Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Iulian Uta a demonstrat – O buna colaborare cu institutiile publice rezolva prompt problemele argesenilor

Avatar

Publicat

in

noaptesIeri dupǎ amiazǎ, o conductǎ de apǎ spartǎ în cartierul Noapteş din Curtea de Argeş a pus pe jar locuitorii din zonǎ care s-au declarat nemulţumiţi de faptul cǎ asemenea lucruri se întâmplǎ foarte des.

Argeşenii au apelat la sprijinul lui Iulian Uţǎ, candidat independent la primǎria Curtea de Argeş. Acesta a luat legǎtura cu directorul Aqauterm care, în cel mai scurt timp a trimis o echipǎ la faţa locului iar situaţia a fost remediatǎ. «Cu o maximǎ şi eficientǎ colaborare între instiuţii se pot rezolva multe probleme, şi chiar foarte prompt » a declarat Iulian Uţǎ.

Publicitate

De asemenea, directorul Aquaterm, Ion Bolovan a apreciat faptul cǎ a fost anunţat de avarie şi cǎ, datoritǎ colaborǎrii, lucrurile s-au rezolvat rapid, în folosul locuitorilor cartierului Noapteş.

 

 

 

 

 

noaptes (2)

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Citeste mai mult
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Avatar

    gheorghe

    17 mai 2016 la 1:02

    Cartierele marginase sunt uitate de cei care ne cersesc voturile. Noul primar sper sa-si indrepte atentia si catre aceste cartiere.

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend