Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ivanka Trump și Jared Kushner se distanțează de Donald Trump pentru că se plânge tot timpul că a fost furat la alegeri

Publicat

in

​Departe de centrul de putere de la Washington, fostul președinte Donald Trump continuă să se plângă neîntrerupt că a fost furat la alegeri, iar atitudinea lui pare să îi facă pe unii dintre cei mai fideli colaboratori ai săi de la Casa Albă să se distanțeze tot mai mult. Este vorba chiar despre fiica sa, Ivanka, și ginerele său Jared Kushner, relatează CNN citând mai multe surse din cercul apropiat al familiei Trump.

Sunt momente în care fostul președinte se plânge ore în șir pentru că ”alegerile din 2020 au fost furate”. Alteori, frustrările sale își fac apariția când vorbește despre mult sperata sa revenire în arena politică națională. Și în ciuda faptului că Donald Trump are un grup de oameni care continuă să îl asculte și să îl aplaude, ruptura dintre el și fiica și ginerele său este tot mai evidentă pe zi ce trece, potrivit unor foști oficiali de la Casa Albă, prieteni de familie, apropiați, cunoștințe și membri ai echipei Trump care au vorbit cu CNN.

Principalul motiv pentru care cei doi s-au distanțat de fostul lider de la Casa Albă este incapacitatea sa de a lăsa trecutul în urmă și de a merge mai departe.

În plus, potrivit surselor citate, Trump ar fi început să pună sub semnul întrebării rolul pe care Kushner l-a jucat în mandatul său. În schimb, Ivanka face un fel de echilibristică după ce ani de zile a fost alături de tatăl ei, iar acum încearcă să se distanțeze de minciunile acestuia legate de fraudarea alegerilor.

Obsesia fraudării alegerilor

În ultimele luni, Ivanka și Jared Kushner au fost văzuți foarte rar alături de Trump, lipsind atât de la evenimentele de la reședinția din Mar-a-Lago (Flordia) unde a plecat Trump, cât și de la reuniunile de la reședinția situată lângă clubul privat de golf Bedminster, din New Jersey.

“Au lipsit de la evenimentele obișnuite din sezonul de primăvară și vară de la Mar-a-Lago,” a povestit unul dintre prietenii de familie.

CNN mai notează că absența acestora este cu atât mai evidentă cu cât nu îi despărțea practic o distanță fizică, cuplul cu trei copii mutându-se undeva în Miami unde așteptau terminarea lucărilor de construcție la noua lor locuință de pe o insulă privată din apropiere.

Kushner a început să fie tot mai puțin prezent fizic sau virtual odată ce a devenit evident că socrul său este obsedat de alegerile din 2020. “Era ca un părinte care stă prin preajmă din ce în ce mai puțin în fiecare dimineață, înainte de a-și transfera copilul la creșă”.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

Raed Arafat, despre testele din școli: ‘Nu există posibilitatea unei contaminări, mai ales dacă persoanele care au făcut punguţa sunt spălate pe mâini’

Publicat

in

De

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat, vineri seară, că testele pe bază de salivă distribuite în şcoli nu se pot contamina în momentul în care se compun chiturile de testare, mai ales dacă persoanele care le mânuiesc s-au spălat pe mâini. Întrebat despre momentul în care vor mai fi livrate alte teste, Arafat a explicat că următoarele tranşe depind de consum.

Raed Arafat a discutat, vineri seară, la Digi 24, despre testele pe bază de salivă distribuite în şcoli şi a afirmat, răspunzând unei întrebări, că testele nu pot fi contaminate în momentul în care se compun chiturile de testare.

”Nu găsiţi teste la care sunt toate componentele într-un pachet (…) Testul nu este steril. Nu există posibilitatea unei contaminări, mai ales dacă persoanele care au făcut punguţa sunt spălate pe mâini”, a afirmat Arafat, relatează News.ro.

Întrebat când vor ajunge alte tranşe de teste în şcoli, Arafat a explicat: ”Mai sunt anunţate întârzieri, dar astăzi a fost preluată o cantitate, urmează să mai vină. Cantitatea testelor este mare, de aceea decizia a fost să le luăm în etape, ca să vedem consumul. Pe baza consumului, se semnează contracte subsecvente, să mai vină (…) Suntem în legătură cu Ministerul Educaţiei, să vedem câte se consumă, apoi IGSU mai poate semna contracte subsecvente”.

Potrivit lui Arafat, testarea copiilor de două ori pe săptămână face ca şcoala să devină mai sigură.

Vezi și: Arafat nu se teme că o să fie schimbat din funcție: ‘Actualul sistem nu e făcut de mine’ .

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Liderul anti-vacciniștilor din Italia a ajuns la ATI: ‘Am o viziune diferită despre lume şi mă voi vaccina’

Publicat

in

De

Unul dintre liderii mişcării antivacciniste din Italia şi-a schimbat opiniile legate de datele ştiinţifice privind COVID-19 după ce a fost spitalizat într-o secţie de terapie intensivă în oraşul Treviso, transmite agenţia de presă ANSA.

Lorenzo Damiano a condus protestele împotriva vaccinării şi s-a declarat contra introducerii obligativităţii certificatului verde drept măsură pentru limitarea răspândirii coronavirusului. El a susţinut că persoanele coronasceptice sunt tratate precum victimele Holocaustului, scrie agerpres.ro.

Însă după ce a fost internat recent într-o secţie de terapie intensivă, el le-a declarat reporterilor: ”După această perioadă, am o viziune diferită despre lume şi mă voi vaccina”.

Potrivit unor surse spitaliceşti, în Italia numărul antivacciniştilor spitalizaţi a sporit cu 17%.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend