Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

JALNIC ! Panţurescu nici la fotbal nu se pricepe – Echipa de fotbal a orasului, codaşa clasamentului – A LUAT 11 GOLURI IN ULTIMUL MECI

Avatar

Publicat

in

La doi ani de mandat ne-ar fi facut placere ca, macar in materie de sport, sa anuntam ca orasul sub conducerea lui Pic si Poc are realizari notabile. Asta avand in vedere ca la capitolul realizari administrative nu prea avem ce contoriza, asa cum nici la capitolul eficienta a opozitiei locale, in special cea a PNL, nu avem ce relata.
Ba, mai mult,  in materie de sport, daca e facut exact cum se face administratia orasului, dupa ureche si dupa bunul plac, rezultatele sunt dezastruoase, chiar rusinoase. Asa se face ca echipa de fotbal gandita de primarul Panturescu a ajuns codasa clasamentului judetean, intr-o liga a IV-a dominata de comune. In acest moment, echipa orasului se afla pe ultimul loc si cu o ultima etapa in care a incasat, pe teren propriu, nu mai putin de 11 goluri.

Cu riscul de a ne aduce critici, spunem ca initiativa primarului de a constitui o echipa de fotbal a orasului e laudabila, necesara, si chiar ne-am fi dorit sa se implice si mai mult in alte sporturi dar… decat sa se implice in acest mod, mai bine lipsa. Orasul are nevoie de sport, are nevoie de implicarea mai multor factori, nu doar a primarului, trebuiesc purtate discutii cu eventuali finantatori, firme mai mari sau mai mici dar… cum sa le ceri ajutorul cand tu, primar, le-ai inchis gura in plenul sedintei in care ai majorat taxele si impozitele.
Daca in materie de adminstratie locala nu mai sunt sanse ca Panturescu sa isi revine, speram ca, vazand clasamentull ligii a IV-a de fotbal, sa isi dea seama ca orasul Curtea de Arges sta cel mai prost in judet la capitolul sport, la mare distanta de celelalte orase precum Mioveni sau Campulung, orase  de unde permanant rasar campioni, nu judeteni, ci nationali, europeni, mondiali si in toate dsiciplinele sportive. Si daca tot reia implicarea de care vorbea, primul pas ar fi sa se consulte cu profesorii de sport din municipiu si sa faca o intalnire cu acestia pe tema relansarii sportului la Curtea de Arges. Daca va anunta o astfel de intalnire, atunci ar putea trimite invitatii si firmelor din oras pentru a participa la aceste discutii. Cu siguranta, patronii dati afara din acea sedinta de Consiliu Local de pomina, si-ar calca pe orgoliu si ar participa si chiar s-ar implica. De dragul sportului si nu de dragul cuiva !

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

UN ARGEȘEAN A VÂNDUT UN PORSCHE CARE NU-I APARȚINEA – A fost reținut pentru camătă, abuz de încredere, înşelăciune şi uz de fals

Avatar

Publicat

in

De

În ziua de 18 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind sâvârşirea infracţiunilor de camătă, abuz de încredere, înşelăciune şi uz de fals, şi au reţinut un bărbat de 38 de ani, din Piteşti.
Din cercetări s-a stabilit că în perioada ianuarie – februarie 2020, bărbatul ar fi intrat în posesia unui autoturism, aparţinând unei persoane din Merișani, iar ulterior, pretinzând că este proprietarul din acte, ar fi înstrăinat autovehiculul unei alte persoane din București.
Pentru sâvârşirea faptei, bărbatul ar fi indus în eroare cumpărătorul cu privire la faptul că el este proprietarul autoturismului, folosind în scopul comercializării un contract de înstrăinare-dobândire a unui mijloc de transport întocmit în fals, respectiv având ștampila și semnătura organului fiscal de la locul de domiciliu al proprietarului, falsificate.
În cursul lunii noiembrie 2020, autoturismul a fost identificat în municipiul București și ridicat, aflându-se în custodia poliției.
Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic Argeș, au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Pitești, la locuința celui în cauză, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, dar și un autoturism, în vederea instituirii măsurii sechestrului asigurator.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Firmă din Lerești – Argeș prinsă livrând cherestea fără documente

Avatar

Publicat

in

De

În ziua de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au acționat împreună cu specialiștii Biroului Garda Forestieră Județeană Argeș din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, pentru combaterea sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au efectuat un control la punctul de lucru al unei societăți comerciale din Lerești.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că societatea a livrat cantitatea de 23,14 mc de cherestea fără documente legale.
Ca urmare a celor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravenţiile silvice, iar materialul lemnos în cauză, în valoare de peste 16.500 de lei, a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Rucăr.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend