Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Iulian Uţă, directorul ziarului PROFIT: Pe canicula asta, PSD şi PDL îi vor fripţi pe argeşeni ! – Acesta va monta pe cheltuială proprie o cişmea de apă în faţa Casei de Cultură

Avatar

Publicat

in

Sătul de manevrele electorale ale partidelor politice dar mai ales de incompetenţa actualului primar, Iulian Uţă, directorul ziarului PROFIT, susţine că partidele politice, în special PDL şi PSD preferă să ameţească argeşenii cu proiecte şi termeni bombastici neglijând problemele stringente, de actualitate  ale cetăţenilor. “Printre alte lucruri care se pot face rapid cu bani puţini, dar cu ceva spirit gospodăresc, şi sunt foarte multe, se numără şi montarea unor cişmele de apă atât de necesare în anotimpul cald, în special vârstnicilor şi copiilor. Nimeni nu a reacţionat după ce singurele cişmele de apă au dispărut iar la Casa de Cultură de exemplu, bunicii şi copiii care vin acolo, dar şi trecătorii, pe canicula asta sunt obligaţi să sufere de sete. PSD-ul primarului Diaconu iroseşte banii cu ghiotura pe ceasuri cu GPS montate pe primărie, pe diverse proiecte moarte din start dar nu e în stare să aloce câteva milioane de lei vechi pentru o cişmea de apă, pentru nişte coşuri de gunoi, pentru nişte băncuţe prin parcuri… lucruri simple dar absolut necesare. La fel şi cei de la PDL care doar promit, se laudă că au bani dar… atât şi nimic mai mult.”

De reţinut că cele două cişmele care acum au dispărut fuseseră montate tot la iniţiativa lui Iulian Uţă, în urmă cu câţiva ani, când echipa ziarului PROFIT, a ieşit în stradă pe caniculă cu un cort de prim ajutor in care se acorda cetăţenilor apă minerală gratuit dar şi asistenţă medicală. “Ca să le demonstrez celor două partide care se cred  puternice că sunt insensibile la problemele cetăţenilor de rând dar mai ales pentru a veni în sprijinul vârstnicilor în special, voi monta pe cheltuială proprie o cişmea de apă în faţa Casei de Cultură.  Am comandat deja piesa la o firmă din Arad iar zilele acestea voi discuta cu domnul Bolovan posibilitatea de a o fixa şi racorda cât mai repede posibil”, a declarat Iulian Uţă, directorul ziarului PROFIT.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban: ‘Guvernul de la Bucureşti a rămas prea mult timp dator autorităţilor locale şi eu cred că trebuie să se schimbe radical abordarea’

Avatar

Publicat

in

De

Prim-ministru României, Ludovic Orban consideră că abordarea Guvernului faţă de autorităţile locale trebuie să se schimbe „radical”, iar în acest sens se fac paşi spre descentralizare.

După ce a participat învestirea primarului ales al Aradului, Călin Bibarţ, şi la constituirea Consiliului Local Municipal, premierul a spus că Bucureştiul a rămas „dator” autorităţilor locale.

„Ştiu că nu prea se obişnuieşte ca un premier să participe la învestirile autorităţilor locale, dar din păcate Guvernul de la Bucureşti a rămas prea mult timp dator autorităţilor locale şi eu cred că trebuie să se schimbe radical abordarea.

Vremea centralismului democratic trebuie să devină complet uitată (…) Noi deja am făcut paşi în direcţia asta, un singur exemplu vă dau, este cel legat de descentralizarea absorbţiei fondurilor europene prin Programul Operaţional Regional. Este un pas important, care va uşura procedurile de obţinere a finanţărilor pentru proiecte importante la nivelul fiecărei comunităţi locale din fiecare regiune a României”, a spus Orban.

El s-a adresat noilor consilieri locali municipali şi primarului şi le-a transmis că Guvernul va fi alături de municipiul Arad şi va susţine mai multe proiecte de dezvoltare a oraşului, între care redarea Cetăţii Aradului circuitului civil şi turistic.

La şedinţa de constituire a CLM Arad au fost prezenţi 22 din 23 consilieri aleşi. Cinci dintre aceştia sunt supleanţi, după ce unii au renunţat la mandate, informează agerpres.ro

Citeşte şi:

Vești importante! Iată cum puteți intra în posesia acestui tip de pensie

Studiu cutremurător! Ce categorie de pacienți riscă fie afectați pentru o perioadă lungă de timp de COVID-19

EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban: Este o depăşire nu foarte mare. Îmbolnăvirile nu se produc în şcoală

Avatar

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă la Timişoara, că îmbolnăvirea elevilor cu noul coronavirus nu se produce în şcoli, deoarece în instituţiile de învăţământ aceştia sunt supravegheaţi de către cadrele didactice şi poartă mască de protecţie.

„Este o depăşire nu foarte mare, în raport cu procentul de 6,3% care a fost până la începerea şcolii, creşterea nu este foarte mare şi vă spun că îmbolnăvirile nu se produc în şcoală. În şcoală, copiii sunt sub supravegherea cadrelor didactice, poartă mască, sunt supravegheaţi inclusiv în pauze, riscul de îmbolnăvire nu apare în cadrul şcolii, ci în afara şcolii”, a declarat Orban, întrebat dacă, în opinia sa e oportună deschiderea şcolii, în contextul în care numărul de îmbolnăviri la copii e depăşit de cel de la începutul pandemiei şi până în prezent, conform News.ro.

Vezi și:Vești importante! Iată cum puteți intra în posesia acestui tip de pensie

Studiu cutremurător! Ce categorie de pacienți riscă fie afectați pentru o perioadă lungă de timp de COVID-19

EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend