lipsite de veridicitate.

Colegilor noştri din PNL le transmitem că rezultatele oricărui sondaj de opinie se transmit oficial, aşa cum conducerea PNL a procedat recent cu datele IMAS în care PNL este cotat cu 26.1%.
În ceea ce ne priveşte, ca partid politic, preferăm să fim serioşi şi să nu comentăm ceea ce apare în presă, „pe surse”, spre a-i servi unui personaj ca domnul Păltineanu, fost şef DIPI.  Metodele unor astfel de oameni ne sunt cunoscute şi nu ne intimidează.
Le mai spunem colegilor din PNL să nu se lase nici ei intimidaţi sau manipulaţi. Aceste metode aparţin celor de care vrem să ne diferenţiem în ochii electoratului nostru.

Îl aşteptăm pe George Păltineanu, fost şef DIPI, cu alte atacuri. Asta în cazul în care nu cumva s-a epuizat .

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Traian Băsescu: ‘Aici nu e ca la Geoană’

Avatar

Publicat

in

De

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, a făcut spectacol, după ce a aflat rezultatele de la exit-poll.

Băsescu a declarat că Nicușor Dan va câștiga bătălia și i-a transmis Gabrielei Firea că degeaba speră ca situația să se schimbe dimineața. „Aici nu e ca la Geoană”, a declarat Traian Băsescu.

Publicitate

Am realizat scorul de la europarlamentare. Ne-am fi dorit mai mult. Suntem mulțumiți că nu am ajuns la nivelul ALDE sau Pro România.

Dintre partidele mici, suntem cel mai mare partid.

Vreau să-l felicit pe Nicuțșor Dan. Am văzut că doamna Firea speră să se schimbe spre dimineață. Aici nu e ca la Geoană.

Doamnă, mergeți acasă, la copii.

Este un semn bun. Pe această polarizare, PMP trece pragul”, a afirmat Traian Băsescu.

Vezi și

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelor

Contracte cu ‘cântec’ pentru ‘Trupa lui Biluță’. Șapte dintr-o lovitură!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend