Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Iti doresti un consum mai mic de energie in locuinta? Solutia este la CEZ Vanzare!

Avatar

Publicat

in

Unul dintre cele mai mari avantaje de care se bucura romanii in prezent este acela ca isi pot alege singuri compania de energie electrica cu care sa colaboreze pe termen lung. In functie de ofertele pe care le au la dispozitie dar si in functie de tendintele lor de consum, oamenii pot incheia un contract avantajos, datorita caruia sa diminueze considerabil din cheltuielile lunare pentru utilitati. In randurile de mai jos, oamenii pot descoperi modalitati de a reduce consumul energiei, astfel incat valorile facturilor sa fie unele optime.

Resurse regenerabile, solutia viitorului!

Persoanele care se orienteaza catre resursele regenerabile de electricitate au avantajul de a beneficia atat de preturi atractive, cat si de a contribui in mod activ la incetinirea procesului de incalzire globala. Este vorba despre o solutie moderna, pe care CEZ Vanzare o implementeaza atat din dorinta de a oferi consumatorilor acces la resurse de calitate, cat si pentru a proteja mediul inconjurator. Mai mult, resursele regenerabile au rolul de a asigura un viitor sustenabil pentru generatiile viitoare. Popularizarea resurselor de acest tip este esentiala, pentru ca din ce in ce mai multi romani sa constientizeze cat de mult ar putea castiga astfel pe termen lung din toate punctele de vedere.

Oferte variate pentru consumatori

In ceea ce priveste tipurile de oferte spre care consumatorii se pot orienta pentru energie electrica, ele sunt diverse. De exemplu, exista oferte pentru clientii casnici (persoane fizice), dar si oferte pentru clientii non-casnici, persoanele juridice. Pe langa ofertele standard pe care le-a creat CEZ Vanzare, consumatorii pot incerca sa solicite si oferte personalizate. Este esential ca toate contractele incheiate sa fie convenabile pentru ambele parti: parteneriatul este un element cheie.

Citirea indexului in fiecare luna

Cat despre posibilitatea de reducere a costurilor pentru electricitate, oamenii trebuie sa tina cont de faptul ca in fiecare luna este bine sa citeasca indexul si sa il transmita telefonic sau prin intermediul aplicatiei online pe care o au la dispozitie. In acest fel, ei se asigura ca vor plati doar atat cat consuma. Mai mult, avand o evidenta clara a istoricului de consum, romanii isi pot analiza tendinta in acest sens si vor putea economisi prin diminuarea numarului de Kw consumati lunar. Bugetul aferent cheltuielilor pentru utilitati intr-o locuinta personala ori pentru o firma trebuie intotdeauna cantarit cat mai bine, pentru a fi unul optim. Mai mult, indicat este ca oamenii sa-si achite facturile la timp, pana la scadenta, astfel incat sa evite aplicarea penalitatilor chiar si pentru o perioada scurta de timp.

Actionand responsabil inca din momentul in care incheie contractele pentru electricitate si pana la urmarirea evolutiei tendintei de consum, oamenii se pot bucura de confort la costuri optime. Consumatorii nu trebuie sa uite cat de important este sa acorde atentie modului in care utilizeaza energia, pentru a-si crea obiceiuri de consum eficiente.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gabriela Firea rupe tăcerea: ‘Sunt zone în care oamenii nu-și permit să se testeze’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Medicul Octavian Jurma: ‘Ne infectăm dacă stăm mai mult de 10 minute în proximitate, indiferent dacă e în aer liber sau în spațiu închis’

Avatar

Publicat

in

De

”În general, activitatea în aer liber nu este o sursă semnificativă de infecție. Ce se poate întâmpla în aer liber este ca doi oameni să stea de vorbă o oră, să spunem, unul lângă altul, să nu aibă mască sau să aibă un grad înalt de infectare și să se poată infecta. Noi ne infectăm dacă stăm mai mult de 10 minute în proximitate, indiferent dacă e în aer liber sau în spațiu închis.

Dacă suntem în spațiu închis, problema este că acolo se acumulează în aer particule care poartă acest virus și atunci noi putem să respirăm acest aer și dacă cineva a părăsit încăperea. De aceea este mult mai periculoasă petrecerea timpului în aceste spații închise care are loc în mod natural, mai ales dacă ai fost afară și se întorc toți zgribuliți și stau la povești.

Este un lucru perfect normal și natural, dar care, în același timp, poate să răspândească virusul în aceste condiții pentru că toți declară că au respectat întocmai măsurile. În general, infecția se întâmplă acum în casele noastre sau în spațiile închise, unde, dintr-un motiv oarecare nu purtăm mască – poate luăm cina sau ne simțim în siguranță cu niște oameni care ne spun că ei sigur nu sunt infectați. Aici e problema, nu neapărat pe pârtii și în spațiul liber, ci ce se întâmplă după”, a declarat Octavian Jurma, conform b1.ro.

Citește și:

Veste bună! Din 2021 se dau noi sume de bani pentru cei care fac parte din acest program

Mutarea făcută de Klaus Iohannis: Înainte de alegeri, șeful STS a fost avansat în grad!

Ce taxă îi așteaptă pe români odată cu venirea noului an. Cât trebuie să plătească și prin ce mod se pot recupera banii

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend