Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Jared Kushner, ginerele și fostul consilier al lui Donald Trump, iese din politică și își face firmă de investiții

Publicat

in

Ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner, consilier al fostului preşedinte american, intenţionează să înfiinţeze o firmă de investiţii în următoarele luni, ceea ce îl va face să se retragă din politică pentru viitorul previzibil, au declarat miercuri surse apropiate situaţiei, transmite Reuters.

Kushner, fost director general al Kushner Companies, care a fost consilierul principal al Casei Albe, se află în ultimele etape ale lansării firmei de investiţii Affinity Partners, care va avea sediul la Miami.

Kushner, căsătorit cu Ivanka Trump, inteţionează să deschisă un birou în Israel pentru a urmări să facă investiţii regionale pentru a conecta economia israeliană cu India, Africa de Nord şi regiunea Golfului, au declarat două persoane care au cunoştinţe despre acest plan.

Sursele nu au oferit detalii referitoare la posibilii investitori şi au spus că firma este încă în faza de planificare.

Kushner a petrecut ultimele şase luni cu familia sa, în Miami, scriind o carte despre experienţele de la Casa Albă, care ar urma să fie publicată la începutul anului viitor, scrie News.ro.

El a contribuit la încheierea acordurilor Israelului cu Emiratele Arabe unite, Bahrain, Sudan şi Maroc, anul trecut, pe parcursul a şase luni. De asemenea, a contribuit şi la negocierea unui nou acord comercial între SUA, Mexic şi Canada.

Potrivit surselo citate, Kushner rămâne apropiat de socrul său, dar prin revenirea în sectorul privat se va îndepărta de politică pentru viitorul previzibil.

Partidul Republican a fost divizat în privinţa atacului soldat cu victime împotriva Capitoliului, produs pe 6 ianuarie de susţinătorii lui Trump, şi de afirmaţiile false ale acestuia, că l-a învins pe Joe Biden î alegerile prezidenţiale din 2020.

Persoane apropiate fostului preşedinte afirmă că acesta se gândeşte serios să candideze din nou pentru a fi nominalizat drept candidat la preşedinţie din partea republicanilor, în 2024.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

Norvegianca Marte Olsbu Roeiseland a câştigat proba de urmărire, la Ostersund (Suedia)

Publicat

in

De

Norvegianca Marte Olsbu Roeiseland a câştigat sâmbătă proba feminină de urmărire (10 km) din cadrul Cupei Mondiale la biatlon, care a avut loc în Suedia, la Ostersund, scrie DPA, potrivit Agerpres.

Norvegianca a fost cronometrată în 32 min 20:6 sec, fiind urmată de franţuzoaicele Anais Bescond (+4,6 sec) şi Anais Chevalier-Bouchet (+7).

Citește și: Ex-demnitarul Costoiu RUPE TĂCEREA la ICCJ – A indicat-o pe Ecaterina Andronescu drept…

În clasamentul general, lider este austriaca Lisa Theresa Hauser, cu 177 puncte, urmată de Roeiseland, cu 168 puncte şi belarusa Dzinara Alimbekava, cu 160 puncte.

Sâmbătă seara va avea loc proba masculină de ştafetă (4×7,5 km), iar duminică ştafeta feminin.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță investiții impresionante! 73 de miliarde de euro pentru următorii 10 ani

Publicat

in

De

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță un plan de investiții impresionant pentru următorii 10 ani.

Potrivit lui Grindeanu, în următorii 10 ani se vor investi 73 de miliarde de euro.

În următorii 10 ani vorbim de un plan investiţional pe transporturi, pe toate tipurile de transporturi, de 73 de miliarde de euro. Este absolut necesar ca România să facă un salt în dezvoltarea sa, şi acest lucru se poate cel mai bine prin dezvoltarea infrastructurii de transport.

Acest plan investiţional a fost la Buxelles, au avut câteva observaţii, de ieri acest plan investiţional este pe site-ul ministerului Transporturilor, în transparenţă publică, urmând ca până la sfârşitul anului să-l adoptăm prin hotărâre de Guvern. Avem un Master Plan adoptat în 2016, avem un plan investițional pe baza acelui Master Plan, foarte multe planuri făcute în 30 de ani, desene, cretă pe tablă, mult, mult mai puține lucruri făcute practic”, a declarat ministrul Grindeanu.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend