Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Istvan Kovacs, delegat la un meci din optimile CM 2022 Qatar – Suma strânsă de arbitrul român

Publicat

in

FIFA a anunțat că Istvan Kovacs va fi încă o dată arbitru de rezervă (al patrulea oficial) la un meci de la CM 2022 din Qatar. Este vorba despre duelul dintre Portugalia și Elveția (marți, 6 decembrie, de la ora 21:00) din optimile competiției.

Istvan KovacsFoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

>> Explicația pentru care Istvan Kovacs este mereu arbitru de rezervă la CM 2022 din Qatar

Vorbim despre a opta delegare a arbitrului din Carei de la acest Mondial de fotbal, toate fiind din postura de arbitru de rezervă.

În vârstă de 37 de ani, Kovacs va fi al patrulea oficial și la partida dintre Portugalia și Elveția. Meciul va avea loc marți, 6 decembrie, de la ora 21:00.

Arbitrul român va fi rezerva mexicanului Cesar Ramos. Asistenții vor fi tot din Mexic: Alberto Morin și Miguel Hernandez.

Istvan Kovacs a adunat până acum 92.500 de euro la CM din Qatar

Prima pentru participarea la CM din Qatar a fost de 70.000 de euro, iar pentru fiecare meci la care a fost delegat în faza grupelor, Istvan Kovacs a primit 2.500 de euro.

Pentru meciul de marți din optimi baremul a crescut, el fiind de 5.000 de euro.

În total, până acum arbitrul din România a adunat 92.500 de euro prin participarea la CM 2022 din Qatar.

>> CM 2022 Brazilia și Croația joacă luni pentru calificarea în sferturi – Program TV

Baremele pentru arbitri la CM Qatar 2022

Arbitru de centru – 3.000 de dolari în faza grupelor / 10.000 de dolari în fazele eliminatorii

Arbitru asistent – 2.500 de dolari în faza grupelor / 5.000 de dolari în fazele eliminatorii

Arbitru de rezervă – 2.500 de dolari / 5.000 de dolari în fazele eliminatorii

Arbitru camera VAR – 3.000 de dolari / 5.000 de dolari în fazele eliminatorii.

Meciurile la care Istvan Kovacs a fost delegat la CM 2022 Qatar

*În toate cazurile a fost vorba despre arbitru de rezervă (al patrulea oficial).

Qatar – Ecuador 0-2 / Grupa A

Uruguay – Coreea de Sud 0-0 / Grupa H

Argentina – Mexic 2-0 / Grupa C

Spania – Germania 1-1 / Grupa E

Ecuador – Senegal 1-2 / Grupa A

Arabia Saudită – Mexic 1-2/ Grupa C

Croația – Belgia 0-0 / Grupa F

Portugalia – Elveția / marți, ora 21:00 / Optimi.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, despre rotația premierilor: Am o singură linie roşie, se numeşte prostia şi cred că aceeaşi linie roşie o are şi PNL

Publicat

in

Întrebat luni la Sinaia, după şedinţa Consiliului Politic Naţional, dacă PSD vrea rescrierea protocolului cu PNL, președintele formațiunii, MArcel Ciolacu, a transmiscă este un document asumat şi nu ar fi nimic de rescris la el.

„Avem un protocol asumat. Ce să rescriem? Am ieşit un pic dintr-o zonă pe care eu o consider dăunătoare. Suntem nişte oameni politici, avem pretenţii să fim oameni de stat şi, din această perspectivă, dorim să avem discuţii în coaliţie, nu de poziţionări sau de ambiţii. Noi vorbim aici de Guvernul României. Nu vorbim de Guvernul unei coaliţii, unei alianţe. Am văzut ce s-a întâmplat când a fost o construcţie a unui Guvern de dreapta care confunda Guvernul de coaliţie cu Guvernul României.

Cred că cu toţii, atât eu, domnul Nicolae Ciucă şi colegii noştri din PSD şi PNL şi din UDMR ne dorim un Guvern eficient. Atunci e normal să avem nişte discuţii punctuale şi despre o evaluare a unor miniştri şi performanţele unor miniştri, unde lucrurile au mers în direcţia corectă şi aşteptată şi unde lucrurile nu au funcţionat”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat luni la Sinaia, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD, dacă partidul doreşte rescrierea protocolului de colaborare cu PNL.

„Am avut de recuperat un handicap de aproape 2 ani în care, vă dau un exemplu la Ministerul Fondurilor Europene era totul blocat şi încet-încet am recuperat acest decalaj. În această zonă am încercat de fiecare dată şi am văzut că şi domnul premier să ducem discuţia. Nu că rupem un protocol, nu că PSD nu cedează nu ştiu ce ministere. Sunt ferm convins că şi eu şi colegii mei şi domnul premier Nicolae Ciucă şi colegii domniei sale ne dorim un Guvern bun al României, nu un Guvern PSD-PNL-UDMR”, a completat liderul social-democraţilor.

Întrebat dacă PSD o linie roşie de care nu trece, ministere la care nu vrea să renunţe, Ciolacu a răspuns: „Am o singură linie roşie se numeşte prostia şi cred că aceeaşi linie roşie o are şi PNL”.

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat luni, după şedinţa conducerii PNL, despre dorinţa social-democraţilor de renegocia protocolul de guvernare, că în continuare liberalii se vor asigura că prevederile protocolului sunt respectate şi că are loc rocada premierilor, iar componenta de a renegocia ministere şi de a analiza orice alte posibilităţi de schimbare în interiorul coaliţiei nu au discutat-o, nu au agreat-o şi îşi menţin elementele pe care le-au aprobat când au format coaliţia.

„Să intrăm în aceste discuţii şi în aceste dezbateri care consumă timp, cu patru luni înainte ca rocada efectiv să se producă, din punctul meu de vedere, este nefolositor, a mai precizat Ciucă.

Liderul PNL a adăugat că grupul de lucru care va fi constituit pentru asigurarea tranziţiei şi revederii programului de guvernare va face şi analiza activităţii desfăşurate de către miniştrii liberali, scrie news.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Anunț categoric făcut de Marcel Ciolacu în privința rotativei: ‘Am o singură linie roşie!’

Publicat

in

Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat dacă PSD vrea rescrierea protocolului cu PNL, că este un document asumat şi ar fi nimic de rescris la el. De asemenea, chestionat dacă sunt ministere la care social-democraţii nu doresc să renunţe sau dacă există o linie roşie pe care partidul nu o va trece, Ciolacu a replicat: „Am o singură linie roşie se numeşte prostia şi cred că aceeaşi linie roşie o are şi PNL”, relatează agenția NEWS.RO.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend