Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Jandarmeria angajează personal. Sunt 700 de locuri disponibile – VEZI CUM AJUNGI JANDARM

Publicat

in

De mâine, 22 septembrie, încep înscrierile on-line la unitățile de jandarmi din toată țara care scot posturi la concurs. În scopul reducerii deficitului de personal, Jandarmeria Română scoate la concurs 521 de posturi de subofițeri, 49 de posturi de ofițeri și 130 de posturi de personal contractual.Înscrierile se fac on-line, la unitățile de jandarmi care vor scoate posturi la concurs, în perioada 22 septembrie – 01 octombrie 2021.Fiecare inspectorat de jandarmi județean va afișa pe paginile de internet proprii posturile disponibile care vor fi scoase la concurs, dar și calendarul tuturor etapelor premergătoare concursurilor.Astfel, cine dorește să ocupe unul dintre cele 700 de posturi scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă va accesa pagina de internet a inspectoratului de jandarmi județean pe care și-l alege și va proceda la completarea cererilor puse la dispoziție, pe care le va transmite pe o adresă de e-mail indicată.Informații complete cu privire la posturile existente se regăsesc, începând de mâine, pe site-urile inspectoratelor de jandarmi județene.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

ACTUAL

Vasile Dîncu, mesaj ferm: ‘Nici noi nu ne dorim să facem niciun fel de USL. Noi suntem în ascensiune în sondaje, ei sunt în scădere, nu ne putem asocia’

Publicat

in

De

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a precizat că social-democrații nu poate credita un guvern „care a dus România în groapă” și a atras atenția că PSD și PNL nu doresc refacerea USL.

”Nu putem să credităm un guvern care a dus România în această groapă. Nici noi nu ne dorim să facem niciun fel de USL. Din acest punct de vedere ne înţelegem foarte bine. (…) Noi nu avem în acest moment de făcut proiecte politice împreună. Suntem stânga, PNL este pe partea dreaptă, noi suntem în ascensiune în sondaje, ei sunt în scădere, nu ne putem asocia”, a declarat Vasile Dîncu, la Digi 24.

Întrebat dacă, totuşi, PSD va negicia cu premierul desemnat, Nicolae Ciucă, Vasile Dîncu a explicat că acesta este un general care nu a fost implicat în politică.

„Este un general care nu a făcut politică în sensul ideologic. Nu este neapărat foarte ideologizat ministru. Dacă era aşa, atunci ar fi fost domnul Cîţu care reprezintă PNL. Mandatul domnului Cîţu este să facă o majoritate. Este firesc să înţelegem că intenţia cu care preşedintele a desemnat un premier care nu este atât de politizat şi a numit forţe politice responsabile, considerăm că e complicat şi nu putem să luăm un mandat din partea electoratului nostru în acest moment În momentul acesta sigur că suntem într-o pandemie, dar dacă în aducem din nou pe domnul Tătaru la Sănătate, nu avem o garanţie că se termină pandemia. (…) Este complicat să faci un proiect politic din stânga şi dreapta”, a afirmat Vasile Dîncu.

Social-democratul a adăugat că PSD vrea să vadă şi ce deschidere are premierul desemnat pentru susţinerea propunerilor PSD de ieşire din criza politică şi sanitară.

„Vrem să vedem şi ce deschidere are premierul desemnat pentru cele zece propuneri ale noastre. Vedem care sunt şansele (să votăm un guvern minoritar – n.r.), sunt mici, vă spun”, a declarat Dîncu, conform News.ro.

Vezi și:

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Lider de sindicat, mărturie uluitoare: ‘Sunt vaccinat cu doza trei și am ieșit pozitiv la test, iar DSP mi-a spus că pot merge liniștit la serviciu, la mall, sau unde am treabă’

Publicat

in

De

El spune că şi-a făcut testele după ce i-au apărut mai multe simptome ce arătau o posibilă infecţie cu coronavirus.

Eu sunt vaccinat cu doza trei, ultima doză pe 8 octombrie. După câteva zile, am avut simptome: mi-a curs nasul, tuse, febră interioară şi ca orice om normal mi-am făcut teste rapide.

M-am testat acasă, a ieşit pozitiv„.

Apoi, am sunat la DSP Bucureşti. Mi-a răspuns o fătucă şi mi-a spus: „Dacă aveţi a treia doză, puteţi să mergeţi liniştit la serviciu, la mall, unde avei treabă, că sunteţi vaccinat”. I-am zis că mie nu-mi vine să cred ce aud„, susţine Iulian Surugiu.

Sindicalistul spune că el a insistat şi a cerut un eventual tratament, însă reprezentantul DSP i-ar fi spus că dacă are nevoie de concediu medical îl notează şi va trimite pe cineva ca să-l testeze.

Surugiu spune că a sunat la DSP sâmbătă, în jurul orei 15, iar până duminică seara nu venise nimeni la el de la această instituţie.

Singurul tratament pentru COVID l-a primit de la medicul săi de familie, a  povestit liderul Sindicatului Agenților de Poliție, Iulian Surugiu, la Antena 3.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend