Conecteaza-te cu noi

LIFESTYLE

Iubita Prinţului Harry va participa la nunta Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge. Ce CONDIŢIE i s-a impus pentru a fi admisă pe lista invitaţilor

Publicat

in

Actriţa Meghan Markle, iubita Prinţului Harry al Marii Britanii va participa la nunta Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge, însă aceasta trebuie să întrunească o anumită condiţie pentru a fi admisă pe lista invitaţilor, potrivit revistei People.

Potrivit unor surse, Pippa Middleton a invitat-o pe Meghan Markle, la nunta sa de luna viitoare, însă invitaţia vine cu o serie de reguli stricte.

În avansul nunţii Pippei Middleton, sora mai mică a Ducesei de Cambridge, o personalitate cosmopolită a cercurilor înalte din Marea Britanie, care se va căsători în mai cu investitorul James Matthews, întrebarea care stă pe buzele tuturor – în afară de invitaţii de la petrecerea de nuntă – este dacă iubita Prinţului Harry,  Meghan Markle, va primi o invitaţie la marele eveniment.

Actriţa în vârstă de 35 de ani din serialul „Suits” va participa la nuntă – însă cu o condiţie.

Markle, în vârstă de 35 de ani, nu va fi prezentă la ceremonia religioasă de la Biserica Sf. Marcu din Engelfield, Anglia, de pe 20 mai, dar ea va sta la braţul prinţului Harry la petrecerea de nuntă care va avea loc seara, în aceeaşi zi. Potrivit unei surse citată de revista People, protocolul interzice cuplurilor necăsătorite şi nelogodite să participe la eveniment, însă aceştia vor participa la petrecerea luxoasă de după cununie, care va fi mai puţin formală.

Faptul că Meghan a fost inclusă pe lista invitaţilor – confirmă că relaţia dintre Prinţul Harry şi actriţa americană este din ce în ce mai serioasă.

Nunta mezinei Middleton va fi plină de invitaţi regali: cavaler şi respectiv domnişoară de onoare vor fi Prinţul George şi Prinţesa Charlotte. William şi Harry vor face şi ei parte din public.

Vestea vizitei actriţei americane în Anglia de luna viitoare vine la câteva săptămâni distanţă după ce Meghan l-a însoţit pe fratele lui William în Jamaica, pentru a participa la nunta prietenului de şcoală al lui Harry, Tom ‘Skippy’ Inskip cu Lara Hughes-Young.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor în prezent este ce va purta Meghan la cununia Pippei.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Nelu Tătaru, despre testarea tuturor românilor: Ne vor da în proporţie de 99,5% câţi au avut sau nu au avut infecţia

Publicat

in

De

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, marți seara,  faptul că testarea naţională se va realiza pe eşantioane cu serul rezidual al pacienţilor care vin la laboratoarele din judeţe pentru a-şi face diverse analize. 

Vezi și:Vești mari! Începând cu 31 mai puteți primi bani din partea statului

Document. Fluturașul de salariu care provoacă un cutremur între Poliția Locală și Poliția Română

Lovitură zguduitoare! Cum a pierdut CFR o mulțime de bani europeni. DNA intră pe fir. Nume grele din PSD sunt vizate într-un raport

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Medicii au făcut o nouă descoperire! Ce se întâmplă cu placenta femeilor bolnave de coronavirus

Publicat

in

De

Medicii au făcut o nouă descoperire! În urma unui studiu efectuat recent într-un spital din Chicago s -a descoperit ce se întâmplă cu plăcintă femeilor care sunt bolnave de COVID-19.

Studiul arată că placenta copiilor născuți din mame infectate cu noul coronavirus prezintă mici leziuni în vasele de sânge, relatează Science & Vie.

Rezultatele arată că este necesară precauție maximă la femeile însărcinate în timpul acestei epidemii. Realizat la Spitalul Universitar Northwestern din Chicago (Statele Unite), studiul a implicat 16 femei care au născut între 18 martie și 5 mai. Toate au fost testate pozitiv pentru SARS-Cov-2.

După nașterea celor 16 copii, din care unul a fost prematur, placenta lor a fost analizată histopatologic, o tehnică de observare a țesuturilor la microscop pentru a căuta anomalii.

Vasele de sânge deteriorate în toate placentele analizate

Iată rezultatele: la toate placentele bebelușilor născuți din mame bolnave de Covid-19, cercetătorii au descoperit leziuni, invizibile cu ochiul liber, la nivelul vaselor de sânge și au ajuns la concluzia că schimburile de sânge nu au loc în mod corect în acest organ vital pentru făt. Ceea ce a fost liniștitor a fost însă că toți bebelușii, inclusiv cel prematur, erau în stare bună de sănătate și aveau o greutate normală.

Medicii spun că în așteptarea unor rezultate mai complete, femeile însărcinate trebuie protejate cât mai mult de boala provocată de noul coronavirus. În același timp, există o nevoie urgentă de studii mai aprofundate pentru a detecta efectele  potențial nocive ale covid-19 asupra mamei și copilului.

Vezi și:Vești mari! Începând cu 31 mai puteți primi bani din partea statului

Document. Fluturașul de salariu care provoacă un cutremur între Poliția Locală și Poliția Română

Lovitură zguduitoare! Cum a pierdut CFR o mulțime de bani europeni. DNA intră pe fir. Nume grele din PSD sunt vizate într-un raport

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend