Conecteaza-te cu noi

ECONOMIC

ITM Argeș a dat amenzi de 400.000 lei pentru pentru munca la negru

Publicat

in

În luna decembrie, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș au efectuat un număr de 241 controale la agenții economici, aplicând 70 de sancțiuni pentru neregulile depistate. Valorea amenzilor aplicate a fost de 465.800 de lei. Pe partea de Relații de Muncă, în scopul diminuării fenomenului muncii fără forme legale, au fost efectuate 212 controale, iar la 25 de firme au fost găsite persoane care lucrau fără forme legale de angajare. Numărul persoanelor depistate ca muncind la negru în firmele verificate a fost de 39.  Valoarea totală a amenzilor aplicate de inspectorii ITM Argeș a fost de 390.000 lei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ECONOMIC

Oferim credite de nevoi personale. Persoanele care nu au acces la credite bancare tradiționale pot obține acum împrumuturi de la o instituție financiară nebancară!

Publicat

in

Dacă crezi ca este momentul sa iti modernizezi apartamentul, sa schimbi mașina, sa schimbi vechiul telefon, sau pur si simplu ai nevoie de bani, nu ezita sa ne contactezi. Oferim credite persoanelor cu venituri mici, indiferent de scorul de credit.

Apeleaza la un credit pentru un televizor nou

Când vine vorba de găsirea televizorului perfect, există o mulțime de factori de luat în considerare. Dar odată ce ați găsit televizorul perfect pentru casa dumneavoastră, următorul pas este să vă dați seama cum să-l finanțați. Aici intervenim noi. La compania noastră, oferim credite pentru cumpărarea unui televizor nou. Înțelegem că nu toată lumea are același buget, așa că oferim o varietate de opțiuni de finanțare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți în căutarea unui împrumut pe termen scurt pentru a acoperi costul noului televizor, fie că aveți nevoie de un împrumut pe termen mai lung pentru a finanța achiziția în timp, vă putem ajuta. Oferim rate competitive și termeni de rambursare flexibili, astfel încât să puteți obține televizorul pe care îl doriți și să faceți plăți care să se potrivească bugetului dvs.

Dacă sunteți gata să faceți următorul pas în găsirea televizorului perfect, contactați-ne astăzi. Vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă finanțăm noul televizor și să vă stabilim un plan de plată care să vă convină.

Oferim credite pentru achiziționarea unui telefon nou

Dacă sunteți în căutarea unui telefon nou, este posibil să vă gândiți să luați un împrumut pentru a finanța achiziția. La Oferimcredite.info , oferim credite fără verificare crb pentru cumpărarea unui telefon nou, astfel încât să puteți obține dispozitivul dorit și să repartizați costul pe o perioadă de timp. Iată ce trebuie să știți despre opțiunile noastre de finanțare pentru telefoane.

Cu un împrumut de la [numele companiei], puteți obține un telefon nou cu doar 40 lei pe lună. Oferim o varietate de termene de rambursare, astfel încât să puteți alege cel care se potrivește cel mai bine bugetului dvs. În plus, nu este nevoie să depuneți garanții, astfel încât puteți obține împrumutul chiar dacă nu aveți multe economii.

Pentru a solicita un împrumut, completați pur și simplu cererea noastră online. Vom analiza cererea dvs. și vă vom răspunde cu o decizie în termen de 24 de ore. Dacă vi se aprobă, puteți alege apoi telefonul dorit și puteți începe să faceți plățile lunare.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui telefon nou, dar nu doriți să plătiți prețul integral în avans, un împrumut de la [numele companiei] poate fi soluția perfectă. Aplicați astăzi și ați putea face plăți lunare pentru noul dvs. telefon în cel mai scurt timp.

Înțelegem că achiziționarea unui telefon nou poate fi costisitoare. De aceea, vă oferim credite pentru a vă ajuta să finanțați achiziția. Avem o varietate de opțiuni de împrumut din care puteți alege, astfel încât să o puteți găsi pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Oferim, de asemenea, rate competitive ale dobânzii și condiții flexibile de rambursare. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui împrumut pentru a vă finanța noul telefon, noi vă putem ajuta.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ECONOMIC

Imprumutul IFN este cea mai bună modalitate de a obține un credit urgent online 2 min

Publicat

in

IFN-urile oferă o alternativă excelentă la împrumuturile bancare, putând fi obținute rapid și ușor online.Obținerea unui credit urgent online 2 min este foarte simpla și nu necesita actele solicitate de bănci pentru aprobarea imprumutului, deci procesul este mult mai simplu.

Dacă aveți nevoie de bani rapid și nu aveți timp să treceți prin procesul tradițional de împrumut bancar, poate vă întrebați cum puteți obține un credit urgent online 2 min.

Aveți la dispoziție câteva opțiuni diferite și fiecare dintre ele are propriul set de argumente pro și contra. Iată o scurtă prezentare generală a unora dintre cele mai populare opțiuni:

Credit urgent online 2 min pe ziua de plată

Împrumuturile de zi de salariu sunt una dintre cele mai rapide și mai simple modalități de a obține un credit urgent online 2 min pe termen scurt. De obicei, puteți solicita online un împrumut pe ziua de salariu și puteți avea banii în contul bancar în termen de 24 de ore.

Dezavantajul împrumuturilor pe zi de salariu este că acestea vin de obicei cu rate ale dobânzii și comisioane ridicate. De asemenea, trebuie să vă asigurați că puteți rambursa împrumutul în termenul scurt pe care îl oferă, de obicei două săptămâni.

Împrumuturi personale

Împrumuturile personale de la creditorii online pot fi o opțiune bună dacă aveți nevoie de un credit rapid online 2 min și aveți un credit bun. Aceste împrumuturi au, de obicei, rate ale dobânzii mai mici decât împrumuturile de zi de salariu și este posibil să aveți mai mult timp la dispoziție pentru a le rambursa.

Dezavantajul împrumuturilor personale este că acestea pot dura de la câteva zile până la o săptămână sau mai mult pentru a fi aprobate și finanțate. Și, dacă aveți un credit rău, este posibil să nu vi se aprobe deloc un împrumut.

Carduri de credit

Dacă aveți un scor de credit bun, este posibil să puteți obține un avans în numerar de pe cardul de credit printr-un credit fulger aprobat online fără verificare. Acesta este, în esență, un împrumut pe termen scurt pe care îl puteți obține prin utilizarea cardului de credit la un bancomat sau prin contractarea unui avans de numerar la o bancă.

Dezavantajul utilizării unui card de credit pentru un avans de numerar este că veți plăti, de obicei, rate ale dobânzii și comisioane ridicate. Și, dacă nu rambursați rapid împrumutul, ați putea ajunge să aveți datorii.

Împrumuturi P2P

Împrumuturile P2P sunt împrumuturi care sunt acordate de persoane fizice, mai degrabă decât de bănci sau alte instituții financiare. Aceste împrumuturi pot fi o opțiune bună dacă aveți un credit bun și dacă puteți obține aprobarea unui site de creditare P2P de renume.

Dezavantajul împrumuturilor P2P este că acestea pot dura ceva mai mult timp pentru a fi finanțate și este posibil să nu puteți obține întreaga sumă pe care o căutați.

Împrumuturi cu titlu de proprietate

Împrumuturile cu titlu de proprietate sunt împrumuturi care sunt garantate cu titlul mașinii dumneavoastră. Aceste împrumuturi pot fi rapide și ușor de obținut, dar vin cu un risc ridicat. Dacă nu puteți rambursa împrumutul, vă puteți pierde mașina.

Dezavantajul împrumuturilor cu titlu de proprietate este că prezintă un risc foarte ridicat. Ai putea pierde mașina dacă nu poți rambursa împrumutul, așa că ia în considerare această opțiune doar dacă ești încrezător în capacitatea ta de a rambursa împrumutul.

Dacă aveți nevoie de un credit urgent online 2 min și nu aveți timp să parcurgeți un proces tradițional de împrumut bancar, aveți la dispoziție câteva opțiuni online diferite. Fiecare are propriul set de argumente pro și contra, așa că asigurați-vă că analizați cu atenție opțiunile înainte de a decide care este cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend