Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Jandarmii montani au intervenit în sprijinul unor turiști, în zona Piatra Arsă

Avatar

Publicat

in

Jandarmii montani au intervenit sâmbătă, în jurul orelor 18:00 în sprijinul a două persoane care s-au aventurat cu mașina în zona Piatră Arsă, anunță Jandarmeria Prahova, anunță MEDIAFAX.

La întoarcerea către Sinaia, cei doi au derapat cu mașina din cauza zăpezii, nu au mai putut înainta și au apelat numărul unic de urgență 112.

Citește și: Analiza specialiștilor: când va începe scăderea cazurilor de Covid-19 în România/SURSE

Jandarmii montani aflați în zonă le-au oferit sprijin pentru a aduce mașina pe carosabil.

Jandarmeria recomandă celor ce vor să ajungă în zona montană să se informeze în legatură cu starea vremii și să își echipeze autoturismele corespunzător.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

VIDEO Klaus Iohannis: ‘Poate reușim până în vara anului viitor să terminăm de tot cu această pandemie. Este un rezultat așteptat de mulți’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis speră că pandemia de COVID-19 se va termina până la vara anului viitor. „Este un rezultat așteptat de mulți”, a spus el.

Președintele Iohannis a spus că trebuie să respectăm normele care sunt impuse și, dacă respectăm aceste măsuri, putem „să avem sărbători fără restricții suplimentare”, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Scandal între Klaus Iohannis și Olguța Vasilescu: ‘Se încearcă închiderea cu dosarul penal!’

„Cred că toată lumea asta își dorește, să revenim încet – încet, așa cum se poate, la o normalitate, iar ulterior, după ce trecem cu bine și de campania de vaccinare, să terminăm cu această pandemie”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele este încrezător că pandemia se va termina în vara anului 2021.

„Poate reușim până în vara anului viitor să terminăm de tot cu această pandemie. Este un rezultat așteptat de mulți”, a spus el.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Solidaritatea Sanitară a lansat Memorialul Eroilor din Sănătate pentru medicii căzuți la datorie în lupta împotriva pandemiei COVID-19

Avatar

Publicat

in

De

Pentru a onora jertfa lucrătorilor din sănătate căzuţi la datorie în lupta împotriva pandemiei COVID-19, Federaţia “Solidaritatea Sanitară” a lansat Memorialul Eroilor din Sănătate.

“Construit special pentru mediul online, Memorialul prezintă atât o perspectivă de ansamblul asupra lucrătorilor din sănătate care şi-au făcut datoria cu preţul propriei vieţi cât şi una de detaliu, ce permite cunoaşterea fiecăruia dintre eroii de până acum. Memorialul permite multiple forme de interacţiune simbolică, aflate la dispoziţia publicului, prin intermediul Cărţii de onoare, a comentariilor comemorative şi a aprinderii unei lumânări simbolice pentru fiecare dintre membrii acestui Panteon virtual”, se precizează într-un comunicat al Federaţiei remis duminică AGERPRES.

Citește și: Scandal între Klaus Iohannis și Olguța Vasilescu: ‘Se încearcă închiderea cu dosarul penal!’

“Memorialul Eroilor din Sănătate este un formă de a cinsti memoria lucrătorilor din sănătate decedaţi la datorie, adecvată la măsurile de protecţie specifice acestei pandemii şi la mediile de comunicare contemporane. Acest mijloc de comemorare şi onorare oferă posibilitatea tuturor cetăţenilor de a-şi prezenta gândurile şi emoţiile faţă de jertfa făcută de aceşti eroi în interesul societăţii. Considerând că iubirea de patrie este exprimată în egală măsură prin sacrificiul făcut pentru salvarea vieţii locuitorii ei, lansăm Memorialul Eroilor din Sănătate înainte de Ziua Naţională a României, invitând conducătorii instituţiilor statului şi candidaţii la astfel de funcţii să-şi exprime recunoştinţa pentru jertfa acestor lucrători din sănătate, şi să reţină nevoia unor forme de recunoaştere adecvate!”, se arată în comunicat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend