Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Ivanka Trump, noua țintă a anchetei Congresului asupra atacului de la Capitoliu

Publicat

in

Ivanka Trump, fiica fostului președinte american, a fost invitată joi să depună mărturie în fața Comisiei Camerei, încercând să facă lumină asupra rolului lui Donald Trump în atacul de la Capitoliu, scrie AFP.

Este prima dată când unui membru al familiei Trump i s-a cerut direct să coopereze cu ancheta asupra evenimentelor din 6 ianuarie 2021.

Comisia parlamentară a trimis o scrisoare, joi, celei care i-a fost un consilier apropiat lui Donald Trump când se afla la Casa Albă. Grupul de oficiali aleși subliniază că Ivanka Trump pare să fi avut cunoștință despre încercarea tatălui ei de a-l convinge pe vicepreședintele de atunci Mike Pence să înceteze numărarea voturilor electoratului.

Tocmai această numărătoare, care a consemnat oficial înfrângerea lui Donald Trump la alegerile prezidențiale din 2020, i-a stârnit pe susținătorii fostului președinte forțând intrarea în Congresul american, imagini urmărite cu uimire în întreaga lume.

„Comisia dorește să discute despre orice conversație la care ați asistat sau la care ați fi participat cu privire la planul președintelui de a întrerupe sau împiedica numărarea voturilor alegătorilor”, detaliază în această scrisoare alesul Bennie Thompson, şef al comitetului.

„Una dintre discuțiile președintelui cu vicepreședintele a fost la telefon în dimineața zilei de 6 ianuarie”, continuă el. — Ai fost prezentă în Biroul Oval și ai observat cel puțin o parte din această conversație telefonică.

În această misivă de opt pagini, grupul de aleși îi cere și Ivankăi Trump să-și reconstituie activitățile din ziua revoltei și să ofere o privire de ansamblu asupra măsurilor luate – sau nu – de Casa Albă în acea zi.

El îi oferă „o întâlnire pe 3 sau 4 februarie”.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Real Madrid, detronată – Lista celor mai valoroase cluburi din lume, conform Forbes

Publicat

in

De

Red. Sport • HotNews.ro

Real Madrid nu mai este cel mai valoros club din lume, formația de pe Santiago Bernabeu fiind detronată de FC Barcelona, marea rivală, conform Forbes.

Santiago Bernabeu la partida Real Madrid – Manchester City din Liga CampionilorFoto: Real Madrid / Twitter

Barcelona a întrerupt dominația celor de la Manchester United și Real Madrid

În ultimii 16 ani, ierarhia a fost monopolizată de Manchester United (de 11 ori prima) și de Real Madrid (de patru ori).

În acest moment, Barcelona a fost evaluată la 4.76 miliarde de dolari, în timp ce Real Madrid „doar” la 4.75 miliarde de dolari, relatează Mundo Deportivo.

Clasamentul celor mai valoaroase 20 de cluburi din lume

Pe podiumul ierarhiei celor mai valoroase cluburi din lume se află FC Barcelona (1), Real Madrid (2) și Bayern Munchen (3).

1. FC Barcelona: 4,760 miliarde de dolari

2. Real Madrid – 4,750

3. Bayern Munchen – 4,215

4. Manchester United – 4,200

5. Liverpool – 4,100

6. Manchester City – 4,000

7. Chelsea – 3,200

8. Arsenal – 2,800

9. Paris Saint-Germain – 2,500

10. Tottenham Hotspur – 2,300

11. Juventus – 1,950

12. Borussia Dortmund – 1,900

13. Atletico Madrid – 1,000

14. Inter Milano – 0,743

15. Everton – 0,658

16. AC Milan – 0,559

17. AS Roma – 0,548

18. West Ham United – 0,508

19. Leicester City – 0,455

20. Ajax – 0,413.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Gimnast rus, interzis timp de un an în competiții – A purtat litera Z pe echipamentul sportiv

Publicat

in

De

Un gimnast rus a fost interzis timp de un an pentru că a purtat un simbol asociat cu sprijinul pentru invazia Ucrainei în timp ce se afla pe podiumul de premiere.

Ivan Kuliak a afișat o literă „Z” pe maiou în timp ce primea medalia de bronz pentru o probă din Qatar, în martie. La ceremonie, el a stat alături de câștigătorul medaliei de aur, un ucrainean.

Z-ul este pictat pe tancurile și vehiculele rusești din Ucraina și este purtat de rușii pro-război, inclusiv de politicieni.

Fundația de etică a gimnasticii a constatat că tânărul de 20 de ani a încălcat regulile organismului de conducere al sportului.

De asemenea, Kuliak trebuie să returneze medalia și premiul în bani, dar poate face apel la decizie.

Vezi și: Gimnastul rus Ivan Kuliak care a purtat simbolul Z, la Cupa Mondială, își explică gestul: Am vrut doar să arăt de unde sunt, atâta tot .

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend