Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

ACTUAL

Jandarm din Argeş premiat de viceprim-ministrul Gabriel Oprea

Publicat

in

jandarmiZilele trecute, Viceprim-ministru pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea i-a oferit distincţia pentru integritate Căpitanul Liviu Radu, ofiţer în cadrul I.J.J. Argeş, cu ocazia Zilei Direcţiei Generale Anticorupţie, în cadrul unui eveniment organizat în municipiul Bucureşti, la sediul instituţiei.

Ofiţerul de jandarmi, căpitanul Liviu Radu, trei poliţişti de frontieră şi doi poliţişti au fost premiaţi pentru modul cum şi-au exercitat atribuţiile de serviciu şi pentru faptul că au refuzat primirea de bani sau foloase necuvenite pentru neîndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle lor de serviciu

Evenimentul s-a derulat în prezenţa a numeroase oficialităţi, a ambasadorului Olandei la Bucureşti, Excelenţa Sa Matthijs van Bonzel, a Procurorului General Ilie Botoş, a Procurorului şef DIICOT Alina-Mihaela Bica, a inspectorilor generali ai Jandarmeriei , ai Poliţiei şi ai Poliţiei de Frontieră.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Bobby Păunescu: ‘Noi suntem deja cuceriți. Sunt oameni în instituții care duc pe față un război împotriva României’

Publicat

in

De

Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, a transmis, un mesaj extrem de dur. Acesta a afirmat că „nu poți fi cetățean român atâta timp cât ești asociat sau câștigi bani de pe urma unor oligarhi care nu fac altceva decât să jefuiască această țară”. Păunescu a vorbit și despre modul cum se spală banii în țara noastră.

„Toate masurile si lucrurile care se intampla, nu sunt neaparat specifice Romaniei. Inflatia a crescut – acest lucru e in toata Europa. Toata lumea e lovita de cresterea preturilor si va fi lovita de inflatie pentru ca a existat o perioada de pandemie si au fost foarte multe cheltuieli (…). Lucrurile s-au dezechilibrat din urma cu un an si jumatate, asa cum a spus si E.S. dl ambasador Zuckerman in aceasta seara.

E un lucru criminal. Nu e devina presedintele, nici a primul-ministru. De vina este dusamnul din interior – oamenii care sunt prea tare legati de companii, care timp de 30 de ani si-au dorit sa tina Romania pe loc, sa nu ne dezvoltam. Atentie, acesti oamei – unul dintre ei e sef la un serviciun deinformatii de 18 ani – castigau si bani.

Nu poti fi cetatean roman cat timp esti asociat sau castigi bani de pe urma unor oligarhi care nu fac altceva decat sa jefuiasca aceasta tara. Lucururile astea se vor rezolva la un moment dat.

Oameni care bateau la Revolutie au fost trimisi zilele trecute la mitingul celor de la Asociatia 21 Decembrie. Erau femei cu copii in brate. Ce cautau ei acolo? Sunt oameni in institutii care duc pe fata un razboi impotriva Romaniei. Lucurile sunt mult mai grave. Ce va urma nu va putea fi oprit si va fi foarte benefic cetatenilor si Romaniei”, a afirmat Bobby Paunescu, duminica seara, la B1TV. 

Referitor la faptul ca se spala bani in tara noastra, el a spus ca se intampla acest lucru, dar nu  e vorba despre paradise fiscale:

„Ae cumpara cu credite de la anumite banci, date oarecum mai usor, se cumpara anumite companii ce au niste active si ale caror active, in contabilitate, au valoare foarte mare. Activele se vand in strainatate. Atentie: ele nu mai au valoare decat in contabilitate! Tara aceea plateste activele si in modul asta speli banii. Punctual”. 

Mai mult decat atat, presedintele ARMIS a spus ca este timpul sa se treaca „la actiune”. „Noi suntem deja cuceriti. Pozitiile cheie, mai putin primul-ministru, sunt… Noi trebuie sa nu mai stam static. Trebuie sa trecem la actiune unde stim clar ca exista companii care au legatura cu oligarhii rusi, maghiari. Cum fac Anglia, Germania. Ori suntem asa, ori asa: trebuie facut ceva”, a aratat acesta, conform realitatea.net

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Viktor Orban, la începutul celui de-al cincilea mandat: ‘Bruxellesul abuzează de puterile sale în fiecare zi! Nu vom permite intrarea migranților, ne vom proteja familiile și nu-i vom lăsa pe militanții de gen în școli’

Publicat

in

De

Premierul ungar Viktor Orban a anticipat într-un discurs rostit în parlament după realegerea sa în funcţie şi depunerea jurământului pentru un nou mandat, că deceniul care vine va fi unul al pericolelor, insecurităţii şi războiului.

Viktor Orban a explicat că războiul din Ucraina şi politica de sancţiuni a Europei au dus la o criză energetică, în timp ce creşterea preţurilor la energie, combinată cu creşterea ratelor dobânzii în SUA pentru combaterea inflaţiei vor duce la o perioadă de recesiune şi stagnare în Europa, consemnat MTI.

Potrivit liderului ungar, este probabil să apară din nou epidemii, precipitând adâncirea crizei economice şi intensificând valurile de migraţie către ţări bogate.

Mai mult, a adăugat el, războiul din Ucraina va fi probabil unul prelungit şi global.

Viktor Orban a subliniat din nou în discursul de luni importanţa de a menţine Ungaria în afara acestui război şi de a asigura pacea şi securitatea Ungariei, care „vor reprezenta principala misiune pentru următorul deceniu„.

Războiul care are loc în vecinătatea Ungariei implică o cantitate „greu de imaginat” de armament, ceea ce creează o ameninţare constantă pentru Ungaria, a atenţionat Orban, adăugând că cei care transportă arme (în zona de război) „sunt deja cu un picior în război”.

Noi suntem pentru pace” şi „dorim un armistiţiu imediat şi convorbiri de pace„, a conchis premierul ungar.

El a amintit şi de disputele Budapestei cu UE, afirmând că „Bruxellesul abuzează de puterile sale în fiecare zi şi încearcă să ne impună cu forţa lucruri rele şi străine„, iar gesturile conciliante ale Ungariei în privinţa migraţiei, a chestiunilor legate de gen şi mai nou a embargoului privind petrolul rusesc au fost respinse.

Dar nu vom renunţa la apărarea frontierelor noastre. Nu vom permite intrarea migranţilor, ne vom proteja familiile şi nu-i vom lăsa pe militanţii de gen în şcoli„, a declarat Orban, asigurând, pe de altă parte, că este totuşi în interesul Ungariei să rămână membră a UE „în următorul deceniu”.

După ce partidul său Fidesz a câştigat detaşat alegerile legislative de la începutul lui aprilie, în pofida prezentării, în premieră, a unui front comun de către opoziţie, Viktor Orban a devenit, pentru a cincea oară, şef al guvernului, în favoarea sa votând 133 de deputaţi şi 27 împotrivă, informează agerpres.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend