Conecteaza-te cu noi

LIFESTYLE

Iubita Prinţului Harry va participa la nunta Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge. Ce CONDIŢIE i s-a impus pentru a fi admisă pe lista invitaţilor

Avatar

Publicat

in

Actriţa Meghan Markle, iubita Prinţului Harry al Marii Britanii va participa la nunta Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge, însă aceasta trebuie să întrunească o anumită condiţie pentru a fi admisă pe lista invitaţilor, potrivit revistei People.

Potrivit unor surse, Pippa Middleton a invitat-o pe Meghan Markle, la nunta sa de luna viitoare, însă invitaţia vine cu o serie de reguli stricte.

În avansul nunţii Pippei Middleton, sora mai mică a Ducesei de Cambridge, o personalitate cosmopolită a cercurilor înalte din Marea Britanie, care se va căsători în mai cu investitorul James Matthews, întrebarea care stă pe buzele tuturor – în afară de invitaţii de la petrecerea de nuntă – este dacă iubita Prinţului Harry,  Meghan Markle, va primi o invitaţie la marele eveniment.

Actriţa în vârstă de 35 de ani din serialul „Suits” va participa la nuntă – însă cu o condiţie.

Markle, în vârstă de 35 de ani, nu va fi prezentă la ceremonia religioasă de la Biserica Sf. Marcu din Engelfield, Anglia, de pe 20 mai, dar ea va sta la braţul prinţului Harry la petrecerea de nuntă care va avea loc seara, în aceeaşi zi. Potrivit unei surse citată de revista People, protocolul interzice cuplurilor necăsătorite şi nelogodite să participe la eveniment, însă aceştia vor participa la petrecerea luxoasă de după cununie, care va fi mai puţin formală.

Faptul că Meghan a fost inclusă pe lista invitaţilor – confirmă că relaţia dintre Prinţul Harry şi actriţa americană este din ce în ce mai serioasă.

Nunta mezinei Middleton va fi plină de invitaţi regali: cavaler şi respectiv domnişoară de onoare vor fi Prinţul George şi Prinţesa Charlotte. William şi Harry vor face şi ei parte din public.

Vestea vizitei actriţei americane în Anglia de luna viitoare vine la câteva săptămâni distanţă după ce Meghan l-a însoţit pe fratele lui William în Jamaica, pentru a participa la nunta prietenului de şcoală al lui Harry, Tom ‘Skippy’ Inskip cu Lara Hughes-Young.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor în prezent este ce va purta Meghan la cununia Pippei.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Valeriu Gheorghiță: ‘Ne dorim ca spre toamnă să atingem un număr de 10-15 milioane de persoane vaccinate’

Avatar

Publicat

in

De

„Ceea ce ne dorim e o campanie care să funcționeze neîntrerupt și care să permită vaccinarea unui număr mare de persoane într-o anumită perioadă de timp, pentru ca undeva după mijlocul verii, spre toamnă, să atingem un număr de 10-15 milioane de persoane vaccinate, lucru care ne-ar asigura procentul de 60-70% din populație vaccinată, ceea ce s-ar asocia cu o scădere importantă a transmiterii virusului și o limitare a pandemiei. Acest lucru ne creează perspectiva unei reveniri în condiții câte se poate de sigure la normalitate”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

Cel puțin un milion de doze ar trebui să ajungă în prima fază

În prima tranșă, România ar trebui să primească 1 milion de doze de vaccin, împotriva COVID-19. Acesta ar urma să ajungă pentru vaccinarea personalului medical, personalul din asistență socială și rezidenții acestor centre.

„Ar trebui să primim în prima tranșă cel puțin 1 milion de doze. Acest lucru ne asigură vaccinarea tuturor persoanelor care lucrează în sistemul medical, estimat la 500.000, la care se adaugă ce avem ca personal în asistența socială, 3.500 de angajați. Mai avem și persoanele rezidente în aceste centre, 15.000”, a precizat coordonatorul campaniei de vaccinare, pentru sursa citată mai sus.

Agenția Europeană a Medicamentului a anunțat că vaccinul dezvoltat de Pfizer și BioNTech ar urma să primească un răspuns, favorabil sau nefavorabil la data de 29 decembrie, conform b1.ro.

Citește și:

Experții trag semnalul de alarmă! Pensiile, în pericol

Cine a fost comandantul ceremoniei organizate azi, la Arcul de Triumf – El este omul care l-a întâmpinat pe Klaus Iohannis

Veste bună! Din 2021 se dau noi sume de bani pentru cei care fac parte din acest program

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Alexandru Rafila: ‘Am văzut că elemente din programul nostru de sănătate există și în programul USR’

Avatar

Publicat

in

De

Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății și cel care deschide lista PSD pentru Camera Deputaților, în București, a precizat că printre principiile după care se ghidează social-democrații sunt respectarea statului de drept și calea europeană și a subliniat că mai multe elemente din programul de sănătate propus de PSD dacă va ajunge la guvernare se regăsesc și în planul de guvernare al USR.

”Nu am venit aici ca să mint. Atunci ceea ce vă spun acum cred sincer și actuala conducere a PSD mi-a dat oarecum mână liberă, sigur una e să dai mână liberă acum în campania electorală, alta e să dai mână liberă dacă se ajunge la guvernare, dar sper că se va întâmpla pentru că eu știu ce s-a întâmplat, cunosc inclusiv angajamentele României la nivel global și ușurarea accesului la servicii de sănătate mai ales pentru cei din mediul rural, din micile localități cred că putem să o rezolvăm, iar programul pe care l-am lansat noi, am văzut că elemente din programul nostru de sănătate există și în programul USR.

Oamenii care știu despre ce e vorba își dau seama că rezolvarea problemelor de sănătate nu ține exclusiv de câteva spitale regionale care sunt folosite de multe ori ca motivație electorală și care niciodată n-au fost terminate. Rezolvarea problemelor se face prin organizarea unui sistem de sănătate articulat care face posibil accesul la servicii și de asistență medicală primară, la servicii de ambulatoriu cât mai aproape de cetățeni trebuie să fie servicii permanente pentru că, din nefericire, ce se întâmplă în momentul de față este, de fapt, o rupere a echilibrului. Vedem ce se întâmplă acum în pandemie, avem niște probleme foarte grele în a asigura tratamentul pacienților cu COVID-19, dar și altor pacienți”, a declarat Alexandru Rafila, conform G4media.ro.

Citește și:

Experții trag semnalul de alarmă! Pensiile, în pericol

Cine a fost comandantul ceremoniei organizate azi, la Arcul de Triumf – El este omul care l-a întâmpinat pe Klaus Iohannis

Veste bună! Din 2021 se dau noi sume de bani pentru cei care fac parte din acest program

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend